• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

rahsazan

کاربر ويژه
مدیر ارشد تالار نه تنها ما رو تشویق نکرد حتی جوابمونم نداد
به نظر ت چطوری 28 میل شده 64 سانت؟
منم به بعضی از عددا شک دارم
مثلا قوچان 67 میل 77 سانت
خوب 20 میلش که بارون بوده تو کتاب دکتر علیزاده هم نوشته هر 30 سانت بصورت متوسط 25 میل گرچه میگن متوسط همون 1 میل 1 سانته که بسته به نوع برف فرق میکنه
حالا نمیدونم چطوری میشه

amir551

کاربر ويژه

سلام امیر جان

شما فعلا هیچی نگو که مورد غضب شدید هستی!!!!!!!!!!

امروز پاشدی تا دیزباد بینالود رفتی بعد یک دونه عکس از بینالود و دیزباد نگرفتی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:تعجب2:

تازه تشویق هم میخوای:تعجب2:

باور کن دوربین سر جلسه راه نمیدادن

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خوب 20 میلش که بارون بوده تو کتاب دکتر علیزاده هم نوشته هر 30 سانت بصورت متوسط 25 سانت گرچه میگن متوسط همون 1 میل 1 سانته که بسته به نوع برف فرق میکنه
حالا نمیدونم چطوری میشه

نمیذاری من برم بخوابم محمد رضا جان

من اصلا میخوام از این محافظه کاری خارجت کنم.

بعد هم هیچ دلیلی نداره که میزان بارش به میلیمتر با ارتفاع برف سازگاری داشته باشه.

بهمن 89 فرودگاه مشهد 12 میلیمتر ثبت کرد بعد تو محله ما 40 سانتیمتر برف بارید.

amir551

کاربر ويژه
خوب 20 میلش که بارون بوده تو کتاب دکتر علیزاده هم نوشته هر 30 سانت بصورت متوسط 25 میل گرچه میگن متوسط همون 1 میل 1 سانته که بسته به نوع برف فرق میکنه
حالا نمیدونم چطوری میشه
کاملا موافقم با شما

Substance
ماده
Density
چگالی
Snowبرف
0.10
Firn
0.55
Iceیخ
0.89
Pure, fresh waterآب تازه خالص
1.00​

rahsazan

کاربر ويژه

نمیذاری من برم بخوابم محمد رضا جان

من اصلا میخوام از این محافظه کاری خارجت کنم.

بعد هم هیچ دلیلی نداره که میزان بارش به میلیمتر با ارتفاع برف سازگاری داشته باشه.

بهمن 89 فرودگاه مشهد 12 میلیمتر ثبت کرد بعد تو محله ما 40 سانتیمتر برف بارید.

خوب برف و بارش رو یه جا اندازه گرفته
12 میل رو گفته مثلا 16 سانت که طبیعیه

pokerface

متخصص هواشناسی
خوب برف و بارش رو یه جا اندازه گرفته
12 میل رو گفته مثلا 16 سانت که طبیعیه

This 10-to-1 ratio (solid-to-liquid ration) varies according to temperature and dew point. Snow that falls at relatively high temperatures near 32 degrees can be very wet and heavy, so a solid-to-liquid ratio of 7-to-1 might be in order. On the other hand, snow falling in an Arctic air mass (temperatures in the low 20's or lower) tends to be very fluffy and light. In these cases, a representative solid-to-liquid ratio might be 20-to-1 or higher

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
سيستم پيشرو:

03082115.gif.GIF

amir551

کاربر ويژه
This 10-to-1 ratio (solid-to-liquid ration) varies according to temperature and dew point. Snow that falls at relatively high temperatures near 32 degrees can be very wet and heavy, so a solid-to-liquid ratio of 7-to-1 might be in order. On the other hand, snow falling in an Arctic air mass (temperatures in the low 20's or lower) tends to be very fluffy and light. In these cases, a representative solid-to-liquid ratio might be 20-to-1 or higher
اگه امکان داره درباره
Arctic air mass یه کم توضیح بدید

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
زلزله اي به بزرگي 4.4 ريشتر و حداكثر بزرگي 5.4 ريشتر عنبر آباد كرمان رو تكان داد.

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
100834965657.jpg

هوای کشور در روزهای 28 -29 و 30 اسفند بارانی خواهد بود ولی منتها هر چه به جلوتر بریم بارش ها کمتر خواهد شد. وی تصریح کرد هنگام سال تحویل واول فروردین هوای نسبتا آرام و بدونپدیده ای در کشور حاکم خواهد بود.

سیبری

کاربر ويژه
فک کنم ارتفاع برف رو بتونین حدث بزنین
البته مال دیروز ظهره که مطمئنا مقداری از برف آب شده

bjd7rxmwi4yli4pxtx4.jpg

سامیار هواشناس

کاربر ويژه

کد خبر: ۳۰۷۳۴۷

تاریخ انتشار: ۱۸ اسفند ۱۳۹۱ - ۲۳:۱۵

زمین تا پایان قرن از هر زمان دیگری در طول 11 هزار و 300 سال گذشته گرم تر خواهد شد و این گرما به علت انتشار گازهای گلخانه ای خواهد بود.

واحد مرکزی خبر به نقل از خبرگزاری فرانسه گزارش داد ، دانشمندان با بررسی هایی در 73 مرکز اطراف کره زمین تاریخچه دمای زمین را پس از پایان آخرین دوره یخی در حدود یازده هزار سال قبل بازسازی کردند.

محققان دریافتند در ده سال اخیر در مقایسه با 11 هزار و300 سال گذشته گرم تر بوده است.

mohammadsadat

کاربر ويژه
سلام و درود بر همگی :گل:
بازم به همه تبریک میگم، و به محمد از قم که نبودم بهش تبریک بگم، همونطور که دو روز پیش گفتم این بارش گرمای فروم در ماههای بارشی باقی مونده رو تضمین کرد.
من همچنان در مسافرتم و دنبال امریه
جونم در اومد با دایال اپ 50 صفحه رو خوندم:برنده:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا