• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
توده عظیمی از ابرهای تندری در حال هجوم به سمت خراسان رضوی هستند .حالا رفتا این توده بسیار سرنوشت ساز هست چون ممکنه بارشهای این سامانه سیل مهیبی در خراسان به راه بیاندازه!!!!!!!!!!!!!!

علت هم وجود حجم بالای برف در رشته کوههای بینالود- هزارمسجد و همچنین کوههای شمال سبزوار هست. فقط خدا کنه بارشها در نواحی مذکور به شکل برف باشه:

EurAfricaL_plot_weather_map.jpg

پسرخاله

کاربر ويژه
وارده فصله همرفت و سیل شدیم از این به بعد بارشهای پیش بینی نشده زیاد اتفاق میفته و ممکنه در مقدار بارش تغییر زیادی ایجاد بشه و با توجه به وجود برف سنگین در نقاط کوهستانی و احتماله بارشهای رگباری سنگین خطره سیلاب به خصوص در مسیلها زیاده.

arashz

مدیر بخش هواشناسی
فکر نمیکنم تهران خبری بشه ابر های جالبی سمت غرب دیده نمیشه در تصویر ماهواره http://weather1.pme.gov.sa/cgi-bin/sat-ll-anim.pl

محمد جان هرچی به غروب خورشید نزدیکتر بشیم توده های بیشتری شکل میگیرن، من اطمینان دارم تهران رعد وبرق میشه شاخص رعد وبرق نزدیک به 30 هست و رطوبت هم تا 10000 متری آماده!

mohamad$

کاربر ويژه
یه 10 میل دیگه هم امروز بیاد خوبه سمت شمال تهران . تو این چند روز حدود 5 میل بارش برای تهران پیشبینی شده بود ولی از اون برف تا حالا یعنی طی این 4 روز اقدسیه 42 میل باریده !!!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سامانه ای که دیشب نقشه اش رو ترسیم کردم وارد نقشه های جی اف اس شده و اون باند بارش از روی عربستان به سمت عراق - شمال آذرباجان ایران- و در انتها سواحل غربی دریای خزر و به احتمال زیاد کل نیمه شمالی در تصویر زیر به خوبی دیده میشه:

13031906_2_1106.gif

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
طرف شمال شرق تهران ابرهاي سياه تجمع كردن الان امير تهرانپارس اس داد گفت بارون و رعد و برق مياد اونجا.

Abbath

New member
درود

الان تقریبا اگه دو قسمت کنیم شهر رو،نیمه شمالیش رگبار داره و نیمه جنوبی صاف،فرودگاه هم نیمه جنوبی هست،پس گزارش بارندگی نمیده فعلا،البته ابرا دارن گسترش پیدا میکنن

پسرخاله

کاربر ويژه
فردا صبحه زود عازمه شماله کشورم احتمالا از فردا وزش باد شدید و افزایش دما در شمال پدیده ی چشمگیر خواهد بود شاید ریزش بهمن در گذرگاههای استان مازندران و تهران هم اتفاق بیفته اگه سوژه مناسبی پیدا کردم حتما عکس میگیرم که برگشتم تهران بزارم فروم

ali.doosti

کاربر ويژه
سلام امیرجان
من مخلص همه هستم
اونشب هم گفتم کوچیک همه هستم نفهمیدم چرا اسپم شد
بگزریم چون قرار گذاشتم با خودم که فقط در حوزه هواشناسی و البته زلزه زین پس فعال باشم پس یه نقشه ای میزارم که حداقل ویرایش بشه و اسپم نشه!
درود بر همه دوستان
مهندس ان اون شب چند پست منم اسپم شدو به آرشیو دونی برده شه...
به هرال آتشو ترو خشک دیگه!
بارش از این سیستم 2.3 م.م
بارش سال صفی آباد 280

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا