• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

rahsazan

کاربر ويژه
دوستان به نظرتون آبدار بودن برف نمیتونسته مزید بر علت بشه. همین فرودگاه منحوس با وجود بارش 38.8 میلیمتری فقط 23 سانت برف گزارش کرده. (البته بارون اول هم بود ولی خب حجم اصلی بارش به شکل برف بود!)
خداییش برفش که خیلی پرآب بود ولی فکر کنم علت ارتفاع برف کم فرودگاه یا این بوده که دیر نشسته یا دیده بان محترم میخواسته ما رو اذیت کنه:خنده1:

aghasina21

کاربر ويژه
h818_Capture2.png

آرش-مشهد

کاربر ويژه
خداییش برفش که خیلی پرآب بود ولی فکر کنم علت ارتفاع برف کم فرودگاه یا این بوده که دیر نشسته یا دیده بان محترم میخواسته ما رو اذیت کنه:خنده1:

دقیقا چون این میزان بارش به میلیمتر خداییش به 23 سانت نمیخوره. حالا به غیر بارشای ساعت 9 صبح به بعد که کم ثبت کرد.

آرش-مشهد

کاربر ويژه
دوستان کسی نمیدونه قضیه اون 35 سانتی که تو اخبار استان گزارش شده چیه؟؟؟ نکنه اشتباه وارد کرده باشن مثل قوچان؟؟؟

navid-mashhad

کاربر ويژه
اون آقا به قول خودش اومد میانگین کل شهرو بگه 35 رو پروند
فردا روزنامه خراسان ارتفاع برف نقاط مختلف شهرو می گه احتمالن

آرش-مشهد

کاربر ويژه
اون آقا به قول خودش اومد میانگین کل شهرو بگه 35 رو پروند
فردا روزنامه خراسان ارتفاع برف نقاط مختلف شهرو می گه احتمالن

چمیدونم والا. ولی خداییش من موندم چرا این ایستگاه هواشناسی دانشگاه فردوسی رو فعال نمیکنن!!!!؟؟ دقیقا بقل دانشکده کشاورزیه و یه نفرم هر روز آمارش رو ثبت میکنه ولی مدتهاست آمارش منتشر نشده.
خب دوستان ما فعلا بریم برف بازی خداحافظ:گل:

rahsazan

کاربر ويژه
ضمن عرض پوزش از برادران محترم مشهدی که گزارش دیشب ارتفاع 28 تا 30 سانتیمتری در منطقه جنب حاره ای خانه ما موجب نگرانی این عزیزان شد، به ضمیمه 2 عکس از طرقبه جهت مشخص نمودن میزان برف تقدیم میگردد. امید است با مشاهده حجم برف، خاطره گزارش اینجانب فراموش گردد.:خنده1:

IMG_1596.jpg
yaxpbu93h3v81xq7gtin.jpg

پیوست ها

• IMG_1577.jpg
    IMG_1577.jpg
    420.8 کیلوبایت · بازدیدها: 4
آخرین ویرایش:

mohamad$

کاربر ويژه
سلام ساعت 12 ظهر امروز ولنجک بودم برفش یکم از محله ما بیشتر بود دیگه عکس نگرفتم

سلام . بالای ولنجک ؟ اره سیستم برفش زیاد فرق نداشت بین جاهای مختلف . البته ساعت 12 ظهر که دیگه اکثرش اب شده بوده . اونجا ها دیروز 30 سانت بوده

پسرخاله

کاربر ويژه
بالاخره مشهد چند سانت برف اومد دوستان؟
دیشب چی تو تهران بارشی رخ داد بالاخره؟ یا فقط ورامینو قم بارید؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا