• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

خراباتی

کاربر ويژه
آخه کجای این برف 21سانته ؟یا کم باریده فرودگاه که بعید میدونم اونجا هم کمتر از 30سانت باشه یا اینکه اشتباه کردند

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
همه این عکسها مر بوط به ساعت 15:30 دقیه امروز پنجشنبه 17 اسفند 1391 هست

سری اول:

287a7lgd6dykrwxgidn.jpg

vzrx1qz12usmiruuhuq.jpg

sa690d7zx55nbnfb44sh.jpg

w4ou2nb7bb5t6h44g51p.jpg

خراباتی

کاربر ويژه
به هرحال مهم نیست هرچقدر میخوان اعلام کنند واقعیت چیزی دیگه ای هست که اتفاق افتاده و ما به عینه شاهدش هستیم و ازش لذت میبریم.

mikadd

کاربر ويژه
طوفان برف امروز شیکاگو.خودتون با عکسهای بچها از مشهد و تهران و قوچان مقایسه کنید.اینجا طوفان بود انصافا یا اونجا.

7kibggjvd9ugypze8iu.gif

tf7ng9xev5npe1zbufij.gif

20s6q72p9fy0yexouk1m.gif

amir551

کاربر ويژه
به هرحال مهم نیست هرچقدر میخوان اعلام کنند واقعیت چیزی دیگه ای هست که اتفاق افتاده و ما به عینه شاهدش هستیم و ازش لذت میبریم.
دقیقا
نکته ی مهم همینه
اصلا برف هم نیومد اهمیتی نداره
ما اینجا دور هم جمع شدیم تا از کنار هم بودن لذت ببریم

amir551

کاربر ويژه

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
طوفان برف امروز شیکاگو.خودتون با عکسهای بچها از مشهد و تهران و قوچان مقایسه کنید.اینجا طوفان بود انصافا یا اونجا.

20s6q72p9fy0yexouk1m.gif

درود میلاد جان

احسنت به نکته بسیار خوبی اشاره کردید و این نشون میده ما تا چه حد دچار ضعف اطلاع رسانی هستیم:تعجب2:

mohamad$

کاربر ويژه
محمد جان دی ماه که نیست اسفندیم اونم از نیمه گذشته.سرما دومی نداره.میتونم بگم نصف برفا اب شده .

درسته . مهم همون موقعی هست که داره میباره و ما لذت میبریم . این چیزا هم هیجانش تا چند ساعت بعد از بارشش هست و از فردا دیگه برف 17 اسفند خاطره میشه

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
ممنون امیر محسن جان
بین همه شون که خیلی قشنگ بودن ، سری دوم به نظر من عالی بودن

خواهش میکنم امیر جان

من خودم کلا از عکس گرفتن از ماشینها خوشم نمیاد ولی واسه این عکسها رو اینطوری گرفتم که بگم مشهد فقط فرودگاهش نیست و اینجا غرب مشهد اقلیمی 100 درصد متفاوت نسبت به نواحی شرقی شهر داره و دیگه اینکه وسعت مشهد خیلی بیشتر از اینهاست که یک ایستگاه رسمی داشته باشه!!!!!!!!!!!:تعجب2:

navid_komperes

New member

خواهش میکنم امیر جان

من خودم کلا از عکس گرفتن از ماشینها خوشم نمیاد ولی واسه این عکسها رو اینطوری گرفتم که بگم مشهد فقط فرودگاهش نیست و اینجا غرب مشهد اقلیمی 100 درصد متفاوت نسبت به نواحی شرقی شهر داره و دیگه اینکه وسعت مشهد خیلی بیشتر از اینهاست که یک ایستگاه رسمی داشته باشه!!!!!!!!!!!:تعجب2:

من شدیدا موافقم مشهد حداقل 3تا ایستگاه لازم داره!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا