• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

amir551

کاربر ويژه
سلام سجاد جان
لطف داری
این عکس رو از رو از اینجا (پل قبل از بوستان وکیل آباد) گرفتم
یه عکس مشابهش رو هم جمعه گذاشته بودم اما زاویه این عکس به نظرم بهتر بود

محمد رضا جان خیلی عکسهات عالی بود
مرسی
flower-smiley.gif

محمد بجنورد

کاربر ويژه
امیر محسن جان این و نمینوشتید بهتر بود :گل: خیلی شهرا برف نداشتن امسال درست و حسابی فکر اونا هم باشید:گل:

مخلص محمد عزیز هستم ولی بنظر من جمله ی امیرمحسن عزیز زیاد بد نبود!!!اصلا بد نبود بخدا،خود من جزو همون کسانی هستم که امسال تو بجنورد برف درست و حسابی ندیدم ولی وقتی این جمله ی امیرمحسن رو خوندم هیچ حالتی بهم دست نداد!!!چون مطمئنم بدون قصدو غرض این حرف زده شد.درهر صورت ببخشید که وارد این بحث شدمو دخالت کردم:خجالت2: و بخدا نظر هم طرفداری از فرد خاصی نبود،نظرم این بود فقط.سپاس.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
یک دونه عکس خوشگل دیگه با این ایرانسلم با زحمت فراوان آپلود کرده بودم و میخواستم بذارمش و از دوستان میخواستم خواهش کنم که با حال و هوای عکس یک شعر و یا روایات بنویسند که دیگه ذوقم خشکید:ناراحت:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
اون توده رعد و برق هم که مسیر منحرف شد و رفت خراسان جنوبی و بعدش هم افغانستان. فکر کنم یک 200 تا 300 کیلومتری با جایی که من هستم باید فاصله داشته باشند:

EurAfricaL_plot_weather_map.jpg

mohamad$

کاربر ويژه
یک دونه عکس خوشگل دیگه با این ایرانسلم با زحمت فراوان آپلود کرده بودم و میخواستم بذارمش و از دوستان میخواستم خواهش کنم که با حال و هوای عکس یک شعر و یا روایات بنویسند که دیگه ذوقم خشکید:ناراحت:

یعنی از حرف من ناراحت شدید ؟ شرمنده خب من چطور میتونم جبران کنم ؟:فرار:

rahsazan

کاربر ويژه
یه سری عکس از ابتدا تا انتهای بارش از منطقه مرکزی مشهد میزارم ، شاید گویای تفاوت بارش با غرب مشهد باشه

16 اسفند91 - 22:45

hk4hdllpx0ddk9f4y24n.jpg

.
16 اسفند -24:00

cbquk9zjvcbi6siy9jw.jpg

بزرگراه کلانتری- 17 اسفند- 8:30
vpgllvf8cfqpq4sxhmvw.jpg

بزرگراه کلانتری- حدود 9 تا 10 صبح
t2scgo1lick0kzcugfk.jpg

بزرگراه کلانتری-حدود 12:30 تا 13:30
j7gjc5de06c2pa2l9h4j.jpg

میدان فلسطین-حدود14:30
vf9ndotelihpxuizl8j.jpg

احمدآباد- 14:50
5uu17rzl0784hkcjxu7q.jpg

16-16:30
3t56jejmzsjbws91zsox.jpg

20:45
tmzpfaqc5a94d0tvn2un.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
محمد رضا جان

خیلی عالی و جالب بود .

انشاء الله مشهد که برگشتم در یک روز دیگه حتما من هم یک سری عکس مقایسه ای میذارم.

ولی خیلی عجیب که سمت شما در محدوده زمانی ساعت 22 تا 24 اصلا نشست برف نداشته ولی محله ما کلا در اون زمان یعنی از ساعت 21:00 نشست برف بر روی زمین آغاز شده بود. و کلا سفید پوش بودیم ما

rahsazan

کاربر ويژه
محمد رضا جان

خیلی عالی و جالب بود .

انشاء الله مشهد که برگشتم در یک روز دیگه حتما من هم یک سری عکس مقایسه ای میذارم.

ولی خیلی عجیب که سمت شما در محدوده زمانی ساعت 22 تا 24 اصلا نشست برف نداشته ولی محله ما کلا در اون زمان یعنی از ساعت 21:00 نشست برف بر روی زمین آغاز شده بود. و کلا سفید پوش بودیم ما

من که میگم 30 سانت اومده سمت ما شما مارو تنبیه کردی:خنده1:
ظاهر و باطن، برف منطقه 1 و منطقه ثامن (عکسهایی که از حرم مطهر روزای قبل گذاشتم) همین بود
البته نمیدونم سمت خونه آرش شاید بیشتر بوده چون اونا غربی ترن

pokerface

متخصص هواشناسی

امیر جان لطفا عکستو بذار.از اینکه در کشورم برف‌های رکورد شکن نه تنها در منطقه بلکه دنیا میاد خوشحالم.۳۰ اینچ برف ،برف کمی‌ نیست.

mohamad$

کاربر ويژه
43 که عالیه . مهراباد 5 روز هم نداشته و اقدسیه 10 هم نبوده . کلا این چند ساله تعداد روزای برفی منطقه ما کم شده .

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا