• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

arash_aria

کاربر ويژه
درسته
من همیشه اینجوری پست میدم و خواهم داد
چون وقتی میبینم کرج با همین شدت برف تهران سفید شده این حرفو میزنم
حتی توی اتوبان کرج به سمت تهران هم وقتی وارد حریم تهران میشی میبینی برفی وجود نداره

هر سالی هم که این سمتا برف میاد نیم روز هم طول نمیکشه که همش آب میشه
مگر اینکه انقد شدید بیاد مثل مشهد تا یه چند روز یکم بمونه

کاش یکم با واقعیات کنار بیایم:بای:
واللا عزیزم این مسایل مرطوب میشه به پایتختیه تهران بچگیم تو تهران نو زیر 20 سانت برف نمیومد یه برف تو دی میومد
تا 15 بهمن میموند منطقه 13 این حجم ماشین تو هر شهری باشه مرکزش خیلی مرد باشه 2 سانتم برف بیاد قبل تر از اون تهراپارس بودیم اونقدر برف میومد که تو کوچهها دقیقا 15 دی 2 متر برف پارو نشده میدیدی هر دفه 50 سانت میومد اون زمانا تهران دماش منفیه 24 میشد کجااااااااااااااااااای کاری شما چی واسه خودت میگی این همه خونه و ماشین هر جا بزاری نه تنها سرد نمیشه برفم نمیاد
بازم برف مرکز شهر میاد خیلی سد سیره که میاد و -5 میشه برو ببین مرکز شهر همین میدون انفلاب دهه 60 برف میومد تا 13 بدر میموند انقدر سرد میشد اقلیم تهران یه زمانی سرد بود الانم دلیلش این حجمه ماشین و خونس شوخی نی 15 میلیون ادم نفس میکشه این همم خون گرما تولید میکنه بله شمام با واقعیت ملاقات کن

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
امير جان گوشيت رو نوشتي N8 در حالي كه در تصوير Iphone ديده ميشه ؟ شفاف سازي كنيد

این عکسها کلا با نوکیای N 8 گرفته شد:

اینهم مدرکش:

عکس اصلی رو واستون آپلود کردم

راست کلیک کنید>>>>>> Detail بگیرید قطعا واستون مشخص میشه

بعد هم اون عکس آخری که خواستم میزان برف رو نشون بدم و از نور صفحه اش استفاده کردم آیفون 4S هست ولی فقط از نورش استفاده کردم , و یک مقایس در عکس محسوب میشه . ولی باهش عکس نگرفتم!!!!!!!!!

لینک یکی از عکسهایی که امشب ساعت 21:00 گرفتم

http://img4up.com/up2/26527618985381682327.jpg

gdqg161amdcguk1ejeng.jpg

samann

کاربر ويژه
به به اینه برف اینه یاد پارسال اوفتادم ابان ماه

دوباره در تهران شاهد برف سنگین هستین نگران نباشین شاخص ها که اینو میگن .
امیدوارم از عکسها لذت برده باشین دیگه شرمنده به خاطر کیفیت پایین . اصل عمل کردن به تکلیف شرعی بود

rahsazan

کاربر ويژه
لغو حرکت قطارهای مشهد به دلیل یخ زدگی سوزن

لغو حرکت قطارهای مشهد به دلیل یخ زدگی سوزن ها

aria_tehran

کاربر ويژه
واللا عزیزم این مسایل مرطوب میشه به پایتختیه تهران بچگیم تو تهران نو زیر 20 سانت برف نمیومد یه برف تو دی میومد
تا 15 بهمن میموند منطقه 13 این حجم ماشین تو هر شهری باشه مرکزش خیلی مرد باشه 2 سانتم برف بیاد قبل تر از اون تهراپارس بودیم اونقدر برف میومد که تو کوچهها دقیقا 15 دی 2 متر برف پارو نشده میدیدی هر دفه 50 سانت میومد اون زمانا تهران دماش منفیه 24 میشد کجااااااااااااااااااای کاری شما چی واسه خودت میگی این همه خونه و ماشین هر جا بزاری نه تنها سرد نمیشه برفم نمیاد
بازم برف مرکز شهر میاد خیلی سد سیره که میاد و -5 میشه برو ببین مرکز شهر همین میدون انفلاب دهه 60 برف میومد تا 13 بدر میموند انقدر سرد میشد اقلیم تهران یه زمانی سرد بود الانم دلیلش این حجمه ماشین و خونس شوخی نی 15 میلیون ادم نفس میکشه این همم خون گرما تولید میکنه بله شمام با واقعیت ملاقات کن

فرض کن داداشم ماشینو آورده بود گذاشته بود پارکینگ انقد این از خودش گرما میداد بیرون که آدم فکر میکرد کنار بخاری نشسته!
همین خودش کافیه برای همچین وضعیتی!

saeed hh

کاربر ويژه
فرض کن داداشم ماشینو آورده بود گذاشته بود پارکینگ انقد این از خودش گرما میداد بیرون که آدم فکر میکرد کنار بخاری نشسته!
همین خودش کافیه برای همچین وضعیتی!

ماشین سوار نشی چی کار کنی با خر باید بری سرکار و دانشگاه و مدرسه نه اتوبوس داریم نه مترو میدونی چه پدری ازم در میاد چهارشنبه میرم دانشگاه از جنوب غرب تا شمال غرب بعضی موقع ها میگم گوربابای دانشگاه بیا از همین جا برگردیم تو مستند نشون میداد تو چین یا زاپن به عنوان مثال بابا خونش زنجانه محل کارش تهران حدود40دیقه تو راه هست اونوقت ما هم هستیم

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی

این عکسها کلا با نوکیای N 8 گرفته شد:

اینهم مدرکش:

عکس اصلی رو واستون آپلود کردم

راست کلیک کنید>>>>>> Detail بگیرید قطعا واستون مشخص میشه

بعد هم اون عکس آخری که خواستم میزان برف رو نشون بدم و از نور صفحه اش استفاده کردم آیفون 4S هست ولی فقط از نورش استفاده کردم , و یک مقایس در عکس محسوب میشه . ولی باهش عکس نگرفتم!!!!!!!!!

لینک یکی از عکسهایی که امشب ساعت 21:00 گرفتم

http://img4up.com/up2/26527618985381682327.jpg

gdqg161amdcguk1ejeng.jpg

آقای بوئینگ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

شفاف سازی شدین دوست من ؟

mohamad$

کاربر ويژه

من به شخصه محلمون 0 سانت هم برف بیاد ولی شمال شهر برف سنگین بیاد میرم و لذت میبرم و راضی هستم . من نوع اقلیم تهران برام جالبه . همین که از پایین میریم بالا یهو برف زیاد میشه لذت بخشه . میپسندم این اقلیم و .

شده زنجیر چزخ ببندم برم ته ولنجک تو 40 سانت برف در حالی که محلمون 0 سانت باشه لذت میبرم . تو این شرایط برم تو کوه و کمر برف سنگین ببینم راضی هستم . از هیجان خوشم میاد . از شرایط ویژه خوشم میاد . اقلیم یکنواخت رو برای تهران نمیپسندم

دوست ندارم همه جای شهر اندازه هم برف بیاد . اگر سمت ما 20 سانت بیاد وبیام ببینم شمال شهر 5 سانت اومده اصلا اون سیستم و نمیپسندم . دوستان دیدشون فقط در حد محله و کوچه خودشونه متاسفانه و هیچوقت نمیتونن از شرایط لذت ببرن چون نمیخوان .

منظره تهران و بسار میپسندم . انگشت شمارند در دنیا شهرایی که همچین منظره ای داشته باشن .

غر غر کردن شما فقط خودتون و اذیت میکنه و برای بقیه هیچ فرقی نمیکنه .

آرش-مشهد

کاربر ويژه
دوستان تو محله ما برف داره شدت میگیره و هنوزم داره ارتفاع برف نجومی رو زیاد و زیادتر میکنه خدا رو شکر.:شاد2:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا