• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
من که عکسهای امشب و دیشب رو بدون سه پایه گرفتم:تعجب2:

دوربین تو دستم بود

ولی سه پایه اگه همراه آدم باشه میشه عکسهای بینظیری گرفت:گل:

aria_tehran

کاربر ويژه
شمال شهر ناشی از همرفت ابری و قرمز هست
ولی فکر نکنم بارشی تا حالا اتفاق افتاده باشه

سیبری

کاربر ويژه
ئه محسن جان مگه شما متاهلی؟ اونوقت خانواده گیر نمی‌دن توی اینترنت چیکار می‌کنی؟ :p

برف زیباتون هم خیلی مبارک! ولی خب برف بی‌عکس که فایده‌ای نداره!
:خنده1:
ماهان جان ما هم متاهلیم هم متعهد ! تعهد کردیم بجز برف و ننه سرما عشق دیگه ای نداشته باشیم !

mohamad$

کاربر ويژه
اینی که گفتم در حالتیه که سه پایه داشته باشی.

بدون سه‌پایه باید ایزو رو تا حد ممکن ببری بالا، مثلن تا 2000، سرعت شاتر رو هم تا حد ممکن کم کنی.

مثلن این عکس رو چون سه‌پایه نداشتم با ایزوی 800، سرعت شاتر 0.5 ثانیه و F/5.6 گرفتم

ولی برای این‌یکی دوربین رو یه جایی ثابت کردم و بعدش عکس گرفتم چون سرعت شاتر خیلی کم بود

تشکر . حالا باید روش کار کنم ببینم چه طور میشه .

aria_tehran

کاربر ويژه

چه اون زمان كه اينجا تحت طاووس بود چه الان كه شهيد آيت الله استاد مطهري شده اينجا همين بوده. و متاسفانه وقتي قضيه درد ناك ميشه كه اين وضعيت منطقه وسيع مركز رو در يك شعاع گسترده در بر مي گيرد.

دلیل اصلیش چی میتونه باشه؟

ماهان.

کاربر ويژه
مهرداد زمستون 88 که خیلی بد تر بود .برف محل ما 2 سانت هم نبود . سنگین ترین برف محل ما امسال و پارسال تقریبا در یک حد بود روی سقف ماشینا حدود 20 سانت .

برای رشت 88 یه مقدار بهتر بود. اون سال هم سه بار برف بارید که دو بار در حد یکی دو سانت بارید و زود آب شد و بار سوم هم آخر اسفند داخل شهر 5 سانت بارید که البته اونم زود آب شد!

امسال بعد از 77 و 82، در 15 سال اخیر بدترین بوده.

Dr.ben

کاربر ويژه
اون طور که فرمانده پلیس راه کشور وضعیت راه های استان خراسان رضوی رو توضیح دادن، محمد از بجنورد به احتمال زیاد تو راه مونده. ایشاالله خوب و خوش و سلامت باشه. اگه تونستین خبری ازش بگیرید.

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی

برف بازي در روزهاي پاياني زمستان + تصاوير

بارش برف زمستاني در هفدهمين روز اسفند ماه شادي و شور را به ميان مردم تهران آورد .

کد خبر:۴۳۰۱۸۰۹

تاریخ انتشار: ۱۷ اسفند ۱۳۹۱ - ۱۵:۴۵

بارش برف زمستاني در هفدهمين روز اسفند ماه شادي و شور را به ميان مردم تهران آورد .

900223_609.jpg

900224_407.jpg

900225_247.jpg

900226_685.jpg

900227_410.jpg

900228_495.jpg

900229_139.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
تفاوت پیش بینی فورکا برای فرودگاه مشهد و محله ما:

فرودگاه:

meteogram.php

و اما محله ما. فقط نمیدونم چرا ساعتش متفاوته!!!!!!

احتمالا با ساعت اروپا باید باشه:

d39sh2pwwwo89orq08ab.jpg

سیبری

کاربر ويژه
درود

همچنان بارش ادامه داره ولی مثل صبح نیست.برفابست.بعدظهری کم شد ولی از غروب جون گرفته.

رفتم تا کهک بعدظهر جاده مه بود 50 متری رو نمیدیدم با بارش برف ولی معلوم بود اون طرفا کم باریده بود

برم الان برمیگردم با عکسای که گرفتم

تبریک محمد جان بخاطر برف قم:گل:

vahidilam

New member
ه گزارش خبرگزاری فارس از ایلام، بارش برف در مناطق سردسیر ایلام، ارتفاعات و از جمله شهر ایلام از لحظاتی پیش شروع شده و ارتفاعات شمالی ایلام را سفیدپوش کرده است.با بارش برف در ایلام دمای هوای این شهر در برخی مناطق تا شش درجه در مقایسه با روز گذشته کاهش یافته است.مدیرکل هواشناسی استان ایلام در این خصوص گفت: با ورود سامانه بارش‌زایی به استان ایلام بارش برف در ایلام شروع شده است.غلامرضا حسنی‌غربا در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در ایلام اظهار داشت: در حال حاضر بخشی از ارتفاعات شمالی و سردسیر استان ایلام سفیدپوش شده است.وی ادامه داد: این سامانه تا اواخر امروز در استان ایلام استقرار و به واسطه این استقرار دمای ایلام بین سه تا شش درجه کاهش یافته است.انتهای پیام/2246/ع20/ف4004

hasan1

کاربر ويژه
درود

همچنان بارش ادامه داره ولی مثل صبح نیست.برفابست.بعدظهری کم شد ولی از غروب جون گرفته.

رفتم تا کهک بعدظهر جاده مه بود 50 متری رو نمیدیدم با بارش برف ولی معلوم بود اون طرفا کم باریده بود

برم الان برمیگردم با عکسای که گرفتم

درود محمد جان :گل:
مطمئنی کهک کم برف اومده.
امشب اصغری اومد گفت بارش برف کهک قم کم سابقه بوده که؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا