• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohamad$

کاربر ويژه
25 آبان 91 . کوهای تهران . قله توچال هم کاملا مشخص هست .

Tehran.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
با اجازه دوستان این تصویر رو هم بذارم و اگه سرعت اینترنتم جواب بده بچسبیم به نقشه ها و آپدیتهای جدید:

39neb3ht5qq3q6c81s5b.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خوب این آپدیت جدید نقشه های جی اف اس هست و ظاهرا تا 48 ساعت آینده در بخش وسیعی از کشور ما شاهد بارش های بهاری و رگباری خواهیم بود

13031206_2_1006.gif

arashz

مدیر بخش هواشناسی
با عرض سلام خدمت دوستان و همراهان عزیز

اول از هر چیزی باید از ادمین عزیز وگرامی ایران انجمن بابت صبر و تحمل و حسن لطف و توجهی که همیشه نسبت به جمع ما داشته و دارند کمال قدردانی و سپاس رو داشته باشم.

من با تمام عرایض ایشون موافقم و تک تک کاربران بخش هواشناسی باید این حس مسئولیت رو نسبت به هم و این جمع مشتاقی که در اینجا گرد اومدن ، درک کنند و در جهت حفظ و پاسداری از این جمع و فرصتی که برای فعالیت به ما داده شده کوشا باشند.

همینجا از مدیران بخش از جمله آرش و مهرداد عزیز خواهش میکنم که نسبت به بحث هایی که در اینجا مطرح میشه هوشیار باشند و از کنار مسائل و حاشیه های نامناسبی که بعضا از سوی برخی از دوستان حالا چه عمدا و چه سهوا با گذر از خط قرمز قوانین انجمن مطرح میشه که منجر به خدشه دار شدن حرمت و نام بخش موفق و پرطرفدار هواشناسی میشه با چشمان بسته گذار نکنند و از ابزارهای مدیریتی مناسبی که در دسترس شون هست بدون هیچ شک و درنگی و البته هوشیارانه ،برای محافظت از دوستان خوبشون و استمرار این جمع استفاده کنند.

با کسب اجازه از ادمین و مدیران پر تلاش ایران انجمن ،من موضوع رو مجددا باز میکنم . امید است که شاهد قانون مداری همه دوستان عزیز و تداوم حضور عزیزان در این جمع صمیمی و خانوادگی باشیم.

با تشکر از ادمین عزیز و امیرمحسن عزیز

بنده به نوبه خودم تمام تلاش ام رو در این مدت برای حفظ نظم و رعایت قوانین فروم انجام دادم که بعضا هم باعث دلگیری و در مواردی هم دلخوری دوستان شده اما از دوستان خواهش میکنم عذرخواهی بنده رو همینجا پذیرا باشن چون بنده به قول معروف مامور هستم و معذور! بنده با قبول مسئولیت، نسبت به این فروم و ادمین محترم مسئولیت دارم و باید طبق قوانین فروم عمل کنم، کما این که حتی باعث رنجش خاطر دوستان بشه.

در آخر هم به این موضوع اشاره میکنم که تا روزی که مسئولیتی در این فروم دارم تمام سعی و تلاش ام رو میکنم تا با مدارا و به قول معروف کدخدامنشی مسائل رو با کمک دوستان رفع رجوع کنیم اما اگر موضوع اهمیت بالائی داشته باشه و یا باعث به خطر افتادن کل فروم بشه با احترام به دوستان باید عرض کنم که طبق قوانین فروم عمل خواهم کرد.

از دوستان عزیز خواهش میکنم تا حد ممکن قوانین فروم رو رعایت کنند تا خدای نکرده بنده و مدیران دیگه شرمنده دوستان نشیم.

همتون رو دوست دارم:گل:

sinaet

متخصص بخش فوتبال
اگر شرایط همینطور پیش برود ظاهرا زمستان سال آینده کم بارش و تابستانی پر بارش خواهیم داشت.:گل:

arashz

مدیر بخش هواشناسی
پل مدیریت هوا به شدت تاریک شده! فکر کنم توده رعد وبرقی داره به تهران میرسه! خدا کنه رعد وبرق رو این دفعه ببینیم! دفعه قبلی که فقط 4 تا رعد و برق درست و درمان داشتیم! راستی امروز صبح تهران برف اومده؟ ساعت 6 تا 7:30 باران شدیدی در میدان کاج داشتیم!

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا