• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mikadd

کاربر ويژه
میلاد چند سانت شد تجریش و الان چطور میباره ؟ عکس هم که نمیگیری :خنده1:

نزدیک 17 18 سانت.محمد جان شما و بقیه بچها دیگه زحمتشو کشیدین.الان بسیار شدید میباره و داره میره واسه 20 سانت تا دقایقی دیگه

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
فرودگاه مرده شور برده مشهد همچنان light snow گزارش میکنه البته نیم ساعت قبل snow گزارش میکرد ولی اینجا در مرکز شهر heavy snow هست:فرار:

mikadd

کاربر ويژه
این اصغری با چه روی میاد تو تی وی من موندم اصلا.همچینم صحبت میکنه یکی ندونه فکر میکنه اقا از یماه پیش برفه امروزو پیش بینی کرده.حالا همین دیروز بود که گفت سطح شهر برف نداره و شمال شهر هم برفو بارونه!!!!!!!

mohamad$

کاربر ويژه
میلاد جان نامردیه اگه عکس نگیری از 20 سانت:خجالت2: بگیر دیگه . محله ما کجا محله شما کجا . منتظریم .

من اگه خونمون تجریش بود الان فوری میرفتم دربند 20 عکس میگرفتم . بعد جمشیدیه 20 عکس بعد 10 تا تجریش بعدش خونه :خنده1:

arashz

مدیر بخش هواشناسی
دوستان فقط دعا کنید دمای ظهر تهران ضدحال نزنه
اصغری که گفت 5 تا 6 میشه!

شاید جنوب شهر به این دما برسه اما شمال شهر عمرا!

الان به شدت داره میباره! حیف!!!! حیف این سیستم این همه رطوبت همراه با هوای سرد که این موقع از سال وارد ایران شد! اگر اول بهمن این سیستم اومده بود روی ایران بهتون میگفتم چه میکرد! تمام ایران سفیدپوش میشد!

پسرخاله

کاربر ويژه
این اصغری با چه روی میاد تو تی وی من موندم اصلا.همچینم صحبت میکنه یکی ندونه فکر میکنه اقا از یماه پیش برفه امروزو پیش بینی کرده.حالا همین دیروز بود که گفت سطح شهر برف نداره و شمال شهر هم برفو بارونه!!!!!!!

پیش بینی دمایی سازمان افتضاحه باور نکن حتا اگه اصغری بگه
والا .
اعتماد به نفسه کاذبی داره!!:خنده1:

arashz

مدیر بخش هواشناسی
میلاد جان نامردیه اگه عکس نگیری از 20 سانت:خجالت2: بگیر دیگه . محله ما کجا محله شما کجا . منتظریم .

من اگه خونمون تجریش بود الان فوری میرفتم دربند 20 عکس میگرفتم . بعد جمشیدیه 20 عکس بعد 10 تا تجریش بعدش خونه :خنده1:

محمد با این برف الان تمام خیابون ها بند اومده!

من صبحانه بخورم میرم توی حیاط، اگر بشه از پارکینگ اومد بیرون میرم عکس میگیرم، اگر هم نشد پیاده میرم تا میدون کاج برات عکس میگیرم:گل:

saeed hh

کاربر ويژه
دیشب اول برف تهرانو من پستاشو میزدم هی میگفتم این ارش هومن اریا کجا هستن ماشالله محمد میلاد و امیر از دیشب نخوابیدن:خنده1:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا