• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

saeed hh

کاربر ويژه
آرش جان حداقل 1000 مورد ميتونم واست بيارم كه همين صدا و سيما آمارهاي غلط و دروغ از همين سازمان ها پخش كرده و دلايل اينكاراش هم خيلي چيزا ميتونه باشه! اينجا همچنان برف ريزي داره ميباره

منم در مورد این قضیه خیلی حرف دارم وحرف ایشونو تایید میکنم

amin khan

مدیر انجمن
vdo7a81s60gick44farm.jpg

آسمون خیلی خوش رنگ افتاده
:ناراحت:
ممنون بابت تصاویر زیبایی که میذارین:گل:

آرش-مشهد

کاربر ويژه
دوستان الان آمار بارش فرودگاه مشهد تا ساعت 9 اعلام شد: حدود 23 میلیتر تا حالا از این سامانه بارش داشته. منطقه ما فکر کنم یکمی بیشتر بوده باشه. خدا کنه فردا آمار بارانسنجی های داخل شهر رو اعلام کنن.

ولی خداییش با این دمای هوا 23 میل برف باید بیشتر از 22 سانت ارتفاع داشته باشه!!!!!!

در ضمن الان تو محله ما هی ماشین که بکسوات میکنه!!!!:خنده2:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خدارو شکر بابت ابن نعمت زیبا، خیلی زیبا بودند. :گل:
متأسفانه امسال هنوز برف آنچنانی طرف ما نباریده. برخلاف سال قبل که خیلی زودتر از اینها بارش برف شروع شده بود.

درود بر شما علی عزیز:گل:

خواهش میکنم انشاء الله برف بعدی دیگه نوبت شماست و انشاء الله که کمبود کم بارشیهای اخیر خواهد شد.
:گل:
باز هم سپاسگذارم:گل:

mohamad$

کاربر ويژه
شما جوابی نداری زدی جاده خاکی!:خنده1: مگه روانشناسی که در رابطه یا شخصیت من نظر میدی؟ اینجا فروم هواشناسیه. اگه چیزایی کع گفتم غلطه درستشو با منطق بگو البته در کمال ادب:خنده1:

چون شخصیت شما رو در اون حد نمیدونم که جواب منطقی بهتون بدم حرفای خنده داری که میزنی بیشتر برای من حکم یه تعداد کلمه داشت نه حرفای منطقی .:خنده1:

اینکه میفرمایید مرکز و جنوب شهر دیگه هیچ وقت برف نمیاد نشانه عصبانیت بیش از حد شما و عدم وجود قوه تفکر در شما داره چون همچین چیزی رو هیچ بشری تایید نمیکنه جناب کلاودی . :خنده1:

لطفا در هنگام عصبانیت سعی کنید یکم استراحت کنید و اب خنک بنوشید . در اون صورت جواب منطقی بهتون بدم:خنده1:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی

آسمون خیلی خوش رنگ افتاده
:ناراحت:
ممنون بابت تصاویر زیبایی که میذارین:گل:

درود امین عزیز

خواهش میکنم . شما خیلی لطف دارید . و من واقعا جای تک تک شما هموطنان عزیز و مهربونم رو اینجا خیلی خیلی خالی کردم:nicolnici::atish:

پسرخاله

کاربر ويژه
چون شخصیت شما رو در اون حد نمیدونم که جواب منطقی بهتون بدم حرفای خنده داری که میزنی بیشتر برای من حکم یه تعداد کلمه داشت نه حرفای منطقی .:خنده1:

اینکه میفرمایید مرکز و جنوب شهر دیگه هیچ وقت برف نمیاد نشانه عصبانیت بیش از حد شما و عدم وجود قوه تفکر در شما داره چون همچین چیزی رو هیچ بشری تایید نمیکنه جناب کلاودی . :خنده1:

لطفا در هنگام عصبانیت سعی کنید یکم استراحت کنید و اب خنک بنوشید . در اون صورت جواب منطقی بهتون بدم:خنده1:
برو با دوستات مشورت کن فکر کن بعد بیا جوابه منطقیتم ببینیم!!!!!!!!!!!!!!1:خنده2:

mikadd

کاربر ويژه
هوای فعلی چند شهر ایران و جهان

پاریس 11 ابری

لندن 10 نیمه ابری

مادرید 8 صاف

برلین 6 ابری

رشت 4 ابری

اصفهان 3 باران لایت

نیویورک 3 ابری

کیو 2 مه

مسکو 1 برف لایت

تهران 1-نیمه ابری

تبریز2- صاف

مشهد 7- برفی

ایول به مشهدو تهرانو تبریز:برنده:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
دوستان

بزنید شبکه خراسان میخواد تصاویر امروز مشهد رو نشون بده

بعد گفت طبق اطلاعیه هواشناسی خراسان رضوی دمای هوا تا 17 درجه سردتر خواهد شد

آرش-مشهد

کاربر ويژه
دوستان دمای فرودگاه مشهد به 8- رسیده.

الان محله ما داره برف خوبی میاد. دوستان مشهدی بارش محله شون چه طوره؟؟؟

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی

برو با دوستات مشورت کن فکر کن بعد بیا جوابه منطقیتم ببینیم!!!!!!!!!!!!!!1:خنده2:

دوستان عزیزم

اظهار لطف کنید مشکلتون رو در پیام خصوص حل کنید

از حسن توجه تون بی نهایت قدردان و سپاسگذاریم
:گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
بنابر بر اطلاعیه فرمانداری شهر مشهد:

فردا ادارات و دانشگاه ها با یک ساعت تاخیر آغاز به کار خواهند کرد.

آرش-مشهد

کاربر ويژه
دوستان

بزنید شبکه خراسان میخواد تصاویر امروز مشهد رو نشون بده

بعد گفت طبق اطلاعیه هواشناسی خراسان رضوی دمای هوا تا 17 درجه سردتر خواهد شد

درسته محسن جان. آب و فاضلاب مشهد هم درباره ترکیدگی و یخ زدگی لوله ها هشدار داره!!!!

سیبری

کاربر ويژه
دوستان دمای فرودگاه مشهد به 8- رسیده.

الان محله ما داره برف خوبی میاد. دوستان مشهدی بارش محله شون چه طوره؟؟؟

آرش جان چرا آمار بارش قوچان و سرخس از 3 بعد از ظهر تا ساعت 9 رونزده ogimet؟! قوچان و سرخس که از بعد از ظهر تا همین الان یه نفس داره برف میاد!!!

saeed hh

کاربر ويژه
بنابر بر اطلاعیه فرمانداری شهر مشهد:

فردا ادارات و دانشگاه ها با یک ساعت تاخیر آغاز به کار خواهند کرد.

خدایی عجب ظالم هایی هستند تو مشهد الان تهران بود الل حساب تا شنبه تعتیل میکردند ببینم مگر کسی هم فردا تو مشهد از خونه خارج میشه که یک ساعت هم دیر بره اگر تهران بود یارو واسه ختم باباش هم از خونه بیرون نمیومد :خنده1:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
لغو پروازهاي فرودگاه شهيد هاشمي نژاد مشهد

تاریخ انتشار : چهارشنبه ۶ دی ۱۳۹۱ ساعت ۲۰:۴۲
بیش از ۵۰ پرواز ورودی و خروجی به فرودگاه شهید هاشمی نژاد مشهد امروز به علت وضعیت نامساعد جوی لغو شد.
مدیر روابط عمومی فرودگاه بین المللی هاشمی نژاد مشهد ، بارش شدید برف ، برودت هوا و کاهش شعاع دید را علت لغو این پروازها اعلام کرد.
به گزارش واحد مرکزی خبر، آقای جعفری افزود : به رغم تلاش کارکنان این فرودگاه برای برفروبی و باز نگاه داشتن باند پرواز ، از صبح امروز تا کنون ، فرودگاه هاشمی نژاد برای فرود و پرواز آماده نشده است.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا