• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mikadd

کاربر ويژه
سلام . نه میلاد 5 میل برف خالص نزده

meteogram.png

اره من یه صفحه دیگشو دیدم اینو ندیدم. هیجان زده شدم گفتم:خنده1:

navid_komperes

New member
خدایی مام بدشانسیما تا اومدیم کارمونو شروع کنیم خوردیم به برف و بارون:سکوت:برفش باحال بود اما بد حال مارو گرفت:تعجب2:

mohamad$

کاربر ويژه
اره من یه صفحه دیگشو دیدم اینو ندیدم. هیجان زده شدم گفتم:خنده1:

چاکریم . اینم برای پارک جمشیدیه دامــــــــــــــه برکاتـــــــــــــه .:خنده1: اگه این پیشبینی درست باشه امشب محله سامیار تو دمای +1 میتونه برف داشته باشه . همچنین فردا

meteogram.png

mohamad$

کاربر ويژه
سجاد نرم افزار ارتفاع سنج گوشیم که ریختم توش اینه . هفته پیش رفته بودم کوه ارتفاع نزدیک کلکچال و 3020 متر زد که تو گوگل ارث هم تقریبا همین و نشون میده

url

Cumulonimbus

متخصص هواشناسی
دوستان كسي لينكي، آدرسي از اين تصاوير ماهواره كه سابق بر اين سايت هواشناسي كشور از اون استفاده ميكرد داره؟

آخرین ویرایش:

Mohammad-rasht

کاربر ويژه
روز های آینده هوای گیلان حسابی به درد پیکنیک رفتن می خوره،به خصوص ارتفاعات تا زیر 1000 متر.

دمای بیشینه بین 25 تا 30 برای رشت در نظر گرفته شده،که با توجه به شرایط این موقع از سال می تونه بیشتر از این هم بشه!

آخرین ویرایش:

aznavar

کاربر ويژه
سجاد نرم افزار ارتفاع سنج گوشیم که ریختم توش اینه . هفته پیش رفته بودم کوه ارتفاع نزدیک کلکچال و 3020 متر زد که تو گوگل ارث هم تقریبا همین و نشون میده

url

بازم ممنون محمد.برم گوگل ارث رو دان کنم ببینم میتونم باهاش کار کنم آخه خیلی وقت پیش داشتمش اما نمیدونم چرا کار نمیکرد:نیش:

navid-mashhad

کاربر ويژه
جناب میری لطف کنین صندوق پیام های خصوصیتون رو خالی کنین تا ما بتوانیم به شما پیام بدهیم:خنده1:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا