• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

hamed*zagros

کاربر ويژه
حامد اگه اشتباه نکنم ایلام رو مرزه!یعنی فرانرمال نیست؟سیستم هاکم.نبوده و یادم نیست که تقریبا هرهفته بارون داشته باشیم!علتش چی میتونه باشه در حالی که اینجا کاملا بالاتر از نرماله؟کیفیت بارش خوب نبوده؟

بله همینطوره.

بارش نقاط شمالی استان نرمال بوده و نقاط جنوبی استان بیشتر از نرمال.

به نظر خودم علتش عدم ریزش هوای سرد بوده

ali.doosti

کاربر ويژه
با این پرفشار احتمال آلودگی شهرهای صنعتی نمیره؟تهران و اصفهان و تبریز منظوره مشهد که بارش خوبی داشت...

mikadd

کاربر ويژه
با توجه به نفوذ مکرر سرما از شمال شرق از تابستان امسال مطمعنا در روزها و هفتها اینده بازم این اتفاق میفته و احتمال زیاد با شدت بیشتر و مناطق بیشتری از کشورو درگیر میکنه.روزهای سردتری در راهه .امسال سال سرمای سیبریه سالی که شاید مثله 86 خاطره بشه:زمستان:

سیبری

کاربر ويژه
دوستان میشه وضعیت فعلی زابل رو بذارین!
الان باید وزش باد همراه با سرمای خشک و کشنده ای داشته باشه!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام دوستان عزیز

شب بسیار وحشتناک سرد همه شما عزیزان در جای جای ایران بخیر

امروز جای همگی خالی ظهر رفتیم بیرون تا ابرده و مناظر بینظیر بودند چند تا عکس هم گرفتم امشب حتما میذارم که باید ببیند که امروز چه خبر بوده تو مشهد و حومه!!!!!!!

نکته قابل ملاحظه این هست که فکر کنم حدود ساعت 7 امشب تو خیابون راهنمایی بودم با موبایلم کانکت شدم دیدم زده دما 8- و فشار 1032 میلی بار بعد با خودم حساب سر انگشتی کردم و گفتم نقشه های ظهر رو که دیدم امشب کانتر 1040 میلی بار نفوذ میکنه به خراسان رضوی و با توجه به اینکه در اون ساعت 8- بود اگه امشب فشار 1040 میلی بار بشه ، سردترین دمای مشهد 12- میشه ولی الان که رسیدم خونه وحشت کردم با یک میلی بار افزایش فشار یعنی 1033 میلی بار دمای مشهد به 14- زیر صفر رسیده که اصلا برای من یکی که یک همچین کاهش دما قابل تصور نیست.

متوگرام فرودگاه مشهد رو ببینید و اون شیب معنی دار و عجیب کاهش دما رو!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

meteogram_celcius.cgi

abtinT

کاربر ويژه
سلام دوستان عزیز

شب بسیار وحشتناک سرد همه شما عزیزان در جای جای ایران بخیر

امروز جای همگی خالی ظهر رفتیم بیرون تا ابرده و مناظر بینظیر بودند چند تا عکس هم گرفتم امشب حتما میذارم که باید ببیند که امروز چه خبر بوده تو مشهد و حومه!!!!!!!

نکته قابل ملاحظه این هست که فکر کنم حدود ساعت 7 امشب تو خیابون راهنمایی بودم با موبایلم کانکت شدم دیدم زده دما 8- و فشار 1032 میلی بار بعد با خودم حساب سر انگشتی کردم و گفتم نقشه های ظهر رو که دیدم امشب کانتر 1040 میلی بار نفوذ میکنه به خراسان رضوی و با توجه به اینکه در اون ساعت 8- بود اگه امشب فشار 1040 میلی بار بشه ، سردترین دمای مشهد 12- میشه ولی الان که رسیدم خونه وحشت کردم با یک میلی بار افزایش فشار یعنی 1033 میلی بار دمای مشهد به 14- زیر صفر رسیده که اصلا برای من یکی که یک همچین کاهش دما قابل تصور نیست.

متوگرام فرودگاه مشهد رو ببینید و اون شیب معنی دار و عجیب کاهش دما رو!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

meteogram_celcius.cgi

تبریک می گم .
من این جور برف ها رو دوست دارم .

ali.doosti

کاربر ويژه
گویا وضعیت دمایی تهران تا 10 روز آینده همینه ...هم ماکزیمم و هم مینیمم!اگه سیستم شمالی بیاد برف حتمیه ولی بارشی تو نقشه ها نیست فعلا!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا