• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohamad$

کاربر ويژه
درمورد بارش بهار و عيد 92 گفتن كه در روز عيد هيچ بارشي در كشور اتفاق نميفته آقاي اصغري سه روز پيش گفت ولي الان كه نقشه ها رو مشاهده ميكنيم مي بينيم برعكس از 30اسفند سيستمي مياد كه كل كشور رو در برميگيره جالب تر از اون گفتن كه بارش عيد زير نرمال هست درصورتي كه نقشه ها چيز ديگه اي رو نمايش ميدن حتي براي جنوب كه كم بارون مياد يك سيستم فوق العاده قوي وارد استان هرمزگان ميشه كه اوج وپيك بارش روي اين استان هست خدا كنه نقشه ها تغييري نكنه ميشه يه توضيحاتي در مورد ونقشه سيستم ها بديد ونقشه سيستم رو كه اوج فعاليتش گذاشت از سيستم 5 اسفند بزاريد ميدونم فاصله زيادي داريم

درود . بهار پربارشی در پیش داریم امیرکوروش ؟؟

rahsazan

کاربر ويژه
slik96hualwxd67as51a.jpg

w3r005cc3isdh5717qc.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
رییس ما همچنان چشم انتظار تفسیر نقشه دیشب تون هستیم ها!
درود ماهان جان اختیار دارید قربان. سابقه شما در فوروم های هواشناسی در این جمع از همه بیشتره پس اول از هر چیز رئیس شما هستید و ما انگشت کوچیکتون هم محسوب نمیشیم. در ارتباط با نقشه ای که دیشب گذاشتم ، مهردادجان تفسیر بسیار جامع و کاملی انجام دادند که دیگه حجت رو تمام کردند. در نقشه دیشب استقرار پر فشار اروپایی و سرد مهاجری دیده میشد که بر روی شرق دریای سیاه مستقر قرار بشه. همزمان در سطح کشور کم فشارهای جنوبی هم به چشم میخوردند . در اون نقشه دریای سرخ - خلیج فارس و سپس دریای خزر تغذیه رطوبتی مناسبی رو برای ناوه ای که با جهت شمال غرب- جنوب شرق در امتداد مرزهای غربی کشور قرار میگیره انجام میداد که هنوز هم به همون شکل هست و من استنباط این هست که به تدریج پشته ای که از جنوب غرب کشور تا آسیای میانه محورش امتداد یافته با حرکت شرق سوی خودش از منطقه ما خارج بشه و اون ناوه ای که صحبتش رو میکردیم فعالیتش رو بصورت وسیعتری در سطح کشور ما آغاز کنه و بارشها فقط مختص به سواحل غربی دریای خزر و شمال غرب کشور نباشه. کاشکی اینترنتی خوبی در اختیارم بودم تا می تونستم رفتارهای سامانه مذکور رو برای مدت زمان مشخصی دنبال کنم تا بتونیم به یک جمع بندی مطلوبی دست پیدا کنیم.

آخرین ویرایش:

Mohammad-rasht

کاربر ويژه
سلام و شب بخیر

A couple of new sunspot groups are rotating into view. The largest one is AR11692 (AR means active region). The region appears pretty simple at the moment so we will have to wait to see if it grows into anything more exciting. Here is a look at the full sun with a zoom in on the region using the SDO/HMI instrument. The data is visible light. credit: NASA/SDO/HMI

امیرکوروش

کاربر ويژه
درود . بهار پربارشی در پیش داریم امیرکوروش ؟؟

من شاگردی بیش نیستم اینجا ماشالله انقدر استاد هست که منه حقیر تووش گمم

والله نمیدونم شما بگو بهار پربارش به نظرت ؟ من که زمستان 91 رو اشتباه پیش بینی کردم ولی پاییز91 رو درست پیش بینی کردم. اصلا مهم نیس ما کوچیک همه اساتید و مخلص آقای رئیس هم هستیم.

درضمن محمد جان خوب شد این غرب تهران برف اومد و الا کی عکس برف میزاشت فروم ما حال کنیم.

عزت زیاد یاحق

mohamad$

کاربر ويژه
من شاگردی بیش نیستم اینجا ماشالله انقدر استاد هست که منه حقیر تووش گمم

والله نمیدونم شما بگو بهار پربارش به نظرت ؟ من که زمستان 91 رو اشتباه پیش بینی کردم ولی پاییز91 رو درست پیش بینی کردم. اصلا مهم نیس ما کوچیک همه اساتید و مخلص آقای رئیس هم هستیم.

درضمن محمد جان خوب شد این غرب تهران برف اومد و الا کی عکس برف میزاشت فروم ما حال کنیم.

عزت زیاد یاحق

امیر کوروش جان ما جا پای شما نمیزاریم . پیشبینی فصلی من به درد خودم میخوره :خنده1: من فکر میکنم پر بارش بشه ...

اینم یه عکس دیگه برای شما

aznavar

کاربر ويژه
سلام سجاد جان
لطف داری
این عکس رو از رو از اینجا (پل قبل از بوستان وکیل آباد) گرفتم
یه عکس مشابهش رو هم جمعه گذاشته بودم اما زاویه این عکس به نظرم بهتر بود

آقا عالی:گل:حیفم امد. با اجازت یکم نورشو درست کردم:خجالت2::گل:

trgap1jlozxmnz2e0yd.jpg

محمد بجنورد

کاربر ويژه
سلام بر دوستان عزیز:گل::گل:

چاکر همه ی دوستان هستم:aminkhan::احترام::دوست:

بجنورد باز هم بارش قابلی دریافت نکرد!!!!!نمیدونم چیش شده امسال این بجنورد!!!

راستی بنظر میرسه شب عیدی سروکله ی 540 دوباره پیدا بشه!!امیدوارم در آبدیت های بعدی بارش ها بشدت تقویت بشه

nvg10.prp.162.swasia.gif

nvg10.prp.168.swasia.gif

nvg10.prp.174.swasia.gif

nvg10.prp.180.swasia.gif

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
من از اولین لحظه برف 16 و 17 اسفند عکس دارم تا آخرین لحظات بارش و واقعا دیدنش خیلی واسم لذت بخشه. فقط افسوس میخورم که چرا چند فیلم از این پدیده جوی نادر تهیه نکردم.

فکر نکنید ما برف ندیده هستیم ولی اتفاقا برعکس ............

منتهی این سیستم واقعا عملکرد بی نظیر و بی سابقه ای داشت.

صبح پنجشنبه 17 اسفند ساعت 07:00

wzpkpq80dhmu78tv3a3t.jpg

IRAJ1

کاربر ويژه
امروز روز نسبتا سردی بود پس از دو روز بارش با 8 م م اینم تقدیم به همه"گل را تو گل گفتی و گل، گلُ شدوَر نه گل، گیاهی بیش نبودروییده بر کناره ی جاده ی قول و قرارهامُشتاق نور و رزق و روزیِ خویش.." حسین پناهیشب بر همگی نورانی

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
همون ساعت 7 صبح پنجشنبه 17 اسفند و یک خیابان اصلی که توسط شهرداری برف روبی شده بود:

8qf0uv9v6bm804kkmj.jpg

ماهان.

کاربر ويژه
بیشینه دمای امروز ماگدبورگ در حالی به 3.1- رسید که جی اف اس دمای 10+ پیشبینی کرده بود!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا