• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
من بازم میگم خونه ما بیشتر از 30 سانتیمتر نباریده(حالا بماند، خونه ما در بین چندتا ساختمون 4 و 5 طبقه قرار گرفته و 3 تا درخت در نزدیکی محل برداشت میدانی من بود اما...
اصلا من اعتراض دارم!
با امیر(نیشابور) 2 تاییتون رفتین هواشناسی گفتمان :)sanjaghi:)کردین، بیچاره ها مجبورشدن زیاد اعلام کنن:غش2:

حالا که اینطور شد جریمه ات میکنم و تنبیهت این میزان بارش در برف در ایستگاهای مختلف رو جدول کنی بعد تبدیل به عکس کنی که من بذارم تو وبلاگ هوای مشهد :سوت::خجالت2:

آمار بارش رو هم میتونی از تو روزنامه خراسان شنبه 19 اسفند که الان رو اینترنت منتشر کرده برداشت کنی:خجالت2::گل:

شرمند ها و لی لطف میکنی:توافق:

rahsazan

کاربر ويژه
خب امیر محسن مگه هر نقطه شهر باید دقیقا یه اندازه بباره . والا ما در طول تاریخ بشریت ندیدیم تهران سانت برف نقاط مختلفش یکی باشه LOL
نه بابا محمدجان، اینا رفتن غرب مشهد دارم همه برفای مارو میگیرن برا خودشون:0mid:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
image44621.jpg

mohamad$

کاربر ويژه
ضمنا سایت فورکا هم فوق العاده اشتباه پیشبینی کرد برای تهران . بسیار ناچیز بارون فقط زده بود . واقعا مثل اینکه پیشبینی بارش این سیستم های شمالی روی تهران خیلی سخته . چون احتمال اینکه تهران از سیستم شمالی 0 سانت برف و بارون بیاد هم زیاد هست

hamid_bms

New member
بچه ها با تمام زیبایی هایی که این برف داشت بدترین خاطره ای که از خودش گذاشت شکستن درختهای شهر بود،شهرهای شما رو نمیدونم اما نیشابور بگم تقریبا نصف درختهای تو شهر بدجور شکست.

amir551

کاربر ويژه

حالا که اینطور شد جریمه ات میکنم و تنبیهت این میزان بارش در برف در ایستگاهای مختلف رو جدول کنی بعد تبدیل به عکس کنی که من بذارم تو وبلاگ هوای مشهد :سوت::خجالت2:

آمار بارش رو هم میتونی از تو روزنامه خراسان شنبه 19 اسفند که الان رو اینترنت منتشر کرده برداشت کنی:خجالت2::گل:

سلام امیر محسن جان
کارشناس ها همیشه تشویق رو همراه با تنبیه توصیه کردن
میخوای یه تشویقی برا من شما در نظر بگیر که تو فروم کار فرهنگی و تربیتی هم کرده باشیم
thick-hair-smiley.gif

rahsazan

کاربر ويژه

کنترل نهایی با خودت گرچه محله ما 30 سانت بارید!
0ip4lfy9mcavmqfhpaoz.jpg

amir551

کاربر ويژه
بچه ها با تمام زیبایی هایی که این برف داشت بدترین خاطره ای که از خودش گذاشت شکستن درختهای شهر بود،شهرهای شما رو نمیدونم اما نیشابور بگم تقریبا نصف درختهای تو شهر بدجور شکست.
حمید جان اونا رو اره میکرد خود شهرداری
یه چند تا عکس لطفا بذار شوما اگه میتونی

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
کنترل نهایی با خودت گرچه محله ما 30 سانت بارید!
0ip4lfy9mcavmqfhpaoz.jpg

محمد رضا جان

دست گلت درد نکنه:گل:

گذاشتم تو وبلاگ.

فکر کنم باید یک دسترسی مدیریتی تو وبلاگ هوای مشهد واست تعریف کنم.:گل: اگه موافقی بگو

خدا خیرت بده که کارم رو راحت کرد:گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خوب دوستان

من برم بخواب چون فردا خیلی کار دارم

تا درودی دیگر بدرود:گل:

rahsazan

کاربر ويژه

محمد رضا جان

دست گلت درد نکنه:گل:

گذاشتم تو وبلاگ.

فکر کنم باید یک دسترسی مدیریتی تو وبلاگ هوای مشهد واست تعریف کنم.:گل: اگه موافقی بگو

خدا خیرت بده که کارم رو راحت کرد:گل:

خواهش میکنم
اعداد رو کنترل کردی؟
درست بود؟
خودت میدونی که من مسئولیت قبول نمیکنم واگرنه چی بهتر از همکاری با وبلاگ هوای مشهد

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خواهش میکنم
اعداد رو کنترل کردی؟
درست بود؟
خودت میدونی که من مسئولیت قبول نمیکنم واگرنه چی بهتر از همکاری با وبلاگ هوای مشهد

نه دیگه ولش کن کی حال داره.

همونجوری چشم بسته گذاشتم . حتما درست نوشتی.

پس در اولین فرصت اینکارو انجام میدم و یوزر و پسورد رو هم بهت اس ام اس میدم:گل:

hamid_bms

New member
امیرجان الان با گوشی تو نت ام، ایشالله میذارم عکساشو، شهرداری هم فقط سر درختارو میزد که روی سیمهای برق سنگینی نکنه، نه اینکه از ریشه در بیاره بعدشم بندازه وسط خیابون و راه رو ببنده!!!

amir551

کاربر ويژه
خواهش میکنم
اعداد رو کنترل کردی؟
درست بود؟
مدیر ارشد تالار نه تنها ما رو تشویق نکرد حتی جوابمونم نداد
به نظر ت چطوری 28 میل شده 64 سانت؟

amir551

کاربر ويژه
امیرجان الان با گوشی تو نت ام، ایشالله میذارم عکساشو، شهرداری هم فقط سر درختارو میزد که روی سیمهای برق سنگینی نکنه، نه اینکه از ریشه در بیاره بعدشم بندازه وسط خیابون و راه رو ببنده!!!
ما منتظریم پس
:توافق:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام امیر محسن جان
کارشناس ها همیشه تشویق رو همراه با تنبیه توصیه کردن
میخوای یه تشویقی برا من شما در نظر بگیر که تو فروم کار فرهنگی و تربیتی هم کرده باشیم
thick-hair-smiley.gif

سلام امیر جان

شما فعلا هیچی نگو که مورد غضب شدید هستی!!!!!!!!!!

امروز پاشدی تا دیزباد بینالود رفتی بعد یک دونه عکس از بینالود و دیزباد نگرفتی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:تعجب2:

تازه تشویق هم میخوای:تعجب2:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا