• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohamad_73

کاربر ويژه
محمدرضا اون عکس میدان فلسطین که گذاشتسد خیلی رویایی بود:گل:چرا من تایپ میکنم بعد از ده ثانیه رویت میشه:تعجب2:

rahsazan

کاربر ويژه
محمدرضا اون عکس میدان فلسطین که گذاشتسد خیلی رویایی بود:گل:چرا من تایپ میکنم بعد از ده ثانیه رویت میشه:تعجب2:
این عکس، همون نوع بارش برفیه که من همیشه آرزوش رو دارم و خودم هم خیلی این عکس رو دوست دارم

rahsazan

کاربر ويژه
یک دونه عکس خوشگل دیگه با این ایرانسلم با زحمت فراوان آپلود کرده بودم و میخواستم بذارمش و از دوستان میخواستم خواهش کنم که با حال و هوای عکس یک شعر و یا روایات بنویسند که دیگه ذوقم خشکید:ناراحت:

امیرمحسن، اون عکس رو بذار ماشالله امشب طبع شاعری بچه ها هم که گل کرده و فقط حاج محسن نیست

mohamad_73

کاربر ويژه
همچنین من محمدرضا
دو سه سالیس من برف اینجوری ندیدم هروقتم برف شدید اومد شب بود و من مه و برف ورنگ طوسی ابرا را ا ندیدم:سکوت:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
امیر جان لطفا عکستو بذار.از اینکه در کشورم برف‌های رکورد شکن نه تنها در منطقه بلکه دنیا میاد خوشحالم.۳۰ اینچ برف ،برف کمی‌ نیست.

درود بهروز عزیز

وای خدا که چقدر دل به دل راه :توافق:

الان که صفحه رو ریفرش کردم و اسم شما رو دیدم گفتم الان اون عکس رو میذارمش و به شما تقدیمش میکنم. شما دوست خوب و عزیزی که با شوق و علاقه وصف ناپذیریش این سامانه رو از ابتدای تولدش دنبالش کرد و با تفسیر ها و تحلیل های شگفت انگیزش همه ما رو بهت زده کرد. دوست خوبی که با شور و اشتیاق لحظه به لحظه با تحلیل های علمیش همراه ما بود ،

از اومدن این سامانه خوشحال بود ، عاشق بود، گویی که انگار این بارش قراره در شهر خود عزیزش رخ بده.

بهروز جان تقدیم به گل روی با محبتت :گل:

ساعت 7 صبح روز پنجشنبه 17 اسفند 1391

wxfdrvemm4vxzab7fz.jpg

Fooladi

کاربر ويژه
یه دقیقه اومدم برا خداحافظی . دیگه تا یه بارون بالا ۱۵ میلیمتری نیاد نه اینجا میام نه به هیچ نقشه و سایت هواشناسی سر میزنم. پیشاپیش عیدتون هم مبارک

mohamad$

کاربر ويژه
اگه بخواد قهر کنه با من قهر میکنه که بارش مرکز مشهد رو نصف غرب مشهد اعلام میکنم!
احتمالا الان تنبیهت میکنه میگه برو از سر قله دماوند عکس بگیر:غش2:

خوبه میرم قله دماوند ولی بعد بهار با اب شدن برفا از تو کوه پیدام میکنن :خنده1:

rahsazan

کاربر ويژه
راستی فردا با یکی از اساتید مرکز ملی اقلیم شناسی قرار دارم، اگه سوالی هست بگین تا اگه وقت شد بپرسم فقط خواهشا انتقاد نکنید چون باز دو ساعت دیگه تمام پستهامون اسپم میشه

mohamad$

کاربر ويژه
امسال ولنجک 40 سانت تو اذر / 35 - 40 سانت تو اسفند / 10 سانت تو بهمن / سنگین ترین برفاش بوده . تازه سال گندی بود 91 . هر چند که من انتظار دارم این عددا به جای 1800 متر ولنجک ، تو 1600 متر تجریش رخ بده .

ali.doosti

کاربر ويژه
راستی فردا با یکی از اساتید مرکز ملی اقلیم شناسی قرار دارم، اگه سوالی هست بگین تا اگه وقت شد بپرسم فقط خواهشا انتقاد نکنید چون باز دو ساعت دیگه تمام پستهامون اسپم میشه

محمد رضا جان از تغییر اقلیم ایران بپرس بگو واقعیت داره و کجاها چی شدن؟
مثلا کجا پربارش شده و میشه و بالعکس...
ممنون:گل:

محمد بجنورد

کاربر ويژه
به کسانی که آلبوم عکس های مشهد رو ندیدن پیشنهاد میکنم در اسرع وقت یه سر به این تاپیک بزنن،فوق العاده ست این بخش!!!!واقعا باید تشکر ویژه ای کرد از محمدرضای میری بخاطر بوجود آوردن این بخش،دمش گرم:گل::گل:،عکس های امیرمحسن عزیز هم که فوق العاده زیبا بود،ممنونم از این دو بزرگوار:گل:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا