• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohamad$

کاربر ويژه
تقدیم به محمد از تهران:چشمک:

63p8v0by3pa56ztvick4.jpg

اینجا ارتفاعش تقریبا در همون حدی هست که فرمودید یکم کمتر ولی اگه در چنین روزی به اون تابلو توجه کنید برگشتنتون با خداست :خنده1:

nojeana

کاربر ويژه
خوب ابریه ولی بارش نداریم البته زمین خیسه باد سرد هم داریم
هوا ابری ولی مشخصه ارتفاعشون بالاست و بدون بارشه. جالبه چجور تهران با این ابرها داره می باره شاید از جنوب ابر می آد.
بگذریم با وجود ارتفاع بالا ولی قرمز هستند

ali.doosti

کاربر ويژه
با توجه به اون نقشه بالا فردا هسته گردوخاک روسر منه تو آبادان!سلام میرسونم و نایب الزیاره هستم انشاءالله!

mohamad$

کاربر ويژه
خوب ابریه ولی بارش نداریم البته زمین خیسه باد سرد هم داریم
هوا ابری ولی مشخصه ارتفاعشون بالاست و بدون بارشه. جالبه چجور تهران با این ابرها داره می باره شاید از جنوب ابر می آد.
بگذریم با وجود ارتفاع بالا ولی قرمز هستند

محمد این سیستم برفی هم که اومد کرج کمتر از تهران بارید از نظر میلیمتر

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
دوستان توجه كنن آپي ها براي مديران تمام نمايش داده ميشه و حتي آدرس شخص هم در دسترس هست به راحتي و سهولت. در صورت مخفي بودن آي پي ميشه به پليس فتا گزارش داده خيلي راحت.

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
متأسفانه حجم بحث های خارج از موضوع امروز مسئله ساز شد!
تعدادی گزارش ارسال شده، تاپیک بررسی خواهد شد.

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
متأسفانه حجم بحث های خارج از موضوع امروز مسئله ساز شد!
تعدادی گزارش ارسال شده، تاپیک بررسی خواهد شد.

درود علي جان

خسته نباشيد

مستحضر هستيد فروم هواشناسي توي نظر سنجي سال 91 رتبه اول رو از نظر مخاطبان كسب كرد. بديهي ست كه مسئوليت هاي ما سنگين تر ميشه و بايد اين فروم رو از آفات احتمالي پاك كنيم. نمي دونم امير محسن به شما گفتن يا نه ما از سال ها قبل هميشه و همواره بدخواهاني داشتيم كه شرايط رو با اهداف سو به هم ميزد و باعث عدم ثبات محيط گفتمان مي شد. به هر روي من از شما در خواست دارم اقدام مقتضي رو انجام بدين. :گل:

navid-mashhad

کاربر ويژه
ادمین محترم!!:گل:
ما یک جمع صمیمی هستیم که من مثل این جمعو در هیچ کدام از تاپیک های وطنی ندیدم!!
اما قبول کنید که بعضی افراد ممکنه پیدا بشن ( بعضا افراد دیپورتی و طرد شده یا افراد -ببخشید- روان پریش ) که صمیمیت اینجا رو برنتابن
من از یک کاربر سوالی ساده کردم ( اشتباه کردم ) کاربر ثانی بلافاصله اومدن به من گفتم که من باید از ایشون عذر بخوام و من رو به بی استدلالی و باطل بودن متهم کردند !! من در جوابشون پستی دادم که بعدش پاکش کردم ( از همه عذر خواهی می کنم:گل: ) و ایشون هم در ادامه حرف نسبتا رکیکی زدن و بعد چون دیدن موقعیتشون به خطر افتاده خواستند به نوعی -ماستمالی - کنند قضیه رو

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا