• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

arash_aria

کاربر ويژه
ببین مجبورم جوابتو بدم:
شما مشکل داری که میخای یه جنگه رقابت راه بنداری بین شهرهای مختلف که مثلا رقیبه تهرانن!
سابقه درگیری و ایجاد تشنج در فروم کم نداشتی!:خنده1:
اگه من خونمون شمال سعادت آباد یا سعدآبادو سوهانک بود باهام اینجوری حرف نمیزدی که مبادا قهر کنم برم اونوقت تهرانه خیالی شما بی عکس و برفو سرما بمونه!!!!!!!!!!!
یه نفر کهرو 1900 متری میشینه نمیتونه معیاره تهران باشه جانم 1900 قله کوهه:خنده1:

اولا به همه سلام وتبریک بابت برف دوما هومن جان من به یاد دارم دورانی رو که تمام تهران یکپارچه سفید پوش میشد
و از وقتی اومدم شمال و زمانی که انزلی بودم فهمیدم تهران واقعا سردسیر هستش و شهر بسیار بسیار سردیه که با این
حجم ماشین و ادم که توشن (15 میلیون )و این الودگی برف وسرما داره اگرم الان از اون برفا خبری نیست به این خاطره که
طبق روال معموله این چند ساله سیستم رو تهران فعال نیست و تمام فعالیت چه ریزش سرما و رطوبت روی شمال شرق تمرکز میکنه
که مبارکشونه و اگر تهران و مشهد و تبریز کلا نواحی شمال ایران که سرد سیرن اگر این ارتفاعات نجومیو نداشتند مثلا چند صد متر
مشهد و 2000 متر تهران و.... 30 سال به 30 سال برف میدیدن مثل اینجا که من هستم باید قبول کنیم که تهران مشهد تبریز و ...
به خاطره ارتفاعات نجومیشون سردسیرن و... میخواستم صورتکه خندون بزنم نمیزنه :))

آرش-مشهد

کاربر ويژه
آرش جان چرا آمار بارش قوچان و سرخس از 3 بعد از ظهر تا ساعت 9 رونزده ogimet؟! قوچان و سرخس که از بعد از ظهر تا همین الان یه نفس داره برف میاد!!!

زده محسن جان.

قوچان از این سامانه تا الان حدود 16 و سرخس 18 میلیمتر برف خالص داشتن:

4gai76otcqcr1kaqrht.png

arash_aria

کاربر ويژه
تصاویر اختصاصی از بارش زیبای برف در غرب مشهد ساعت 21:00

دوربین : موبایل نوکیا N8

ارتفاع برف 35 سانتیمتر

wmjf45xgga2mmb5fmtku.jpg

znlnqkfdkmfynf40em1m.jpg

jyi97goek5xrbq0gz.jpg

vdo7a81s60gick44farm.jpg

stdiolers3s7g6g75ei.jpg

مبارکه خیلی خوشحال شدم ایشاللا زیاد بباره مام از عکساش فیض ببریم مثل اینکه بد جایی اومدم میگن برفه 86 این منطقه 20 سانت بوده پس برف امسال نمیبینم من باید تو عکس بر ببینم ((((((:):::::::::::(خنده):خنده1::خنده1:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
۲۴۸۳۸۳ تاریخ انتشار: ۰۶ دی ۱۳۹۱ - ۲۰:۴۱
صفحه نخست » عمومی

رییس راه و شهرسازی تربت حیدریه گفت: محور ˈتربت حیدریه - مشهدˈ به علت بارش سنگین برف و یخ زدگی سطح جاده بسته شد.
رییس راه و شهرسازی تربت حیدریه گفت: محور ˈتربت حیدریه - مشهدˈ به علت بارش سنگین برف و یخ زدگی سطح جاده بسته شد.

به گزارش ایرنا، ˈایمان مقیدˈ چهارشنبه شب افزود: با توجه به بارش برف که از صبح امروز در محورهای تربت حیدریه آغاز شده و اکنون بشدت ادامه دارد، امکان تردد خودروها تا اطلاع ثانوی در این محور امکان پذیر نیست.

وی گفت: از ابتدای بارش برف، کارکنان راهداری، عملیات برف روبی و نمک پاشی در محورˈتربت حیدریه - مشهدˈ را آغاز کردند که به علت یخ زدگی شدید و ریزش برف، این عملیات چندان موفقیت آمیز نبود.

رییس راه و شهرسازی تربت حیدریه اظهار کرد: اکنون ماموران پلیس راه در خروجی تربت حیدریه از تردد خودروها به سمت مشهد جلوگیری می کنند.

وی از رانندگانی که قصد تردد در این محور را دارند خواست تا برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه بازگشایی محورهای تربت حیدریه با شماره 05323223777 و یا تلفن گویای 141 تماس برقرار کنند.

آرش-مشهد

کاربر ويژه
اولا به همه سلام وتبریک بابت برف دوما هومن جان من به یاد دارم دورانی رو که تمام تهران یکپارچه سفید پوش میشد
و از وقتی اومدم شمال و زمانی که انزلی بودم فهمیدم تهران واقعا سردسیر هستش و شهر بسیار بسیار سردیه که با این
حجم ماشین و ادم که توشن (15 میلیون )و این الودگی برف وسرما داره اگرم الان از اون برفا خبری نیست به این خاطره که
طبق روال معموله این چند ساله سیستم رو تهران فعال نیست و تمام فعالیت چه ریزش سرما و رطوبت روی شمال شرق تمرکز میکنه
که مبارکشونه و اگر تهران و مشهد و تبریز کلا نواحی شمال ایران که سرد سیرن اگر این ارتفاعات نجومیو نداشتند مثلا چند صد متر
مشهد و 2000 متر تهران و.... 30 سال به 30 سال برف میدیدن مثل اینجا که من هستم باید قبول کنیم که تهران مشهد تبریز و ...
به خاطره ارتفاعات نجومیشون سردسیرن و... میخواستم صورتکه خندون بزنم نمیزنه :))

آرش جان تو ایران فکر نکنم ارتفاع 990 متر نجومی باشه. کلا به نطر من باید قبول کنیم اقلیم شرق کشور از غرب سردتره. مثلا مشهد که در عرض جغرافیایی سنندج قرار داره و ارتفاعش هم فکر کنم کمتر باشه تو تابستون به زور به 40 میرسه و زمستونام تو بدترین شرایط یه برف 10 20 سانتی که کل شهر بیاد رو داره. اصلا کلا مشهد اگه برف بیاد کل شهر سفید میشه. اینطوری نیست که یه جا 30 سانت بیاد و یه جا دیگه برفابه!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
مسدود شدن سه محور اصلي و تعطيلي مدارس خراسان رضوي

[TD="align: left"] [/TD]

1391\10\06 8:13 PM

مشهد / واحد مرکزی خبر / اجتماعی

سه محور اصلی در خراسان رضوی به علت بارش شدید برف و کولاک مسدود و مدارس این استان هم فردا تعطیل شد.
جانشین پلیس راه خراسان رضوی گفت : محورهای باغچه – تربت حیدریه ، مشهد – کلات قوچان – درگز به علت برف شدید و کولاک و محدودیت دید و لغزندگی جاده ها مسدود شده است.
سرهنگ صفایی افزود : بقیه محورهای خراسان رضوی به خصوص در نیمه شمالی بارش برف با کولاک شدید همراه است .
او از رانندگان خواست امشب از تردد غیر ضروری در محورهای خراسان رضوی خودداری کنند.
آقای موذن ، مدیر روابط عمومی آموزش و پرورش خراسان رضوی هم گفت : به علت بارش شدید برف و سرما ، فردا پنجشنبه 7 دیماه همه مقاطع تحصیلی مدارس خراسان رضوی در شیفت صبح و عصر تعطیل است.

سیبری

کاربر ويژه
ممنون آرش جان ، الان زده
چند دقیقه قبل که نگاه کردم مشهد 23 میل زده بود اما واسه سرخس و قوچان آمار نزده بود

imboeing

کاربر ويژه
مبارکه خیلی خوشحال شدم ایشاللا زیاد بباره مام از عکساش فیض ببریم مثل اینکه بد جایی اومدم میگن برفه 86 این منطقه 20 سانت بوده پس برف امسال نمیبینم من باید تو عکس بر ببینم ((((((:):::::::::::(خنده):خنده1::خنده1:
امير جان گوشيت رو نوشتي N8 در حالي كه در تصوير Iphone ديده ميشه ؟ شفاف سازي كنيد

arash_aria

کاربر ويژه
آرش جان تو ایران فکر نکنم ارتفاع 990 متر نجومی باشه. کلا به نطر من باید قبول کنیم اقلیم شرق کشور از غرب سردتره. مثلا مشهد که در عرض جغرافیایی سنندج قرار داره و ارتفاعش هم فکر کنم کمتر باشه تو تابستون به زور به 40 میرسه و زمستونام تو بدترین شرایط یه برف 10 20 سانتی که کل شهر بیاد رو داره. اصلا کلا مشهد اگه برف بیاد کل شهر سفید میشه. اینطوری نیست که یه جا 30 سانت بیاد و یه جا دیگه برفابه!
من نمیخوام کل کل کنم ولی 990 متر اگر کل تهران بود 990 متر همه جاش سفید میشد که نیست و
اقلیم سرده شرق کشور به خاطره نبود مدیترانه هستش ولی بازم ایران نیمه شمالیش حتی تا اصفهان سرد سیره
990 متر هم نسبت به -14 متره سواحل نجومیه :خنده1: به قولی دستتو دراز کنی میرسی به خدا تهران هم مناطق 990 متریش
همه ساله برفه 20 سانتیو دارن ولی کلا الان چند سالیه سرما یا روی غرب میریزه یا وسط یا شرق با هم یکسان ریزش سرما نداریم
در کل گل وو بلبل شده هوای ایران

parisa

متخصص بخش
پیام بازرگانی برای رفع خستگی دوستان هواشناس

بارش برف درپروفایل من هم چنان ادامه دارد:خنده2:

aria_tehran

کاربر ويژه
شما و آریا همیشه همینطوری پست میدید . فکر میکنم آخرین بار بهمن پارسال بود که محلات مرکزی و جنوبی شهر 15 - 20 سانت برف اومد حالا دو دفه نیومده به زمین و زمان گیر میدید .

البته شما مختاری هر نظری داشته باشی به من ارتباطی نداره
درسته
من همیشه اینجوری پست میدم و خواهم داد
چون وقتی میبینم کرج با همین شدت برف تهران سفید شده این حرفو میزنم
حتی توی اتوبان کرج به سمت تهران هم وقتی وارد حریم تهران میشی میبینی برفی وجود نداره

هر سالی هم که این سمتا برف میاد نیم روز هم طول نمیکشه که همش آب میشه
مگر اینکه انقد شدید بیاد مثل مشهد تا یه چند روز یکم بمونه

کاش یکم با واقعیات کنار بیایم:بای:

hamed*zagros

کاربر ويژه

غرب کشور هر منطقه اقلیم خودشو داره. چند کیلومتر اونورتر سنندج ( مریوان) ارتفاع 1000 متره برفای 2متری داره

arash_aria

کاربر ويژه
غرب کشور هر منطقه اقلیم خودشو داره. چند کیلومتر اونورتر سنندج ( مریوان) ارتفاع 1000 متره برفای 2متری داره

ما در گیلان ارتفاعات 1000 متری داریم که ممکنه 1 متر برف بیاد در حالی که سعادت اباد بارون میاد یا بلعکس اقلیم ها متفاوتند ولی
بد جور به هم ریختگی داریم گسسته شدن بیش از حد در حالی که قدیم پیوستگیه اقلیم داشتیم الان شرق غرب جدا از هم یه ساز میزنن مساله اصلیم گم شده این وسط

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا