چرا باور نكنم
الان خواهر زاده من 4 سالشه پشت لب تاپ مي شينه:خنده1:
اینکه شکی نیست یک بچه 4 ساله پشت لب تاب بشیند من کودک چهار ساله ای را دیدم که به چهار زبان زنده ی دنیا یعنی انگلیسی ، فارسی ، روسی و فرانسوی کاملا مسلط بود.:گل:
چرا باور نكنم
الان خواهر زاده من 4 سالشه پشت لب تاپ مي شينه:خنده1:
اقا من عذر میخوام نباید اون پست و میدادم . ادمین جان شرمنده
محمد چند وقتی یه بار میری به پروفت سرمیزنی!؟ی نگاهی میکنی؟خیر سرم خواستم اسپم ندم:نیش:
ظاهرا در فروردین بارش های خوب خواهیم داشت ولی در اردیبهشت و خرداد با کمبود بارش مواجه خواهیم بود ولی دوباره در تابستان شاهد بارش های خوبی خواهیم بود واگر شرایط همینطور پیش برود در زمستان 92 نباید شاهد بارش برف خوبی باشیم مخصوصا شمال ایران.:گل:
این خانم اگه میرفت اکادمی حتما اول میشد : دی
مشهد چه سرد شده :خجالت2:
راستشو بگو از کجا اینارو کپی میکنی:سوت:ظاهرا در فروردین بارش های خوب خواهیم داشت ولی در اردیبهشت و خرداد با کمبود بارش مواجه خواهیم بود ولی دوباره در تابستان شاهد بارش های خوبی خواهیم بود واگر شرایط همینطور پیش برود در زمستان 92 نباید شاهد بارش برف خوبی باشیم مخصوصا شمال ایران.:گل:
سلام سجاد . شرمنده اقا الان دیدم پیامت و . گوگل ارث و دانلود کن ارتفاع و میزنه و نسبتا هم دقیقه . اگر گوشی موبایلت هم برنامه هاش اندروید هست و gps داره میتونی نرم افزار ارتفاع سنج و از اینترنت پیدا کنی . من تو موبایلم دارم وقتی میرم کوه با همون موبایل ارتفاع و میگیرم که با گوگل ارث هم تقریبا یکی میزنه
چرا filتر sheکن ها کار نمی کنن:ناراحت:
اگه وقت اجازه بده سر فرصت در مورد 7 مهر اصلي سازمان هواشناسي مطلب مي نويسم:
1- محمد اصغري
2- رضا ضرابي (اسم كوچيكش رو شك دارم)
3- سوزان ملكي
4- خانم فاطمه رضا زاده
5- خانم سلامي
6- كوروش محمد پور
7- سركرده