• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

navid-mashhad

کاربر ويژه
شبی که -17 بود با زیر پوش رفتم 3-4 دقیقه بیرون
امشبم اگه هوا کامل صاف باشه احتمالش زیاده دماهای زیر -10
اگه باد نیاد بازم با زیرپوش میرم بیرون:خنده1:

آرش-مشهد

کاربر ويژه
قوچان از این سامانه دقیقا 68 میل اومده
تو جدول استان بارش قوچان و ارتفاع برف رو جابجا زدن
بخاطر همین تو جدول بارش قوچان 17 میل کمتره
نمی دونم بعدا درستش میکنن یا نه!

محسن جان احتمال زیاد درست میکنن. بارش مشهدم تو اون برف اوایل دی حدود 9 میل زدن بعد درست شد:گل:

ماهان.

کاربر ويژه
رئیس پلیس راه راهور ناجا آخرین وضعیت جوی محورهای مواصلاتی کشور را تشریح کرد.
به گزارش مشرق به نقل از فارس، سرهنگ محمدرضا مهماندار رئیس پلیس راه راهور ناجا گفت: بر اساس آْخرین گزارش واصله از پاسگاه‌های پلیس راه کشور از محور بیرجند به قائن در خراسان جنوبی بارش برف و همچنین از محورهای زفرقند به گلپایگان در استان اصفهان، بیرجند به زاهدان در استان خراسان جنوبی بارش باران گزارش شده است.

وی در ادامه گفت: در محورهای اسالم به خلخال در استان اردبیل، بجنورد به اسفراین و فاروج به شیروان در استان خراسان شمالی و
تو***تان به شاهرود در استان گلستان به دلیل کولاک و یخبندان تردد فقط با زنجیر چرخ امکان پذیر است.

سرهنگ مهماندار افزود: محورهای مشهد به تربت حیدریه، مشهد به نیشابور، بردسکن به سبزوار و سبزوار به نیشابور تا اطلاع ثانوی مسدود است.

محسن جان قضیه‌ی اینی که با رنگ قرمز مشخص کردم چیه؟!! احیانن توک‌ستان منظورش بود؟

mohamad$

کاربر ويژه
سامیار به من پیام داد که خبر دادن بهش رباط کریم جنوب غرب تهران 25 سانت برف اومده

pokerface

متخصص هواشناسی
3760i8z51q7d1hkvlc8.png
h3xb8mgpu6r96rr6kdp.png
l811t01qv8nqrftennz.png
a5phtd56yyhifhdzjv.png

ماهان.

کاربر ويژه
و اینجا هم دیده می‌شه که تا دو کیلومتری جنوب رشت سفیدپوش شده و برفش تا ظهر امروز با وجود تابش آفتاب دوام داشته

خروجی دلتای سفیدرود و مرداب انزلی هم پر از گل و لای شده!!

Untitled.jpg

babak2006

کاربر ويژه
درود
این برف حداقل درفرودگاه نتونست رکورد برف 76رو بشکنه چون اون بارش 20بهمن دقیقا46میلیمتربرف خالص بود اون هم درفرودگاه که بیشترین بارش 24ساعته ازاول تا الان بوده ولی به نظرمییاد درغرب مشهد ازاونبرف کمترنیومد ولی خب بهمن خیلی فصل بهتری برای برف هست و اون برف مدت ها رو زمین بود

ماهان.

کاربر ويژه
نکته‌ی دیگه‌ای که توی تصویر ماهواره‌ای به چشم می‌خوره اینه که جنگل گلستان بطور کامل سبز شده!!

Untitled.jpg

imboeing

کاربر ويژه
و اینجا هم دیده می‌شه که تا دو کیلومتری جنوب رشت سفیدپوش شده و برفش تا ظهر امروز با وجود تابش آفتاب دوام داشته

خروجی دلتای سفیدرود و مرداب انزلی هم پر از گل و لای شده!!

مشاهده پیوست 20861

ماهان جان ديروز ظهر از ورزشگاه به پايين برف داشتيم رو زمين

آرش-مشهد

کاربر ويژه
به نظرتون شکستن درختا به بارون قبل از برف و یخ زدن بارون مربوط نمیشه؟
به نظر من چون بارون اومده و بعد یخ زده، هم خودش یه وزنی داشته و هم سطح شاخه هارو زیاد کرده و برف بیشتری گرفتن و البته شایدم چسبندگی برف به شاخه ها بیشتر شده

دوستان به نظرتون آبدار بودن برف نمیتونسته مزید بر علت بشه. همین فرودگاه منحوس با وجود بارش 38.8 میلیمتری فقط 23 سانت برف گزارش کرده. (البته بارون اول هم بود ولی خب حجم اصلی بارش به شکل برف بود!)

پسرخاله

کاربر ويژه
شبی که -17 بود با زیر پوش رفتم 3-4 دقیقه بیرون
امشبم اگه هوا کامل صاف باشه احتمالش زیاده دماهای زیر -10
اگه باد نیاد بازم با زیرپوش میرم بیرون:خنده1:
منم تو سرمای زیره صفر زیاد زفتم بیرون با زیرپوش کاری نداره که. مهم ایستادن یا نشستنه بعده چند دقیقه اگه تونستی دووم بیاری

navid-mashhad

کاربر ويژه
منم تو سرمای زیره صفر زیاد زفتم بیرون با زیرپوش کاری نداره که. مهم ایستادن یا نشستنه بعده چند دقیقه اگه تونستی دووم بیاری

تا باد نیاد مشکلی نیست
باده که سرما رو نفوذ میده داخل بدن
باد نباشه سرما رو سطح پوسته نفوذ کمتری داره به داخل اعضا
اگه باد باشه که دمای 5+ 6+ هم بدون کاپشن تحملش مشکله

آرش-مشهد

کاربر ويژه
درود
این برف حداقل درفرودگاه نتونست رکورد برف 76رو بشکنه چون اون بارش 20بهمن دقیقا46میلیمتربرف خالص بود اون هم درفرودگاه که بیشترین بارش 24ساعته ازاول تا الان بوده ولی به نظرمییاد درغرب مشهد ازاونبرف کمترنیومد ولی خب بهمن خیلی فصل بهتری برای برف هست و اون برف مدت ها رو زمین بود

دقیقا همینطوره. منطقه ما هم خداییش از برف اوایل دی بدتر نبود و به نظر من یاد در همون حد و شایدمن بیشتر از اون بود. یه دلیل کم بودن بارش فرودگاه هم به نظر من کم بارشی جنوب مشهد (فریمان و تربت بوده) که روی فرودگاه هم تاثیر گداشته. کلا هسته بارشا روی شمال و غرب استان بود. (قوچان نیشابور و غرب مشهد)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا