• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
ng40lq2qcegwe3jlaa.jpg

uqda22tb1r7ua5nvy9o.jpg

gyhuzvq11bs6mv4wpcn.jpg

ivuepy9hscqyblq8uelj.jpg

jzcutb3wp986wknm97a.jpg

rahsazan

کاربر ويژه
ممنون
آره الان دیدم
ولی بازم متاسفانه متوجه نشدم چطوری میفهمن
اون دوتا حلقه فاصلشون ثابته ، اگه ماشین از روشون رد بشه، یه جریان الکتریکی ایجاد میشه که بر اساس زمان ایجاد این جریان در حلقه اول و دوم امکان مشخص کردن سرعت وجود داره
با اتوجه به فاصله زمانی عبور محور خودرو و فاصله مشخص محور تریلر ، اتوبوس و سواری امکان تشخیص نوع خودرو هم وجود داره

amir551

کاربر ويژه
اون دوتا حلقه فاصلشون ثابته ، اگه ماشین از روشون رد بشه، یه جریان الکتریکی ایجاد میشه که بر اساس زمان ایجاد این جریان در حلقه اول و دوم امکان مشخص کردن سرعت وجود داره
با اتوجه به فاصله زمانی عبور محور خودرو و فاصله مشخص محور تریلر ، اتوبوس و سواری امکان تشخیص نوع خودرو هم وجود داره
واقعا ممنون محمد رضا جان
سیستم فوق العاده جالبیه

saeed hh

کاربر ويژه
بچه های مشهد نگران نباشن فکنم بعد از یه وقفه کوتاه دوباره بارش شدید برف شروع بشه . راستی از قوچان چه خبر بالاخره چند سانت شدش فکنم اونجا الان وضعیت قرمز باشه !!!!!!!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
بچه های مشهد نگران نباشن فکنم بعد از یه وقفه کوتاه دوباره بارش شدید برف شروع بشه . راستی از قوچان چه خبر بالاخره چند سانت شدش فکنم اونجا الان وضعیت قرمز باشه !!!!!!!

سلام سعید جان

خیلی ممنون ولی برف در مشهد قطع نشده.

الان داره همونطور ریز و شدید میباره .

معمولا در روزهای برفی در زمان غروب خورشید و تاریک شدن هوا همواره این خطای دید بوجود میاد. چون همجا یکدست سفید هست:گل:

hasan1

کاربر ويژه
انگار اینجا تازه سیستم اصلی وارد شده دوباره چه برف تندی گرفته :تعجب2:

arashz

مدیر بخش هواشناسی
اینطوری که به نظر میاد شب هم تهران بارش پراکنده رو خواهد داشت.

امیرمحسن عزیز لینک رو پیام خصوصی رو چک کنید.

rahsazan

کاربر ويژه

سلام سعید جان

معمولا در روزهای برفی در زمان غروب خورشید و تاریک شدن هوا همواره این خطای دید بوجود میاد. چون همجا یکدست سفید هست:گل:

اینجا شدید میباره ولی آسمون داره باز میشه

آرش-مشهد

کاربر ويژه

سلام سعید جان

الان اینجا هم بارش برف داریم اما به شدت ساعت 2 تا 4 نیست اون موقع واقعا شدید بود از زمین و زمان برف میمود.

saeed hh

کاربر ويژه

سلام سعید جان

من به تو وتمام مشهدی ها تبریک میگم تو تصاویر ماهواره هم هنوز کلی ابر تو راه مشهد هستند حالا حالا ها جا دارید .:گل: امیر محسن از قوچان خبر نداری دارم یه کمی نگران حاجی شدم!!!

آرش-مشهد

کاربر ويژه
من به تو وتمام مشهدی ها تبریک میگم تو تصاویر ماهواره هم هنوز کلی ابر تو راه مشهد هستند حالا حالا ها جا دارید .:گل: امیر محسن از قوچان خبر نداری دارم یه کمی نگران حاجی شدم!!!

سعید جان. بعد از 65 میلیمتر صبح تا الان 1 میل فقط اومده.

mikadd

کاربر ويژه
اگه منطقه ما امشب دوباره برف بگیره که محتمل هست ارتفاع برفهای دست نخورده و اب نشده تا نزدیکای 45 50 هم میرسه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا