• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام امیر محسن عزیز
اگه تونستی بگی این عکس مربوط به کام بارش برف در مشهد است؟اگه درست گفتی جایزه داری:iranjoman:
dt-313629060961.png
[/URL][/IMG]

سلام علی عزیز

عرضکنم خدمت تون که عکسی که گذاشتید قابل مشاهد نیست.

لطف در لینک زیر آپلود کنید بعد در فوروم قرار بدید که قابل دیدن باشه.
http://up.iranjoman.com/index.php
ممنون

آخرین ویرایش:

mohamad$

کاربر ويژه
ایستگاه های باران سنجی تهران چه غلطی کردن تا حالا محمد؟ راستی عکس ماهواره ای رو برام لینک بده لطفا

سامیار بارونسجی ها رو دیدم مثل اینکه سد لار خوب بود برفش ولی رودک و سد لتیان و اینا برف جالب نبوده .

لینک ماهواره ناسا برای دیروز / واسه امروزش منطقه ایران و نزده

http://lance-modis.eosdis.nasa.gov/imagery/subsets/?project=&subset=CaspianSea&date=03/09/2013

اینم لینک اصلیش

http://lance-modis.eosdis.nasa.gov/imagery/subsets/?area=global

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
یادش بخیر .چه زود گذشت.

این عکس رو خودم خیلی دوست داشتم ولی اونچیزی که آدم خودش با چشم خودش می بینه با عکس خیلی تفاوت داره

تازه تو این عکس شدتش دیده نمیشه:

dde2le8w01kivl07fbc9.jpg

AM_TEH

کاربر ويژه
بارش 24 ساعت قبل شهر تهران

اقدسیه 10.8

ژئوفیزیک 5.6

چیتگر 3.4

مهراباد 2.0

سال آبی تا امروز

اقدسیه 311

مهراباد دقیق نمیدونم حدود 165

بارش سال شمسی 91 تا امروز 440 شمال تهران

بارش اسفند 91

اقدسیه 52
مهراباد 22
سال 1391 فکر کنم هم بهار کم بارید هم پاییز هم زمستان
پارسال با اینکه زمستانش خوب نبود ولی عجب سالی بود 650 میلیمتر بارید

AM_TEH

کاربر ويژه
یادش بخیر .چه زود گذشت.

این عکس رو خودم خیلی دوست داشتم ولی اونچیزی که آدم خودش با چشم خودش می بینه با عکس خیلی تفاوت داره

تازه تو این عکس شدتش دیده نمیشه:

dde2le8w01kivl07fbc9.jpg

معمولا تا 2-3 روز بعد از پایان بارش برف حال آدم گرفته است حالا این آخرین برف سال هم باشه که واویلاست.

mohamad$

کاربر ويژه
سال 1391 فکر کنم هم بهار کم بارید هم پاییز هم زمستان
پارسال با اینکه زمستانش خوب نبود ولی عجب سالی بود 650 میلیمتر بارید

سلام امیر جان . البته سال 91 نرمال شده با 440 . 10 روز دیگه هم فرصت هست امارش بره بالاتر . امسال بهار زیر نرمال بود . تابستون بالای نرمال . پاییز بالای نرمال . زمستون هم طبق معمول این چند ساله زیر نرمال !!

شمال تهران فکونم از سال 86 تا حالا . یعنی 86 - 87 - 88 - 89 - 90 - 91 فقط سال 89 بارش زمستون نرمال و بالای نرمال بوده !!

aznavar

کاربر ويژه
بارون ریزه همچنان ادامه داره.طبق پیشبینی ها اوج بارش برای ما از امشب تا فردا ظهر هست.ایشالا ک با چاشنی رعدو برق باشه:))
فهلا:گل:

cxlp96fgvcc8u94rjb1e.jpg

380khj1ra15syfsztrox.jpg

xb87kypmsvj9dmxq5105.jpg

AM_TEH

کاربر ويژه
سلام امیر جان . البته سال 91 نرمال شده با 440 . 10 روز دیگه هم فرصت هست امارش بره بالاتر . امسال بهار زیر نرمال بود . تابستون بالای نرمال . پاییز بالای نرمال . زمستون هم طبق معمول این چند ساله زیر نرمال !!

شمال تهران فکونم از سال 86 تا حالا . یعنی 86 - 87 - 88 - 89 - 90 - 91 فقط سال 89 بارش زمستون نرمال و بالای نرمال بوده !!
درود
بدبختی اینه پربارشی ها به پاییز و تابستان منتقل شده یعنی دوتا فصل بدرد نخور مخصوصا تابستان که اگه 100 میلیمتر هم در یک روز بباره به سه ساعت نرسیده همش تبخیره:بای:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
علی عزیز

این عکس رو خودم گرفتم و حاشیه بلوار وکیل آباد در نزدیکی هتل پارس و در زمستان سال گذشته است:گل:

mohamad$

کاربر ويژه
درود
بدبختی اینه پربارشی ها به پاییز و تابستان منتقل شده یعنی دوتا فصل بدرد نخور مخصوصا تابستان که اگه 100 میلیمتر هم در یک روز بباره به سه ساعت نرسیده همش تبخیره:بای:

همینطوره . تابستون یادمه سیل اومد همین تیر ماه امسال بعد فردا صبحش افتاب زد به 2 ساعت نکشید هیچ اثری از خیسی رو زمین نبود:خنده1:

aliasgar57

کاربر ويژه
علی عزیز

این عکس رو خودم گرفتم و حاشیه بلوار وکیل آباد در نزدیکی هتل پارس و در زمستان سال گذشته است:گل:

احسنت به شما امیر جون
مربوط به اسفند ماه سال گذشته است.
و حالا وقت جایزه است:
شما برنده یک دست تشویق شده اید:شاد::شاد::توافق:بزن اون دست قشنگه رو:زبون:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا