درود . والا فکونم دوربینای کامپکت تو شب خوب نمیندازن . من دقیق نمیدونم البته
برا تو هم همین مشکل هست؟
درود . والا فکونم دوربینای کامپکت تو شب خوب نمیندازن . من دقیق نمیدونم البته
برا تو هم همین مشکل هست؟
درمورد بارش بهار و عيد 92 گفتن كه در روز عيد هيچ بارشي در كشور اتفاق نميفته آقاي اصغري سه روز پيش گفت ولي الان كه نقشه ها رو مشاهده ميكنيم مي بينيم برعكس از 30اسفند سيستمي مياد كه كل كشور رو در برميگيره جالب تر از اون گفتن كه بارش عيد زير نرمال هست درصورتي كه نقشه ها چيز ديگه اي رو نمايش ميدن حتي براي جنوب كه كم بارون مياد يك سيستم فوق العاده قوي وارد استان هرمزگان ميشه كه اوج وپيك بارش روي اين استان هست خدا كنه نقشه ها تغييري نكنه ميشه يه توضيحاتي در مورد ونقشه سيستم ها بديد ونقشه سيستم رو كه اوج فعاليتش گذاشت از سيستم 5 اسفند بزاريد ميدونم فاصله زيادي داريم
درود ماهان جان اختیار دارید قربان. سابقه شما در فوروم های هواشناسی در این جمع از همه بیشتره پس اول از هر چیز رئیس شما هستید و ما انگشت کوچیکتون هم محسوب نمیشیم. در ارتباط با نقشه ای که دیشب گذاشتم ، مهردادجان تفسیر بسیار جامع و کاملی انجام دادند که دیگه حجت رو تمام کردند. در نقشه دیشب استقرار پر فشار اروپایی و سرد مهاجری دیده میشد که بر روی شرق دریای سیاه مستقر قرار بشه. همزمان در سطح کشور کم فشارهای جنوبی هم به چشم میخوردند . در اون نقشه دریای سرخ - خلیج فارس و سپس دریای خزر تغذیه رطوبتی مناسبی رو برای ناوه ای که با جهت شمال غرب- جنوب شرق در امتداد مرزهای غربی کشور قرار میگیره انجام میداد که هنوز هم به همون شکل هست و من استنباط این هست که به تدریج پشته ای که از جنوب غرب کشور تا آسیای میانه محورش امتداد یافته با حرکت شرق سوی خودش از منطقه ما خارج بشه و اون ناوه ای که صحبتش رو میکردیم فعالیتش رو بصورت وسیعتری در سطح کشور ما آغاز کنه و بارشها فقط مختص به سواحل غربی دریای خزر و شمال غرب کشور نباشه. کاشکی اینترنتی خوبی در اختیارم بودم تا می تونستم رفتارهای سامانه مذکور رو برای مدت زمان مشخصی دنبال کنم تا بتونیم به یک جمع بندی مطلوبی دست پیدا کنیم.رییس ما همچنان چشم انتظار تفسیر نقشه دیشب تون هستیم ها!
درود . بهار پربارشی در پیش داریم امیرکوروش ؟؟
من شاگردی بیش نیستم اینجا ماشالله انقدر استاد هست که منه حقیر تووش گمم
والله نمیدونم شما بگو بهار پربارش به نظرت ؟ من که زمستان 91 رو اشتباه پیش بینی کردم ولی پاییز91 رو درست پیش بینی کردم. اصلا مهم نیس ما کوچیک همه اساتید و مخلص آقای رئیس هم هستیم.
درضمن محمد جان خوب شد این غرب تهران برف اومد و الا کی عکس برف میزاشت فروم ما حال کنیم.
عزت زیاد یاحق
سلام سجاد جان[/CENTER]
سلام محمد رضا خیلی قشنگه:گل:
سلام سجاد جان
لطف داری
این عکس رو از رو از اینجا (پل قبل از بوستان وکیل آباد) گرفتم
یه عکس مشابهش رو هم جمعه گذاشته بودم اما زاویه این عکس به نظرم بهتر بود
آقا عالی:گل:حیفم امد. با اجازت یکم نورشو درست کردم:خجالت2::گل:
وای:خجالت2: دستت درد نکنه سجاد
خیلی لطف کردی:احترام: