محل ما هم هنوز داره ولی تا فردا ظهر دیگه احتمالا کاملا اب میشه همشورزشگاه ازادی هنوز مقداری برف داره !!
محل ما هم هنوز داره ولی تا فردا ظهر دیگه احتمالا کاملا اب میشه همشورزشگاه ازادی هنوز مقداری برف داره !!
قوچان از این سامانه دقیقا 68 میل اومده
تو جدول استان بارش قوچان و ارتفاع برف رو جابجا زدن
بخاطر همین تو جدول بارش قوچان 17 میل کمتره
نمی دونم بعدا درستش میکنن یا نه!
رئیس پلیس راه راهور ناجا آخرین وضعیت جوی محورهای مواصلاتی کشور را تشریح کرد.
به گزارش مشرق به نقل از فارس، سرهنگ محمدرضا مهماندار رئیس پلیس راه راهور ناجا گفت: بر اساس آْخرین گزارش واصله از پاسگاههای پلیس راه کشور از محور بیرجند به قائن در خراسان جنوبی بارش برف و همچنین از محورهای زفرقند به گلپایگان در استان اصفهان، بیرجند به زاهدان در استان خراسان جنوبی بارش باران گزارش شده است.
وی در ادامه گفت: در محورهای اسالم به خلخال در استان اردبیل، بجنورد به اسفراین و فاروج به شیروان در استان خراسان شمالی و تو***تان به شاهرود در استان گلستان به دلیل کولاک و یخبندان تردد فقط با زنجیر چرخ امکان پذیر است.
سرهنگ مهماندار افزود: محورهای مشهد به تربت حیدریه، مشهد به نیشابور، بردسکن به سبزوار و سبزوار به نیشابور تا اطلاع ثانوی مسدود است.
و اینجا هم دیده میشه که تا دو کیلومتری جنوب رشت سفیدپوش شده و برفش تا ظهر امروز با وجود تابش آفتاب دوام داشته
خروجی دلتای سفیدرود و مرداب انزلی هم پر از گل و لای شده!!
مشاهده پیوست 20861
به نظرتون شکستن درختا به بارون قبل از برف و یخ زدن بارون مربوط نمیشه؟
به نظر من چون بارون اومده و بعد یخ زده، هم خودش یه وزنی داشته و هم سطح شاخه هارو زیاد کرده و برف بیشتری گرفتن و البته شایدم چسبندگی برف به شاخه ها بیشتر شده
منم تو سرمای زیره صفر زیاد زفتم بیرون با زیرپوش کاری نداره که. مهم ایستادن یا نشستنه بعده چند دقیقه اگه تونستی دووم بیاریشبی که -17 بود با زیر پوش رفتم 3-4 دقیقه بیرون
امشبم اگه هوا کامل صاف باشه احتمالش زیاده دماهای زیر -10
اگه باد نیاد بازم با زیرپوش میرم بیرون:خنده1:
منم تو سرمای زیره صفر زیاد زفتم بیرون با زیرپوش کاری نداره که. مهم ایستادن یا نشستنه بعده چند دقیقه اگه تونستی دووم بیاری
جاده توس ک ستان (سرهم بخون برای اینکه سانسور نشه اینطوری نوشتم)محسن جان قضیهی اینی که با رنگ قرمز مشخص کردم چیه؟!! احیانن توکستان منظورش بود؟
درود
این برف حداقل درفرودگاه نتونست رکورد برف 76رو بشکنه چون اون بارش 20بهمن دقیقا46میلیمتربرف خالص بود اون هم درفرودگاه که بیشترین بارش 24ساعته ازاول تا الان بوده ولی به نظرمییاد درغرب مشهد ازاونبرف کمترنیومد ولی خب بهمن خیلی فصل بهتری برای برف هست و اون برف مدت ها رو زمین بود