با عرض سلام خدمت دوستان و همراهان عزیز
اول از هر چیزی باید از ادمین عزیز وگرامی ایران انجمن بابت صبر و تحمل و حسن لطف و توجهی که همیشه نسبت به جمع ما داشته و دارند کمال قدردانی و سپاس رو داشته باشم.
من با تمام عرایض ایشون موافقم و تک تک کاربران بخش هواشناسی باید این حس مسئولیت رو نسبت به هم و این جمع مشتاقی که در اینجا گرد اومدن ، درک کنند و در جهت حفظ و پاسداری از این جمع و فرصتی که برای فعالیت به ما داده شده کوشا باشند.
همینجا از مدیران بخش از جمله آرش و مهرداد عزیز خواهش میکنم که نسبت به بحث هایی که در اینجا مطرح میشه هوشیار باشند و از کنار مسائل و حاشیه های نامناسبی که بعضا از سوی برخی از دوستان حالا چه عمدا و چه سهوا با گذر از خط قرمز قوانین انجمن مطرح میشه که منجر به خدشه دار شدن حرمت و نام بخش موفق و پرطرفدار هواشناسی میشه با چشمان بسته گذار نکنند و از ابزارهای مدیریتی مناسبی که در دسترس شون هست بدون هیچ شک و درنگی و البته هوشیارانه ،برای محافظت از دوستان خوبشون و استمرار این جمع استفاده کنند.
با کسب اجازه از ادمین و مدیران پر تلاش ایران انجمن ،من موضوع رو مجددا باز میکنم . امید است که شاهد قانون مداری همه دوستان عزیز و تداوم حضور عزیزان در این جمع صمیمی و خانوادگی باشیم.