• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

پسرخاله

کاربر ويژه
پل مدیریت هوا به شدت تاریک شده! فکر کنم توده رعد وبرقی داره به تهران میرسه! خدا کنه رعد وبرق رو ای دفعه ببینیم! دفعه قبلی که فقط 4 تا رعد و برق درست ودرمان داشتیم! راستی امروز صبح تهران برف اومده؟ ساعت 6 تا 7:30 باران شدیدی در میدان کاج داشتیم!
سلام.
آرش با افزایش دما و احتمالا شاید گرم باد در روزهای آتی به خصوص چهارشنبه در سواحله شمالی کشور, هوای شرجی حواهیم داشت یا نه ؟
و اینکه افزایش دما تا چه حد خواهد بود در سواحل؟

arashz

مدیر بخش هواشناسی
temp9.png

اصلا از فریم دوم و سوم خوشم نمیاد! مخصوصا فریم دوم که نشون دهنده فعالیت بیشتر جنب حاره ای هست! خدا کنه لانینا فعال بشه!

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
ويبره رفتن مجدد دماوند

بعد از سري لرزه هاي روزهاي گذشته، دقايق پيش زلزله اي به بزرگي 3.2 ريشتر دماوند در استان تهران را لرزوند. حداكثر موج اين زلزله 3.5 ريشتر ثبت شده. عمق زلزله 12 كيلومتري زمين و در 6 كيلومتري شهر دماوند روي داده ست.

arashz

مدیر بخش هواشناسی
سلام.
آرش با افزایش دما و احتمالا شاید گرم باد در روزهای آتی به خصوص چهارشنبه در سواحله شمالی کشور, هوای شرجی حواهیم داشت یا نه ؟
و اینکه افزایش دما تا چه حد خواهد بود در سواحل؟

درود هومن عزیز

اگر گرمباد باشه که دیگه شرجی نمیشه چون جهت جریان از سمت کوهستان به دریا خواهد بود، اما دقیقارش رو باید دوستان اهل شمال توضیح بدن، راستش من تا حالا در شمال گرمباد ندیدم! اما تا دلتون بخواد در خوزستان گرمباد و باد شرجی (قوس) دیدم!

پسرخاله

کاربر ويژه
درود هومن عزیز

اگر گرمباد باشه که دیگه شرجی نمیشه چون جهت جریان از سمت کوهستان به دریا خواهد بود، اما دقیقارش رو باید دوستان اهل شمال توضیح بدن، راستش من تا حالا در شمال گرمباد ندیدم! اما تا دلتون بخواد در خوزستان گرمباد و باد شرجی (قوس) دیدم!
ممنوم آرش جان:گل:
چه شرایطی پیش میاد که شمال شرجی میشه؟
متاسفانه بچه های شمالم فعلا کسی نیست:ناراحت:

arashz

مدیر بخش هواشناسی
ويبره رفتن مجدد دماوند

بعد از سري لرزه هاي روزهاي گذشته، دقايق پيش زلزله اي به بزرگي 3.2 ريشتر دماوند در استان تهران را لرزوند. حداكثر موج اين زلزله 3.5 ريشتر ثبت شده. عمق زلزله 12 كيلومتري زمين و در 6 كيلومتري شهر دماوند روي داده ست.

مهرداد جان کدوم سمت شهر دماوند اتفاق افتاده؟
راستی وضعیت حرکت کلی زمین رو در اطراف گسل ها میشه در اینترنت دید؟ منظورم دیتاهای مربوط به ایستگاه های اندازه گیری هست.

mohamad$

کاربر ويژه
تا اونجا که میدونم توی تابستون اصلا گرمباد رخ نمیده شمال . تو زمستون و فصل سرد سال رخ میده .

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
نقشه های سی اف اس بسیار امیدوار کننده هستند و بنظر میرسه که روزهای پر بارشی درانتظار کشور مون در واپسین روزهای زمستان 91 و خصوصا بهار 92 باشه.

متاسفانه بر طبق روال ماههای گذشته همچنان این بیم و نا امیدی وجود داره که شمال غرب کشور شاهد بارشی کمتر از نرمال باشه منتهی این مژده رو هم خدمت دوستان در شمال غرب کشور عرض کنم در اولین روزهای ماه آپریل بارشهای خوبی در شمال غرب کشور و البته سر تا سر نیمه غربی کشور رخ خواهد داد.

اگه بخوایم یک چشم انداز برای بارش کشور تا 1/5 ماه آینده متصور بشیم استانهایی همچون خوزستان- لرستان- ایلام- کرمانشاه- اصفهان- یزد- شمال کرمان- غرب هرمزگان- بویراحمد- شرق مازندران- گلستان - خراسان رضوی- شرق خراسان شمالی- جنوب آذربایجان- کردستان و نوار مرزی شرق کشور چشم انداز بارشی نسبتا مناسبی در مقایسه با سایر نقاط کشور خواهند داشت.

arashz

مدیر بخش هواشناسی
ممنوم آرش جان:گل:
چه شرایطی پیش میاد که شمال شرجی میشه؟
متاسفانه بچه های شمالم فعلا کسی نیست:ناراحت:

برای شمال نمیدونم اما برای جنوب زمان گرم بودن هوا، جریان عموی هوا از سمت جنوب غرب و غرب بود یعنی از روی عربستان و عراق، بیشتر اوقات در اواخر تابستان در شهریورماه جهت وزش باد در بعضی اوقات عوض میشد و از سمت جنوب و جنوب شرق میشد، یعنی هوای مرطوب روی شمال خلیج پارس به سمت مناطق داخلی جلگه خوزستان وارد میشد و تا اندیمشک و دزفول پیشروی میکرد!

برای شمال هم باید قاعدتا دمای بالای 25 درجه و وجود جریانات دریا به خشکی عامل بوجود اومدن شرجی باشه.

pokerface

متخصص هواشناسی
كارشناس هواشناسي كه در تصوير ميبينيد اون اوايل كه اومده بود وقتي در مورد مدت فعاليت يك سامانه بارشي صحبت ميكرد مي گفت اين سامانه انشاالله عصر فردا به طور كامل از كشور خارج خواهد شد!

جالب بود.و برای من جالبه که سازمان میتونه اینو case report کنه که یک پر فشار قوی تونسته باعث ایجاد طوفان برف بشه!

arashz

مدیر بخش هواشناسی
تا اونجا که میدونم توی تابستون اصلا گرمباد رخ نمیده شمال . تو زمستون و فصل سرد سال رخ میده .

محمد جان کاملا درست میگن، برای تابستان دمای عمومی هوا بالا هست اما در زمستان دیگه فکر نکنم شرجی بشه.

arashz

مدیر بخش هواشناسی
فارس: زلزله‌ای 3.2 ریشتری حوالی شهرستان دماوند از توابع استان تهران را لرزاند.

این زمین‌ لرزه در ساعت 14 و 37 دقیقه و 54 ثانیه بعد از ظهر امروز به وقت محلی رخ داد و شدت آن 3.2 درجه در مقیاس امواج درونی زمین (ریشتر) ثبت شده است.

این زمین‌لرزه در موقعیت جغرافیایی با عرض شمالی 35.71 درجه و طول شرقی 52.13 درجه ثبت شده است.

این زلزله در شش کیلومتری دماوند، 18 کیلومتری کیلان، 13 کیلومتری آبسرد و 66 کیلومتری تهران رخ داده است.

این زمین‌لرزه در عمق 12 کیلومتری زمین رخ داده است.

وقوع این زمین‌لرزه را شبکه لرزه‌نگاری شرق تهران وابسته به مؤسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران تأیید کرده است.

تاکنون گزارشی از خسارات احتمالی این زمین‌لرزه دریافت نشده است.

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
پارسال هم تو تبريز بودم يه روز داشتم با مادرم حرف ميزدم كه يكدفعه گفت خونه داره ميلرزه بعدا كه جويا شدم ديدم مركز دماوند بود با 4.2 ريشتر. اين اواخر حوالي دماوند و فيروزكوه به طرز قابل ملموسي فعال شده اين يه زنگ خطر محسوب ميشه.

رفتار لرزه اي استان تهران با سال هاي قبل بسيار تغيير كرده.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا