• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohamad$

کاربر ويژه
درود

الان تقریبا اگه دو قسمت کنیم شهر رو،نیمه شمالیش رگبار داره و نیمه جنوبی صاف،فرودگاه هم نیمه جنوبی هست،پس گزارش بارندگی نمیده فعلا،البته ابرا دارن گسترش پیدا میکنن

درود . امسال چرا سمت شمال استان قزوین معلم کلایه بارشاش جالب نبوده ؟

پسرخاله

کاربر ويژه
جالبه این بار نوار مرکزی تهران به سمته شرق درگیره همرفته!!:تعجب2: تاحالا اینجوریشو ندیده بودم معمولا از سمته شمال شرقه تهران تا شمال تهران همرفت داشتیم!

Abbath

New member
درود . امسال چرا سمت شمال استان قزوین معلم کلایه بارشاش جالب نبوده ؟

اتفاقا امسال تنها جایی که نرمال باریده تو استان همون سمت معلم کلایه و اونورا بوده،بقیه جاها همه زیر نرمال بودن

در کمال ناباوری الان اینجا داره تگرگ میاد

Abbath

New member
آقا این درست نیست،تگرگ زد همه چی رو کن فیکون کرد،بیچاره درختای زغال اخته تو حیاط،پر پر شدن حیوونی ها

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
تاريخ گزارش: 91/12/21

911221.png

mohamad$

کاربر ويژه
توچال از ابر بیرون اومد . پوشش برف و من کماکان جالب نمیدونم . با این که همین الان سعادت اباد تا حدود 2300 متر سفیده

mohamad$

کاربر ويژه
فکونم امروز و احتمالا امشب دیگه اخرین بارش تهران بود تا حداقل 7 روز بعد ؟نظر دوستان چیه ؟

aznavar

کاربر ويژه
درود:گل:
نحسی غرب نمیدونم کی میخواد دیگه تموم بشه!!!! من که دیگه کاملا ناامید شدم. یعنی تو 1 ماه و نیم 300 تا میاد!!!!هه
امروز

dc4qi8gx6i86vdeahe8p.jpg

mohamad$

کاربر ويژه
سجاد ایشالا درست میشه . یهو میبینی اتفاقی میوفته که اصلا انتظارش و نداشتی .

aznavar

کاربر ويژه
سجاد ایشالا درست میشه . یهو میبینی اتفاقی میوفته که اصلا انتظارش و نداشتی .
ایشالا محمد جان

الان در بين مراكز استان ها خراسان رضوي و سمنان سايت هواشناسي ندارن.

اف تي پي رادار كشور هم قبلا اين لوگو ظاهر مي شد.

مهرداد یعنی سایت استان مارو هم جزء آمار میدونی!!!
بخدا بودنش با نبودنش فرقی نداره. دی امسال زنگ زدم به طرف میگم فرزینگ لول فردا چند متره. بقرآن گفت فرزینگ لول؟ یعنی چی؟:52:

ali.doosti

کاربر ويژه
سلام سجاد
بابا حوصلمون سررفت این جنب ملعونم که سروکلش پیدا شد الان هرچی بیاد میره بالا...چی کار کنیم داداش؟یه پیری فالگیری تو کوه ها پیدا نمیشه طالعمونو باز کنه؟:خجالت2:

aznavar

کاربر ويژه
سلام علی جان
امان از این وضعیت.مثلا دیشب تا امروز رو براش 7-8 میلیمتر پیشبینی کره بودن که عملا چیزی نیومد! شاید دیگه وقتش شده که نرمال هارو تغییر بدن
یکی همین نزدیکیا سراغ دارم اسمش سید فتح الله ست. دیگه لازم شده سری بهش بزنم:نیش:

ali.doosti

کاربر ويژه
سلام علی جان
امان از این وضعیت.مثلا دیشب تا امروز رو براش 7-8 میلیمتر پیشبینی کره بودن که عملا چیزی نیومد! شاید دیگه وقتش شده که نرمال هارو تغییر بدن
یکی همین نزدیکیا سراغ دارم اسمش سید فتح الله ست. دیگه لازم شده سری بهش بزنم:نیش:
ای جان!
عاشق این پیرای کوه هام...زاگرسیشونو که دیدم مثل خود طبیعتش جالبن!یه بار یکیشون اسم زن دوستمو بهش گفت...داستان هاشونم قشنگن!نمی دونم با جن و پری رابطه دارن یا چی ولی امتحانش ضرر نداره تما برو:خنده1:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا