• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ali.doosti

کاربر ويژه
نه دوستی جان تا فردا که آب نمیشه!!!!!!!حد اقل 4 -5 روز رو زمینه این برففردا و پس فردا هم هوا سرده در مشهد
نويد پارسال تو اون برف خفن آخر اسفند (22ام اينا) مشهد بودم!باريد همه جا همين شکلي شد فرداش رفتيم بچرخيم اصن مگه برف بود!رفتم کوه تنها تو بادگيرا و جاهاي مستعد4-5 سانت بود!مث چشمه آب ميشدن!اسفند بديش اينه ديگه!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خوب دوستان من برگشتم

اینجا تو غرب مشهد در بعضی جاها تا زانو تو برف بودم

میشه:
یک وجب+ یک وجب+ 4 انگشت+ 5 سانتی متر ضخامت پوتین= ؟:خجالت2::تعجب2:

navid-mashhad

کاربر ويژه
نويد پارسال تو اون برف خفن آخر اسفند (22ام اينا) مشهد بودم!باريد همه جا همين شکلي شد فرداش رفتيم بچرخيم اصن مگه برف بود!رفتم کوه تنها تو بادگيرا و جاهاي مستعد4-5 سانت بود!مث چشمه آب ميشدن!اسفند بديش اينه ديگه!

درسته اون برف که خیلی سریع و خنده دار آب شد:خنده1:
ولی الان خیلی خیلی بیشتر باریده ( نیم متر ) و کمینه -10 فرداشب و -8 امشب موندگاریش بیشتر از اون برفه می کنه

babak2006

کاربر ويژه
این فرودگاه ابله بازهم کم اومده وفقط 5میلیمتردر6ساعت گدشته گزارش کرده من که نمی دونم چی بگم خب نیومده دیگه حتما قضاوت با همشهری های عزیز

rahsazan

کاربر ويژه
محمدرضا جان قطار اهواز مشهد که نيست احيانا؟دوستم تو اون قطاره گير نکنه :خنده1:
علی جان این قطار تهرانه، ساعت 7:20 صبح(دوطبقه اتوبوسی)، اما راه آهن اگه یه قطار جلو تاخیر بخوره، معمولا همه قطارا تاخیری میشن مگه عبوری بگیرن که با این شرایط بعیده و احتمالا دوستت هم با کمی تاخیر میاد

rahsazan

کاربر ويژه
اگه موافقین بعد از این گزارشات هواشناسیمون رو ثبت کنیم و ارتفاع برف و میزان بارش رو و یه فایل آماری برای خودمون داشته باشیم
فرودگاه هم حتما کولاک بوده، برفاشو باد برده:خنده1:

سلام دوستان رضاشهر ارتفاع برف 44 سانت با شدت خوبی داره میاد مشهدیا گزارش بدین لطفا راستی برف تهرانم خیلی به موقع بود مبارک پایتخت نشینان باشه

mohamad$

کاربر ويژه
فکر میکنم سنگین ترین برف مراکز استان ها تو سال 91 برای مشهد و تهران بودن . مشهد 50 سانت و تهران 30 سانت ( تجریش) . شمالی ترین تقاط شهر و معیار قرار ندارم

navid-mashhad

کاربر ويژه
خاک بر سر ایستگاه هواشناسی ناقص العقل مشهد
از 9 صبح تا الان کمتر از 25 میلی کتر نیومده بعد زده 5 میلی متر !!!
به هر حال باز الان heavy snow زده

rahsazan

کاربر ويژه
سلام دوستان رضاشهر ارتفاع برف 44 سانت با شدت خوبی داره میاد مشهدیا گزارش بدین لطفا راستی برف تهرانم خیلی به موقع بود مبارک پایتخت نشینان باشه
سلام محمدرضا جان
میگم نصف ما مشهدیا هم اسمامون یا رضاست یا ترکیبی از رضا:خنده1:

هنوز دقیق نگرفتم اما اینجا(شمال احمدآباد) حدود 30 یا بیشتر

Dr.ben

کاربر ويژه
امیدوارم همگی از بارش زیبای برف لذت برده و کماکان لذت ببرید. :گل:
ما دیگه بریم. راستش من اصلا آدم بد قولی نیستم اما یه کاری رو قرار بود شنبه تحویل بدم ولی هنوز تموم نشده، منظورم از شنبه روز ابتدایی هفته آینده نیست، شنبه هفته ای که الان تو پنجشنبه شیم رو میگم! :سکوت:
فعلا خدانگهدار :گل:

rahsazan

کاربر ويژه
تو این فروم پیش بینی به این دقیقی رو اساتید انجام میدن اونوقت ما خودمونو برای یک اندازه گیری بارش و دما به فرودگاهی که جایی ساختنش که کمترین تاثیر رو از شرایط آب و هوایی بگیره وابسته کردیم

amir551

کاربر ويژه
یه گفتمان جدی با هواشناسی مشهد داشته باشید
ارتفاع برف مشهد رو خبر خراسان تا الان 21 سانت اعلام کرد
:تعجب2:

mohamad_73

کاربر ويژه
2013030706_ISN_GFS_SFC_SLP_THK_PRECIP_WINDS_300.gif

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا