آرش منطقه شما کدومه الان برف چطوره
ما خیام جنوبی میشینیم. (بلوار سجاد). بارش الان Light هست اما شدتش کم هم نیست. نسبتا خوبه. محله شما چه طوره؟؟
آرش منطقه شما کدومه الان برف چطوره
آرش جان حداقل 1000 مورد ميتونم واست بيارم كه همين صدا و سيما آمارهاي غلط و دروغ از همين سازمان ها پخش كرده و دلايل اينكاراش هم خيلي چيزا ميتونه باشه! اينجا همچنان برف ريزي داره ميباره
خدارو شکر بابت ابن نعمت زیبا، خیلی زیبا بودند. :گل:
متأسفانه امسال هنوز برف آنچنانی طرف ما نباریده. برخلاف سال قبل که خیلی زودتر از اینها بارش برف شروع شده بود.
شما جوابی نداری زدی جاده خاکی!:خنده1: مگه روانشناسی که در رابطه یا شخصیت من نظر میدی؟ اینجا فروم هواشناسیه. اگه چیزایی کع گفتم غلطه درستشو با منطق بگو البته در کمال ادب:خنده1:
آسمون خیلی خوش رنگ افتاده:ناراحت:
ممنون بابت تصاویر زیبایی که میذارین:گل:
برو با دوستات مشورت کن فکر کن بعد بیا جوابه منطقیتم ببینیم!!!!!!!!!!!!!!1:خنده2:چون شخصیت شما رو در اون حد نمیدونم که جواب منطقی بهتون بدم حرفای خنده داری که میزنی بیشتر برای من حکم یه تعداد کلمه داشت نه حرفای منطقی .:خنده1:
اینکه میفرمایید مرکز و جنوب شهر دیگه هیچ وقت برف نمیاد نشانه عصبانیت بیش از حد شما و عدم وجود قوه تفکر در شما داره چون همچین چیزی رو هیچ بشری تایید نمیکنه جناب کلاودی . :خنده1:
لطفا در هنگام عصبانیت سعی کنید یکم استراحت کنید و اب خنک بنوشید . در اون صورت جواب منطقی بهتون بدم:خنده1:
چون شخصیت شما رو در اون حد نمیدونم که جواب منطقی بهتون بدم حرفای خنده داری که میزنی بیشتر برای من حکم یه تعداد کلمه داشت نه حرفای منطقی .:خنده1:
اینکه میفرمایید مرکز و جنوب شهر دیگه هیچ وقت برف نمیاد نشانه عصبانیت بیش از حد شما و عدم وجود قوه تفکر در شما داره چون همچین چیزی رو هیچ بشری تایید نمیکنه جناب کلاودی . :خنده1:
لطفا در هنگام عصبانیت سعی کنید یکم استراحت کنید و اب خنک بنوشید . در اون صورت جواب منطقی بهتون بدم:خنده1:
برو با دوستات مشورت کن فکر کن بعد بیا جوابه منطقیتم ببینیم!!!!!!!!!!!!!!1:خنده2:
دوستان
بزنید شبکه خراسان میخواد تصاویر امروز مشهد رو نشون بده
بعد گفت طبق اطلاعیه هواشناسی خراسان رضوی دمای هوا تا 17 درجه سردتر خواهد شد
دوستان دمای فرودگاه مشهد به 8- رسیده.
الان محله ما داره برف خوبی میاد. دوستان مشهدی بارش محله شون چه طوره؟؟؟
بنابر بر اطلاعیه فرمانداری شهر مشهد:
فردا ادارات و دانشگاه ها با یک ساعت تاخیر آغاز به کار خواهند کرد.
برو با دوستات مشورت کن فکر کن بعد بیا جوابه منطقیتم ببینیم!!!!!!!!!!!!!!1:خنده2: