واللا عزیزم این مسایل مرطوب میشه به پایتختیه تهران بچگیم تو تهران نو زیر 20 سانت برف نمیومد یه برف تو دی میومد
تا 15 بهمن میموند منطقه 13 این حجم ماشین تو هر شهری باشه مرکزش خیلی مرد باشه 2 سانتم برف بیاد قبل تر از اون تهراپارس بودیم اونقدر برف میومد که تو کوچهها دقیقا 15 دی 2 متر برف پارو نشده میدیدی هر دفه 50 سانت میومد اون زمانا تهران دماش منفیه 24 میشد کجااااااااااااااااااای کاری شما چی واسه خودت میگی این همه خونه و ماشین هر جا بزاری نه تنها سرد نمیشه برفم نمیاد
بازم برف مرکز شهر میاد خیلی سد سیره که میاد و -5 میشه برو ببین مرکز شهر همین میدون انفلاب دهه 60 برف میومد تا 13 بدر میموند انقدر سرد میشد اقلیم تهران یه زمانی سرد بود الانم دلیلش این حجمه ماشین و خونس شوخی نی 15 میلیون ادم نفس میکشه این همم خون گرما تولید میکنه بله شمام با واقعیت ملاقات کن
من به شخصه محلمون 0 سانت هم برف بیاد ولی شمال شهر برف سنگین بیاد میرم و لذت میبرم و راضی هستم . من نوع اقلیم تهران برام جالبه . همین که از پایین میریم بالا یهو برف زیاد میشه لذت بخشه . میپسندم این اقلیم و .
شده زنجیر چزخ ببندم برم ته ولنجک تو 40 سانت برف در حالی که محلمون 0 سانت باشه لذت میبرم . تو این شرایط برم تو کوه و کمر برف سنگین ببینم راضی هستم . از هیجان خوشم میاد . از شرایط ویژه خوشم میاد . اقلیم یکنواخت رو برای تهران نمیپسندم
دوست ندارم همه جای شهر اندازه هم برف بیاد . اگر سمت ما 20 سانت بیاد وبیام ببینم شمال شهر 5 سانت اومده اصلا اون سیستم و نمیپسندم . دوستان دیدشون فقط در حد محله و کوچه خودشونه متاسفانه و هیچوقت نمیتونن از شرایط لذت ببرن چون نمیخوان .
منظره تهران و بسار میپسندم . انگشت شمارند در دنیا شهرایی که همچین منظره ای داشته باشن .
غر غر کردن شما فقط خودتون و اذیت میکنه و برای بقیه هیچ فرقی نمیکنه .