• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohamad$

کاربر ويژه
امیر محسن و سایر دوستان . من چرا عکسی و که برای اواتارم میزارم بی کیفیت نشون میده در حالی که خود عکس خیلی بهتره . حجمشم اوردم زیر 20 کیلوبایت و سایزشم مناسبه . هر عکسی و میزارم اواتار اینطوری میشه کاری به یه عکس نداره

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
دوشان تپه و چیتگر ناقصه تا امروز . اقدسیه ژئوفیزیک مهراباد و میشه جمع کنم . البته بارش دیروز اقدسیه اعلام نشده باید بپرسم . شهرستان ها هم ناقصه مهرداد

اي بابا

اين سايت استان چرا هيچ آماري ارائه نميده؟

zoom

New member
دوستان اگه کسی لطف کنه ده شهر مجموع بارش در کل کشور از ابتدای فعالیت این سامانه که از دوشنبه میشه و تا امروز جمع ببنده و اعلام کنه ممنون میشم..:فرار::گل:

aghasina21

کاربر ويژه
دوستان میدونم سوالم خارج از بحثه ولی اگه مشکلی نداره نظر خودتونو بگید ممنون میشم
از بین این سریالا اگه بخواید یکیو پیش نهاد کنید، کدومو میگید ببینم؟ چون وقت دیدن همشونو ندارم
The walking dead،American horror history،The big bang teory،Breaking bad،Homeland

mohamad$

کاربر ويژه
مجموع بارش 48 ساعته شهر تهران از این سیستم که همش برف بود

اقدسیه 22.5 ( 12.8 + 9.7 )

مهراباد 12.5 ( 8.4 + 4.1 )

aghasina21

کاربر ويژه
بارش سال آبی تا 30 بهمن 91 !
انزلی 981.1
رشت 783.7
لاهیجان 732.3
آستارا 655.4
فرودگاه رشت 640.1
کیاشهر 595
رودسر 515.2
تالش 372.3
ماسوله 368.1
دیلمان 192.4
جیرنده 183.2
منجیل 96
نوشهر 916.9
بابلسر 665.5
رامسر 477.5
منبع: guilanforeca.ir

aghasina21

کاربر ويژه
48 ساعت گذشته منتهی به 9:30 صبح 5شنبه 17 اسفند
رامسر 90.4
رشت فرودگاه 87.1
تالش 77.6
انزلی 76.1
رشت کشاورزی 70.1
رودسر 70
آستارا 64 م م
کیاشهر 57
ماسوله 53.3
نوشهر 50.7
بابلسر 50
دیلمان 11.1
منجیل 10.9
جیرنده 4.4
منبع: guilanforeca.ir

pokerface

متخصص هواشناسی
6rmgzq40g7worvvurdm3.png
cevlcd61uz9a2e1c5s79.png

navid-mashhad

کاربر ويژه
دوستان میدونم سوالم خارج از بحثه ولی اگه مشکلی نداره نظر خودتونو بگید ممنون میشم
از بین این سریالا اگه بخواید یکیو پیش نهاد کنید، کدومو میگید ببینم؟ چون وقت دیدن همشونو ندارم
The walking dead،American horror history،The big bang teory،Breaking bad،Homeland

the walking dead ( مرده مترک

چندش آور - رعب آور - میهج - پند آموز:خنده1:

samann

کاربر ويژه

عزیزم سلایق مختلفه من the walking dead رو می پسندم
اما خوب 2 قسمت از American horror history رو هم دیدم خیلی ترسناک بود!!

aghasina21

کاربر ويژه
ممنون. ممنون
راستش زیاد حوصله خندیدن ندارم الان :دی واسه همین بیگ بنگو میذارم کنار
بیشتر میخام داستان مهیج و جذاب باشه
ترجیح میدم موضوعات درامو تو فیلم ببینم نه سریال
american بهتره یا walking؟

rahsazan

کاربر ويژه
من فکر می کنم چون درختا در حال زنده شدن بودن آب و املاح داخل شاخ و برگشون بوده و سنگین تر از قبل بودن

جالب بود واسم درختايي كه برگ هاشون هنوز در نيومده بود هم شاخه هاشون شكسته
به نظرتون شکستن درختا به بارون قبل از برف و یخ زدن بارون مربوط نمیشه؟
به نظر من چون بارون اومده و بعد یخ زده، هم خودش یه وزنی داشته و هم سطح شاخه هارو زیاد کرده و برف بیشتری گرفتن و البته شایدم چسبندگی برف به شاخه ها بیشتر شده

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا