• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
به کارگيري نفربرهاي زرهي ارتش
روابط عمومي لشکر 77 پيروز ثامن الائمه(ع) نيز به نقل از امير جهانشاهي فرمانده اين لشکر به خراسان اعلام کرد: طي 72 ساعت گذشته نفربرهاي زرهي، آمبولانس و خودروهاي سبک و سنگين منطقه 5 ارتش جمهوري اسلامي ايران براي امداد رساني به در راه ماندگان و همچنين بازگشايي مسيرهاي تردد به کار گرفته شد. در اين گزارش به اين نکته اشاره شده که عمده فعاليت نيروهاي امدادرسان لشکر در محورهاي ديزباد، بينالود و مسير نيشابور-سبزوار انجام شده است. براساس اين گزارش خودروهاي زرهي و نيز آمبولانس هاي لشکر 77 براي خدمت رساني بيشتر به مسافران همچنان در مسير مشهد به نيشابور حضور دارند و آماده امدادرساني هستند.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
به گزارش خراسان رضوي، بارش برف از روز چهارشنبه در استان آغاز شد و تا عصر پنجشنبه در برخي نقاط به حدود 50 سانتي متر رسيد. اين درحالي است که براساس آمار بارندگي ها که سازمان هواشناسي استان اعلام کرده تا ساعت 9:30 ديروز در مشهد 38 سانتي متر برف باريد. براين اساس در شهرستان هاي قوچان،گلمکان و چناران، نيشابور، درگز، کلات نادر، جغتاي و جوين نيز طي 48 ساعت منتهي به 9:30 صبح جمعه به ترتيب 77، 64،63، 24، 32، 18 و 15 سانتي متر برف باريده که جزئيات آن در جدول ارائه شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
زمستان از خواب بيدار شد!
خراسان رضوي - مورخ شنبه 1391/12/19 شماره انتشار 18360
نويسنده: گروه جامعه

۲ هفته مانده به پايان سال۹۱، زمستان از خواب 70 روزه بيدار شد و مردمي را که با ديدن شکوفه درختان حال و هواي بهاري پيدا کرده بودند، غافلگيرکرد. به جز برف 3 روز گذشته، آخرين برف زمستاني که خراسان رضوي را سفيد پوش کرد، اوايل دي (6 دي گذشته) در استان به زمين نشست. پس از آن شرايط آب و هوايي به گونه اي بود که مي توان گفت از بارش برف و باران خبري نبود. حتي طي دو هفته اخير بسياري از درختان در خراسان رضوي به شکوفه نشسته بودند و از بسياري از نقاط کشور نيز خبر مي رسيد که درختان زودتر از فروردين به استقبال بهار رفته اند. در چنين شرايط آب و هوايي و درحالي که ديگر همه فکر مي کردند با خاطرات همان برف دي ماه بايد زمستان را سر کرد و وارد فروردين شد، مشيت الهي بر اين قرار گرفت که بار ديگر باران و برف استان را فرا بگيرد و خراسان رضوي سفيد پوش شود. عصر چهارشنبه گذشته پس از آن که بارش باران در مشهد و برخي ديگر از شهرهاي استان آغاز شد و هوا به تدريج رو به سردي رفت، برف نيز کم کم شروع به باريدن کرد و در بسياري از شهرهاي شمالي خراسان رضوي و به خصوص مشهد تا عصر پنجشنبه بي وقفه باريد.پنجشنبه صبح وقتي مشهدي ها از پنجره منازلشان بيرون را تماشا مي کردند ديدند که به سياق زمستان امسال، از آسمان صاف روزهاي گذشته خبري نيست و شايد خيلي ها با ديدن برفي که روي زمين و درختان نشسته بود غافلگير شدند. البته اين شرايط تنها مختص مشهد نبود و شهرها و مناطق ديگري همچون قوچان، نيشابور، گلمکان، چناران، کلات، درگز و برخي ديگر از نواحي استان نيز با چنين شرايطي مواجه شدند. بارش برف و باران و کاهش شديد دما اگرچه در هشدارهاي سازمان هواشناسي مطرح مي شد اماتعداد زياد مسافراني که در جاده ها گرفتار برف و کولاک شده بودند نشان مي داد که خيلي ها يا اين هشدارها را جدي نگرفته اند يا سفرشان آن قدر حياتي و مهم بوده که با وجود کولاک شديد راهي جاده ها و گردنه هاي برف گير شده اند. آن طور که سازمان هلال احمر استان گزارش داده است تا صبح ديروز به بيش از 12 هزار نفر از مسافراني که در برف و کولاک جاده هاي خراسان رضوي گرفتار شده بودند امداد رساني شده است. بر اساس گزارش هايي که به خراسان ارائه شده ، حجم امداد رساني ها به گونه اي بوده است که حتي از خودروهاي سنگين زرهي و امدادرسان لشکر 77 و سپاه امام رضا(ع) نيز براي کمک به مردم استفاده شده است. در گزارش پيشِ رو خبرنگاران خراسان در نقاط مختلف خراسان رضوي، از تازه ترين وضعيت بارندگي و نيز امدادرساني هاي انجام شده گزارش مي دهند. در اين ميان خبر جالب و خوشحال کننده اي نيز مخابره شده بود و آن اين که به دليل بارش برف و مسدود شدن جاده هاي استان، مادر بارداري که در يکي از روستا هاي تابعه نيشابور آماده وضع حمل بود، با توقف کوتاه قطار در مجاورت اين روستا، به سلامت به نيشابور منتقل شده است. گزارش خراسان را از بارندگي هاي 3 روز گذشته مي خوانيد.

mahmood600

کاربر ويژه
prec9.png

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
این دوستان تا حالا داشتن چورتکه میانداختن که میزان بارش برف رو چطور اعلام کنند که نه سیخ بسوزه و نه کباب .

در واقع خیلی رسوا شده بودند دیگه!!!

تازه روزنامه خراسان مشهد رو هم اینطوری نوشته:

مشهد( فرودگاه) 38 سانتیمتر »»»»»»» که این یعنی سایر نقاط شهر بیشتر باریده:شاد:

mohamad$

کاربر ويژه
اون عکسی که از فرحزاد گذاشتم پایین ترین نقطش هست . 1560 متریش . بالای فرحزاد 1700 هست که من همون پایینش فقط رفتم . بالاتر بیشتر و سنگین تر بوده

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
این ساختمونه کجاست؟

ببخشید مجبور شدم ری استارت کنم

چون عکسها رو نشون نمیداد.

اینجا همونجاست دیگه:خنده1:

خوشت اومد مترت خراب بود میزان بارش برف رو کم اعلام کردی:تعجب2:

خوب شد دیده بان هواشناسی نشدی!!!!!!!!!!!!

واقعا خسته نباشید:فرار:

rahsazan

کاربر ويژه

ببخشید مجبور شدم ری استارت کنم

چون عکسها رو نشون نمیداد.

اینجا همونجاست دیگه:خنده1:

خوشت اومد مترت خراب بود میزان بارش برف رو کم اعلام کردی:تعجب2:

خوب شد دیده بان هواشناسی نشدی!!!!!!!!!!!!

واقعا خسته نباشید:فرار:

من بازم میگم خونه ما بیشتر از 30 سانتیمتر نباریده(حالا بماند، خونه ما در بین چندتا ساختمون 4 و 5 طبقه قرار گرفته و 3 تا درخت در نزدیکی محل برداشت میدانی من بود اما...
اصلا من اعتراض دارم!
با امیر(نیشابور) 2 تاییتون رفتین هواشناسی گفتمان :)sanjaghi:)کردین، بیچاره ها مجبورشدن زیاد اعلام کنن:غش2:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
این امیر حسین مدیر وبلاگ مشهد شهر بهشت ، پسر خوب و بسیار خوش ذوقیه که خیلی دوسش دارم:

10.jpg

mohamad$

کاربر ويژه
ببخشید مجبور شدم ری استارت کنم چون عکسها رو نشون نمیداد. اینجا همونجاست دیگه:خنده1: خوشت اومد مترت خراب بود میزان بارش برف رو کم اعلام کردی:تعجب2: خوب شد دیده بان هواشناسی نشدی!!!!!!!!!!!! واقعا خسته نباشید:فرار:
خب امیر محسن مگه هر نقطه شهر باید دقیقا یه اندازه بباره . والا ما در طول تاریخ بشریت ندیدیم تهران سانت برف نقاط مختلفش یکی باشه LOL

rahsazan

کاربر ويژه
این امیر حسین مدیر وبلاگ مشهد شهر بهشت ، پسر خوب و بسیار خوش ذوقیه که خیلی دوسش دارم:

10.jpg

تو قسمت ادامه مطلبش هم کلی عکس قشنگ گذاشته که چون من امشب اینترنتم خیلی قطع و وصل میشه بی زحمت خودت زحمتش رو بکش
حجم عکسهاش هم کمه میشه از لینک بزاری

amir551

کاربر ويژه
من بازم میگم خونه ما بیشتر از 30 سانتیمتر نباریده(حالا بماند، خونه ما در بین چندتا ساختمون 4 و 5 طبقه قرار گرفته و 3 تا درخت در نزدیکی محل برداشت میدانی من بود اما...
اصلا من اعتراض دارم!
با امیر(نیشابور) 2 تاییتون رفتین هواشناسی گفتمان :)sanjaghi:)کردین، بیچاره ها مجبورشدن زیاد اعلام کنن:غش2:

والا برا ما هم 64 سانت خیلیه
ولی حالا که اصرار میکنید مجبورم قبول کنم دیگه
hey-smiley.gif

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا