• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

پسرخاله

کاربر ويژه
تا دقایقی دیگه برفه مشهد به اتمام میرسه!:بای:

ستاد ایجاده رعب و وحشت بین بچه های مشهد
!:خنده1::خنده1::گل:

saeed hh

کاربر ويژه
سلام به دوستان از پارک ملت میام ارتفاع برف حدود 20سانت کمی بیشتر بودش وقتی برگشتم تمام برفای محلمون اب شده بودش جاتون خالی دو گروه بزرگ هرکدوم 20نفره تشکیل شده بودش تو پارک دختروپسر افتاده بودن به جون هم من هم دوباره مثل صبح یه گوله ی برف قد کله ادم خورد تو صورتم رفتم تو درخت کلا منهدم شدم هنوز هم جاش درد میکنه !!!
بلند شدم گفتم کی برف به این گندگی رو زد تو صورتم مرده بیاد جلو بد به یه دختره امد جلو گفتش من بودم من هم کاری ازدستم برنیومد :خنده1:

hasan1

کاربر ويژه
(تصاویر) بارش برف در قم
57275_717.jpg

57276_105.jpg

57277_749.jpg

57278_907.jpg

57279_933.jpg

57281_153.jpg

57283_505.jpg

57284_106.jpg

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
حقیقتش من دیشب 3 ساعت خوابیدک بقیش یا بیدار بودم یا پای پنجره نتیجشم این شد که خانواده امروز به من میگفتن تو روانیی!:خنده1:
مشکل اینجاس که پریشبم کم خوابیدم.
الان یه جورایی تو کمام چون هم صبح رفتم مثه بچه دبستانیها برف بازی هم اینکه ظهر همه ی برفای حیاطو با یه بیله سنگین ریختم تو باغچه:فرار:

خوب كاري كردي

من اون ظرفي كه براي اندازه گيري بارندگي كه گذاشتن بعد از تموم شدن كارم آب بارندگي رو دور نمي ريزم جمش مي كنم براي گلدونام. مخصوصا اون روز كه رعد و برق زد سرشار از نيتروژن هست.

آب لوله كشي حاوي كلره و مضره براي گياه.

mohamad$

کاربر ويژه
قم هم جای جالبیه نه به اون دما های جهنمی تابستون نه به این برف و سرمای زمستون

navid-mashhad

کاربر ويژه
یک کم اگه حافظمون رو به کار بندازیم یادمون میاد
که نروژ هم برای فرودگاه برف کمتری پیش بینی کرده بود

بارش برف که برای ما کافیه امیدوار منحوس یه سه چهار ساعت دیگه بباره

hasan1

کاربر ويژه
قم هم جای جالبیه نه به اون دما های جهنمی تابستون نه به این برف و سرمای زمستون

اختلاف دمای تابستون و زمستون قم حتی تا 60 درجه و بیشتر هم میرسه. بعضی سالا دما تابستون به 47 هم میرسه و زمستون 86 دماش به 23- هم رسید!!!

آرش-مشهد

کاربر ويژه
خب فرودگاه داره تو 2-3 آپ اخیرش به جای لایت اسنو . snow گزارش میده
تا صبح وقت داره یک کم آبرو ریزیشو کم کنه

دیده بانه عوض شده احتمالا والا اون موقعی هم که همش Light Snow گزارش میکرد باز 30.7 میلیمتر بارش گزارش کرد!!!!! (کلا امروز رفتارش خیلی عجیب بود!)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا