• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

پسرخاله

کاربر ويژه
[h=2]اكثر پروازهای فرودگاه مهرآباد كنسل شد
به گزارش نیمروز به نقل از باشگاه خبرنگاران، شرایط نامساعد جوی در اكثر استانهای كشور بخصوص بارش برف و باران در استان تهران موجب كنسل شدن اكثر پرواز های داخلی و خارجی شده است.
براساس این گزارش: اكثر فرودگاه ها از مبدا به مقصد با بارش برف و باران مواجه هستند و احتمال لزندگی در باند فردگاه ها وجود دارد.
لازم به ذكر است تمام امكانات و تجهیزات مورد نیاز برای باند نشست و برخاست هواپیما ها وجود دارد.
گفتنی است ؛پروازهایی كه تاكنون كنسل شده اند به محض مساعد شدن شرایط آب و هوایی توسط مسولان فرودگاه ها به مسافران اطلاع رسانی خواهد شد.

ali_kermanshah

کاربر ويژه
يكي از كوچه هاي فرعي خيابان فنا خسرو

dv0uxe6h4itgcqwdbfz5.jpg

مهرداد جان

اینجا کجای تهرانه ؟؟

ماهان.

کاربر ويژه
الان عکس میذارم بفرستید برای هواشناسی و تلویزیون بگید کجای این برف 21 سانته؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

محسن جان اولن تبریک می‌گم و من سعی کردم عکساتون رو تا جایی که می‌تونم لایک بزنم، ولی خب صفحه‌ها خیلی زیاده و همین جا یه لایک جمعی برای تمام عکس‌های شما و دوستان مرکز نشین می‌فرستم

دومن اینکه عکس‌هاتون رو حتمن بفرستین برای سایت بی‌بی‌سی (بدون لیبل اسم‌تون)، حتمن نمایش می‌دن با اسم خودتون.

navid-mashhad

کاربر ويژه
گور بابا فرودگاه:خنده1:
مگه بار اولشه از این کارا می کنه
من که اینجا و ****** رو ترکوندم از عکس
برف 35 سانتی 89 رو هم گفت 14 سانت
ولش کنین:خنده1:

mikadd

کاربر ويژه

ميلاد عزيز بهتر مي دونه

اينجا نزديك خياباون دربند هست منطقه 1

با تجهيزات كامل رفتم . پوتين پوشيدم چون مي دونستم جايي كه دارم ميرم با كفش معمولي نميشه. :سکوت:

درود بر مهرداد عزیز. تازه ظهر به بعد برفا شروع به اب شدن کرد

amir551

کاربر ويژه

خواهش میکنم امیر جان

من خودم کلا از عکس گرفتن از ماشینها خوشم نمیاد ولی واسه این عکسها رو اینطوری گرفتم که بگم مشهد فقط فرودگاهش نیست و اینجا غرب مشهد اقلیمی 100 درصد متفاوت نسبت به نواحی شرقی شهر داره و دیگه اینکه وسعت مشهد خیلی بیشتر از اینهاست که یک ایستگاه رسمی داشته باشه!!!!!!!!!!!:تعجب2:

به جون خودم من هیچ نسبتی با کارشناس هواشناسی مشهد ندارم
والا من بی تقصیرم
flirty6-smiley.gif

ماهان.

کاربر ويژه
حالا که بازار عکس از برف گذاشتن داغه، منم یه عکس بذارم از ظهر امروز، از ته مونده‌های برف 16 سانتی دو هفته پیش!

07032013157.jpg

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا