• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

سیبری

کاربر ويژه
قوچان امروز
z0dnnf2ktu7ha5o5hbj.jpg

ماهان.

کاربر ويژه
امیر محسن شما توی شب چطور عکس با کیفیت میگیرید با دوربینتون ؟ دیشب قرار بود توضیح بدید ممنون .

برای عکس با کیفیت باید دوربین رو روی حالت manual بذاری، ایزو رو بیاری پایین ترجیحن تا 100، دریچه دیافراگم رو تا آخر وا کنی و سرعت شاتر رو تا حد ممکن کاهش بدی. وقتی که برف روی زمینه هوا مقداری روشن می‌شه و با حالت عادی عکسبرداری در شب فرق داره. با چند با امتحان می‌شه تنظیمات مناسب رو بدست آورد.

mohamad_73

کاربر ويژه
ارش ممنونم
امیر ردوس میگم
ایشالا.سال دیگه من از اونجا براتون گذارش میدم
به اجبار سال دیگه باید برم اونجا به دلایلی

کدخدا

کاربر ويژه
درود

همچنان بارش ادامه داره ولی مثل صبح نیست.برفابست.بعدظهری کم شد ولی از غروب جون گرفته.

رفتم تا کهک بعدظهر جاده مه بود 50 متری رو نمیدیدم با بارش برف ولی معلوم بود اون طرفا کم باریده بود

برم الان برمیگردم با عکسای که گرفتم

ماهان.

کاربر ويژه
برای عکس با کیفیت باید دوربین رو روی حالت manual بذاری، ایزو رو بیاری پایین ترجیحن تا 100، دریچه دیافراگم رو تا آخر وا کنی و سرعت شاتر رو تا حد ممکن کاهش بدی. وقتی که برف روی زمینه هوا مقداری روشن می‌شه و با حالت عادی عکسبرداری در شب فرق داره. با چند با امتحان می‌شه تنظیمات مناسب رو بدست آورد.

اینی که گفتم در حالتیه که سه پایه داشته باشی.

بدون سه‌پایه باید ایزو رو تا حد ممکن ببری بالا، مثلن تا 2000، سرعت شاتر رو هم تا حد ممکن کم کنی.

مثلن این عکس رو چون سه‌پایه نداشتم با ایزوی 800، سرعت شاتر 0.5 ثانیه و F/5.6 گرفتم

DSC_0037.jpg

ولی برای این‌یکی دوربین رو یه جایی ثابت کردم و بعدش عکس گرفتم چون سرعت شاتر خیلی کم بود

DSC_0418.jpg

ماهان.

کاربر ويژه
با تشکر از باجناق عزیزم در دانشگاه قوچان بخاطر عکسا:گل::خجالت2:

ئه محسن جان مگه شما متاهلی؟ اونوقت خانواده گیر نمی‌دن توی اینترنت چیکار می‌کنی؟ :p

برف زیباتون هم خیلی مبارک! ولی خب برف بی‌عکس که فایده‌ای نداره!

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
مهرداد محل شما امروز صبح بارشش ضعیف بوده فکر کنم . سرما کافی بوده . ظرف بارونسنجت چقدر ثبت کرد ؟ من تو کل غرب تهران تا شمال غرب میرفتم همه جا خوب و سنگین بود

من باورم نمیشه که سمت مهرداد اینا اونقد ضعیف اومده باشه

نه هميشه همينطور بوده

چه اون زمان كه اينجا تحت طاووس بود چه الان كه شهيد آيت الله استاد مطهري شده اينجا همين بوده. و متاسفانه وقتي قضيه درد ناك ميشه كه اين وضعيت منطقه وسيع مركز رو در يك شعاع گسترده در بر مي گيرد.

واقعيت ها گر چه تلخ هستن ولي از اونها هيچ وقت فرار نمي كنم.

اينجا زمين ها كاملا خشك خشك هست. گويا مدت هاست قطره اي باران نباريد.

بله دوستان

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا