• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ali.doosti

کاربر ويژه
راستی سجاد فورکا تو آپ دیشبش حدود 8 م.م واس چند ساعت آیندش زد(یعنی 3تا9 بامداد) که اونم نیومد!موندم چند ساعت بعدشم چطور نتونست درست بگه!دیگه ابرا رو مرز شهر باید باشن که اینطور پیش بینی کنی تو چند ساعت قرار نیست که از دریای سرخ برسن!
موندم تو کار همشون...

aznavar

کاربر ويژه
راستی سجاد فورکا تو آپ دیشبش حدود 8 م.م واس چند ساعت آیندش زد(یعنی 3تا9 بامداد) که اونم نیومد!موندم چند ساعت بعدشم چطور نتونست درست بگه!دیگه ابرا رو مرز شهر باید باشن که اینطور پیش بینی کنی تو چند ساعت قرار نیست که از دریای سرخ برسن!
موندم تو کار همشون...
برای ماهم همینطور
حدود 12 میلیمتر از کل سیستم برامون پیشبینی کرده که حدود 2 میل امد. مث اینکه هرچی به بهار نزدیکتر میشیم دقت پیش بینی هاشون کمتر میشه!!

ali.doosti

کاربر ويژه
اینجا هم خبری نیست
سوال ابرا کجا رفتن؟
خونشون؟

ao در ال مثبت شدنه؟!!!

ao.mrf.gif

iod هم تا اپریل بدک نیست...

poama.iod.png

aznavar

کاربر ويژه
یا خدا! اولین دسته پرستوها در آسمون رویت شدن!:تعجب2:
حداقل یک ماه و نیم زودتر!!!

aznavar

کاربر ويژه
یا ابالفضلللل
بگو جان من!اوناهم اومدن :|
برم کولرو سرویس کنم!

علی تا حالا این موقع ندیده بودمشون!!! پرندها که اشتباه نمی کنن... این نشونه دمای بالاتر از نرماله اونم چ بالاتری:ناراحت:
از شانس بدمون هم چند روز پیش رمم گم شد برم یببینم ی خوبشو میونم گیر بیارم فعلا:گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
عکاسی از ابرهای زیبای آسمان، اونهم دم غروب خیلی لذت بخشه.

امروز قبل از غروب خورشید ابرهای آسمون اینجا بدجوری بهم چشمک میزدند و دیگه چاره ای نبود جز اینکه ازشون عکس بگیرم که این دو تا عکس رو تقدیم همه شما عاشقان میکنم:

l5osq5ifjc1hwglulfs8.jpg

qkws99diymi9p0xnzm3d.jpg

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا