اون دوتا حلقه فاصلشون ثابته ، اگه ماشین از روشون رد بشه، یه جریان الکتریکی ایجاد میشه که بر اساس زمان ایجاد این جریان در حلقه اول و دوم امکان مشخص کردن سرعت وجود دارهممنون
آره الان دیدم
ولی بازم متاسفانه متوجه نشدم چطوری میفهمن
واقعا ممنون محمد رضا جاناون دوتا حلقه فاصلشون ثابته ، اگه ماشین از روشون رد بشه، یه جریان الکتریکی ایجاد میشه که بر اساس زمان ایجاد این جریان در حلقه اول و دوم امکان مشخص کردن سرعت وجود داره
با اتوجه به فاصله زمانی عبور محور خودرو و فاصله مشخص محور تریلر ، اتوبوس و سواری امکان تشخیص نوع خودرو هم وجود داره
بچه های مشهد نگران نباشن فکنم بعد از یه وقفه کوتاه دوباره بارش شدید برف شروع بشه . راستی از قوچان چه خبر بالاخره چند سانت شدش فکنم اونجا الان وضعیت قرمز باشه !!!!!!!
سلام سعید جان
خیلی ممنون ولی برف در مشهد قطع نشده.
الان داره همونطور ریز و شدید میباره .
معمولا در روزهای برفی در زمان غروب خورشید و تاریک شدن هوا همواره این خطای دید بوجود میاد. چون همجا یکدست سفید هست:گل:
سلام سعید جان
معمولا در روزهای برفی در زمان غروب خورشید و تاریک شدن هوا همواره این خطای دید بوجود میاد. چون همجا یکدست سفید هست:گل:
اینطوری که به نظر میاد شب هم تهران بارش پراکنده رو خواهد داشت.
امیرمحسن عزیز لینک رو پیام خصوصی رو چک کنید.
سلام سعید جان
من به تو وتمام مشهدی ها تبریک میگم تو تصاویر ماهواره هم هنوز کلی ابر تو راه مشهد هستند حالا حالا ها جا دارید .:گل: امیر محسن از قوچان خبر نداری دارم یه کمی نگران حاجی شدم!!!
آسمون باز شد
ولی فکر نکنم بارش به طور کلی تعطیل شده باشه