• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

navid-mashhad

کاربر ويژه
آقا برف 29 اسفند پارسال محله ما بیشتر بارشش تا بعد از ظهر بود ولی فرودگاه از ساعت 3 به بعد جدی شد
به نظر من پیک بارش اون طرف تازه شروع شده

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
خوب شد پوتين پوشيده بودم و گر نه :تعجب2:

nefusyydbqnijlhcmo5q.jpg

آرش-مشهد

کاربر ويژه
به هرحال مهم نیست هرچقدر میخوان اعلام کنند واقعیت چیزی دیگه ای هست که اتفاق افتاده و ما به عینه شاهدش هستیم و ازش لذت میبریم.

ولی کلا نکته جالبش اینه که 36 میلیمتر بارش گزارش کردن و فقط 21 سانت برف. این یکمی برای منم جای سواله!!!! (ولی کلا بیشتر برام میلیمتر مهمه)

پسرخاله

کاربر ويژه
هومن جان چشات از حدقه داره میزنه بیرون برو بخواب تا اونجا برسه یه ساعت میکشه :خنده1:
حقیقتش من دیشب 3 ساعت خوابیدک بقیش یا بیدار بودم یا پای پنجره نتیجشم این شد که خانواده امروز به من میگفتن تو روانیی!:خنده1:
مشکل اینجاس که پریشبم کم خوابیدم.
الان یه جورایی تو کمام چون هم صبح رفتم مثه بچه دبستانیها برف بازی هم اینکه ظهر همه ی برفای حیاطو با یه بیله سنگین ریختم تو باغچه:فرار:

ماهان.

کاربر ويژه
عکسهای فیس بوک قابله اعتماد نیست البته منظورم این نیست که عکست آرشیویه یا چیزه دیگه نه کلی میگم . آخه خودم یه بار مچ ادمین یه پیج رو گرفتم!

اینا عکسایی هستن که مردم می‌فرستن، توی این پیجی که من ازش بر می‌دارم اسم عکاس‌اش هم زده. برای همین فکر نمی‌کنم جعلی باشه، چون همینقدر هم باریده.

ماهان.

کاربر ويژه
ارتفاع برف در گردنه حیران به 60 سانتیمتر و در محور اسالم به خلخال به 50 سانتیمتر رسیده.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا