mohamad_73
کاربر ويژه
محمدرضا اون عکس میدان فلسطین که گذاشتسد خیلی رویایی بود:گل:چرا من تایپ میکنم بعد از ده ثانیه رویت میشه:تعجب2:
ع:زبون::تعجب2::تعجب2:43!!!بیشترین برف کهر روز هم نیست، از پاییز تا حالا فقط حدود 43 روز بارش برف داشتیم :زبون:
البته من منظورم گیلان بود.
این عکس، همون نوع بارش برفیه که من همیشه آرزوش رو دارم و خودم هم خیلی این عکس رو دوست دارممحمدرضا اون عکس میدان فلسطین که گذاشتسد خیلی رویایی بود:گل:چرا من تایپ میکنم بعد از ده ثانیه رویت میشه:تعجب2:
یک دونه عکس خوشگل دیگه با این ایرانسلم با زحمت فراوان آپلود کرده بودم و میخواستم بذارمش و از دوستان میخواستم خواهش کنم که با حال و هوای عکس یک شعر و یا روایات بنویسند که دیگه ذوقم خشکید:ناراحت:
ع:زبون::تعجب2::تعجب2:43!!!بیشترین برف ک
ه اومد چند سانت بود
اگر همش یکجا بیاد حال میده:خجالت2:16 سانت. با این تعداد زیاد روزهای برفی، اگه برف سنگین بباره که تمام زمستون باید زیر برف باشه اینجا
امیر جان لطفا عکستو بذار.از اینکه در کشورم برفهای رکورد شکن نه تنها در منطقه بلکه دنیا میاد خوشحالم.۳۰ اینچ برف ،برف کمی نیست.
اگه بخواد قهر کنه با من قهر میکنه که بارش مرکز مشهد رو نصف غرب مشهد اعلام میکنم!امیر محسن قهر کرد با من . :خنده1: جواب پستم و نداد .
اگه بخواد قهر کنه با من قهر میکنه که بارش مرکز مشهد رو نصف غرب مشهد اعلام میکنم!
احتمالا الان تنبیهت میکنه میگه برو از سر قله دماوند عکس بگیر:غش2:
راستی فردا با یکی از اساتید مرکز ملی اقلیم شناسی قرار دارم، اگه سوالی هست بگین تا اگه وقت شد بپرسم فقط خواهشا انتقاد نکنید چون باز دو ساعت دیگه تمام پستهامون اسپم میشه