• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Cumulonimbus

متخصص هواشناسی
دیروز وقتی این ابرهای اقیانوسی در آسمان مشهد ظاهر شدند ، من مطمئنا بود که بارشها قابل و چشمگیر خواهند بود

بعد از ظهر رو چهارشنبه 16 اسفند

مناطق مرکزی و شرقی مشهد:

6fdjbd26qh52mxljk68g.jpg

whlqwdvi0qwuuyrbmxa5.jpg
تحسین می‌کنم نکته سنجیتو امیر محسن،ابرهای mammatus نشانگر وقوعه طوفان
True to their ominous appearance, mammatus clouds are often harbingers of a coming storm or other extreme weather system. Typic
ptip798r7lna7e19ar4.png
ally composed primarily of ice, they can extend for hundreds of miles in each direction and individual formations can remain visibly static for ten to fifteen minutes at a time. While they may appear foreboding they are merely the messengers - appearing around, before or even after severe weather.
ضمن تشكر از امير محسن عزيز بابت عكسهاي بسيار زيبا
بهروز جان ابرهاي ديروز مشهد كه در عكسهاي امير محسن مشخص است از نوع ابرهای mammatus نبودند بلكه ابرهاي آلتواستراتوس و در ادامه نيمبواستراتوس بودند كه بسيار ضخيم، لايه لايه و كم ارتفاع بودند. ابرهای mammatus منحصرا به همراه ابر كومولونيمبوس و قبل از وقوع طوفانهاي تندري شديد ظاهر ميشوند و اين شكل خاص آنها هم به خاطر همين حركات شديد صعودي و نزولي هوا به همراه ابر كومولونيمبوس است. وقتي ابرهای mammatus در آسمان پديدار شدند رخداد طوفانهاي رعدوبرقي شديد، تگرگ و باران هاي سيل آسا و كوتاه مدت قريب الوقوع خواهد بود. در حالي كه ما ديروز شاهد هيچ يك از اين پديده ها نبوديم. متن زير نيز به فهم تفاوت اين دو نوع ابر كمك مي كند:

How can you tell if the cloud above you is a nimbostratus or a cumulonimbus?

Nimbostratus is a thick cloud, typically formed on a warm front, as air is lifted over a large area (i.e. mass ascent). Precipitation is rain or snow (or a mix of both), and this can last for several hours.

A cumulonimbus is formed by convection and is much taller than it is wide. Cumulonimbus clouds bring heavy
showers of rain or snow, but they also bring thunder and lightning and hail. The showers will usually last for less than one hour.
Finally, if you look at the bottom of a cumulonimbus cloud, you may see dark pouches (called mammatus) hanging down. These are caused by air currents trying to fall to the ground.
You won't see mammatus under Nimbostratus, nor will you get thunder and lightning or hail.
Thunderstorms = Cumulonimbus.

آخرین ویرایش:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
برف تمام جاده های منتهی به مشهد را بست

فارس نوشت:

رئیس مرکز کنترل ترافیک راهور ناجا از مسدود شدن تمامی محورهای مواصلاتی استان خراسان رضوی به دلیل وجود کولاک شدید خبر داد.

سرهنگ رضا سلبی گفت: به دلیل بارش برف و کولاک شدید، همچنین کاهش دید افقی در سطح جاده‌های استان خراسان رضوی تمامی محورهای مواصلاتی این استان مسدود شد.

وی افزود: همچنین تمامی محورهای منتهی به استان خراسان رضوی از استان‌های سمنان، خراسان شمالی و خراسان جنوبی تا اطلاع ثانونی مسدود است.

سلام

پیش بینی چند روز پیش من مبنی بر انسداد محورهای منتهی به مشهد در اثر طوفان برف در روزهای چهارششنبه و پنجشنبه محقق شد.:خجالت2:

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
بر اساس مدل عددی جی اف اس 5 میل دیگه برف داریم تا صبح الان هم که بارش اینجا نسبتن شدیده:خنده1:

Dr.ben

کاربر ويژه
امشب از اون شب هاییه که دوست دارم تا صبح آهنگ های rockو death metal و doom metal گوش بدم.کلا که حوصله نداشتم این هوا هم مزید بر علت شد.

غصه آب و هوا رو نخور محمد جان :30: . برفه دیگه یه جا هست یه جا نیست، یه سال خوب یه سال بد. نگاه کن من اصلا ناراحت نیستم که رشت امسال زمستون پنج سانت هم برف نیومده:
:گریه: :قاطی: :73: :43: :75: :28:

nojeana

کاربر ويژه
سلام دوستان
زنگ زدم نهاوند گفتند بارش برف شدید از 1800 شروع شده و همچنان ادامه داره تا الان 10 رو رد کردند جالبه بروجرد هم همین شکلی ه حتی تا اراک هم بارش برف داریم خوب ایشاله دوستان تهرانی خودمون رو برا موج بعدی برف با حدود 5 تا 10 سانت آماده کنیم

پسرخاله

کاربر ويژه
سلام دوستان
زنگ زدم نهاوند گفتند بارش برف شدید از 1800 شروع شده و همچنان ادامه داره تا الان 10 رو رد کردند جالبه بروجرد هم همین شکلی ه حتی تا اراک هم بارش برف داریم خوب ایشاله دوستان تهرانی خودمون رو برا موج بعدی برف با حدود 5 تا 10 سانت آماده کنیم
فعلا که ابرها قصده حرکت به سمته تهران را ندارن:بای:

aria_tehran

کاربر ويژه
سلام دوستان

به احتمال زیاد ابری به تهران نخواهد اومد
پیشبینی فورکا تا اینجا دقیق بوده

Dr.ben

کاربر ويژه

سلام

پیش بینی چند روز پیش من مبنی بر انسداد محورهای منتهی به مشهد در اثر طوفان برف در روزهای چهارششنبه و پنجشنبه محقق شد.:خجالت2:

سلام.
خسته نباشید و تبریک فراوان ما رو پذیرا باشید جناب امیر محسن عزیز. دیروز و امروز واسم بسیار زیبا بود. هم خودم تو رشت برف دیدم و کلی ذوق کردم، هم از عکس های بسیار زیبای شما و سایر دوستان از شهرهای مختلف کشور عزیزمون لذت بردم :گل:

saeed hh

کاربر ويژه
اقا یه سوال از دوستان غرب مشهد سانت دقیق دقیق دقیق برف توی غرب مشهد چه قدر شد اخرسر ؟؟ 40-50-60 چقدر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:خنده1:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا