• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

sinaet

متخصص بخش فوتبال

چرا باور نكنم

الان خواهر زاده من 4 سالشه پشت لب تاپ مي شينه:خنده1:

اینکه شکی نیست یک بچه 4 ساله پشت لب تاب بشیند من کودک چهار ساله ای را دیدم که به چهار زبان زنده ی دنیا یعنی انگلیسی ، فارسی ، روسی و فرانسوی کاملا مسلط بود.:گل:

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
کد خبر:۴۲۹۵۶۳۰

تاریخ انتشار: ۱۴ اسفند ۱۳۹۱ - ۰۳:۱۲

بر اساس نوشته‌ یک روزنامه انگلیسی، بزرگترین گلوله برف‌های جهان در سواحل شمال میشیگان پیدا شده است.
به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران، روزنامه انگلیسی دیلی میل نوشت: این گلوله‌های برفی با وزن 34.01 کیلوگرم (75 پوند) در سواحل شمال میشیگان که یکی از ایالت‌های غرب میانه آمریکاست، انباشته شده‌اند.

884213_874.jpg

884214_643.jpg

884215_743.jpg

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
عزیزان چرا بحث سیاسی میکنید؟!
مگر از قوانین سایت مطلع نیستید؟

mohamad$

کاربر ويژه
محمد چند وقتی یه بار میری به پروفت سرمیزنی!؟ی نگاهی میکنی؟خیر سرم خواستم اسپم ندم:نیش:

سلام سجاد . شرمنده اقا الان دیدم پیامت و . گوگل ارث و دانلود کن ارتفاع و میزنه و نسبتا هم دقیقه . اگر گوشی موبایلت هم برنامه هاش اندروید هست و gps داره میتونی نرم افزار ارتفاع سنج و از اینترنت پیدا کنی . من تو موبایلم دارم وقتی میرم کوه با همون موبایل ارتفاع و میگیرم که با گوگل ارث هم تقریبا یکی میزنه

sinaet

متخصص بخش فوتبال
ظاهرا در فروردین بارش های خوب خواهیم داشت ولی در اردیبهشت و خرداد با کمبود بارش مواجه خواهیم بود ولی دوباره در تابستان شاهد بارش های خوبی خواهیم بود واگر شرایط همینطور پیش برود در زمستان 92 نباید شاهد بارش برف خوبی باشیم مخصوصا شمال ایران.:گل:

navid-mashhad

کاربر ويژه
ظاهرا در فروردین بارش های خوب خواهیم داشت ولی در اردیبهشت و خرداد با کمبود بارش مواجه خواهیم بود ولی دوباره در تابستان شاهد بارش های خوبی خواهیم بود واگر شرایط همینطور پیش برود در زمستان 92 نباید شاهد بارش برف خوبی باشیم مخصوصا شمال ایران.:گل:

بر چه اساس و مدلی می گویی زمستان 92 بد می باشد

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
این خانم اگه میرفت اکادمی حتما اول میشد : دی

مشهد چه سرد شده :خجالت2:

اگه وقت اجازه بده سر فرصت در مورد 7 مهر اصلي سازمان هواشناسي مطلب مي نويسم:

1- محمد اصغري
2- رضا ضرابي (اسم كوچيكش رو شك دارم)
3- سوزان ملكي
4- خانم فاطمه رضا زاده
5- خانم سلامي
6- كوروش محمد پور
7- سركرده

aznavar

کاربر ويژه
راستشو بگو از کجا اینارو کپی میکنی:سوت:

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
اوه اوه بارون فوق شديد و درشت

وواووووووواوووووووووواوووووووووووووووووووووواوووووووووواووووووووووووو

aznavar

کاربر ويژه
سلام سجاد . شرمنده اقا الان دیدم پیامت و . گوگل ارث و دانلود کن ارتفاع و میزنه و نسبتا هم دقیقه . اگر گوشی موبایلت هم برنامه هاش اندروید هست و gps داره میتونی نرم افزار ارتفاع سنج و از اینترنت پیدا کنی . من تو موبایلم دارم وقتی میرم کوه با همون موبایل ارتفاع و میگیرم که با گوگل ارث هم تقریبا یکی میزنه

خیلی سپاس:گل:

کدخدا

کاربر ويژه

اگه وقت اجازه بده سر فرصت در مورد 7 مهر اصلي سازمان هواشناسي مطلب مي نويسم:

1- محمد اصغري
2- رضا ضرابي (اسم كوچيكش رو شك دارم)
3- سوزان ملكي
4- خانم فاطمه رضا زاده
5- خانم سلامي
6- كوروش محمد پور
7- سركرده

درود مهرداد جان

بسیار عالی
یکی دیگه هست شبکه خبر اسمشو یادم نیست.یه خانم.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا