فکر نکنید ما برف ندیده هستیم
امیر محسن جان این و نمینوشتید بهتر بود :گل: خیلی شهرا برف نداشتن امسال درست و حسابی فکر اونا هم باشید:گل:
فکر نکنید ما برف ندیده هستیم
سلام سجاد جان
لطف داری
این عکس رو از رو از اینجا (پل قبل از بوستان وکیل آباد) گرفتم
یه عکس مشابهش رو هم جمعه گذاشته بودم اما زاویه این عکس به نظرم بهتر بود
امیر محسن جان این و نمینوشتید بهتر بود :گل: خیلی شهرا برف نداشتن امسال درست و حسابی فکر اونا هم باشید:گل:
وای محمد جان
من اگه اینو نوشتم هیچ منظورخاصی نداشتم !!!!!!!!!
شما خیلی بزرگش میکنید به خدا
مثل ما (((((((((((((((((
یک دونه عکس خوشگل دیگه با این ایرانسلم با زحمت فراوان آپلود کرده بودم و میخواستم بذارمش و از دوستان میخواستم خواهش کنم که با حال و هوای عکس یک شعر و یا روایات بنویسند که دیگه ذوقم خشکید:ناراحت:
نه بابا شما که هر روز دارید برف میبینید تو المان . :خنده1:
:خجالت2:محمد رضا جان خیلی عکسهات عالی بود
مرسی
محمد رضا جان
خیلی عالی و جالب بود .
انشاء الله مشهد که برگشتم در یک روز دیگه حتما من هم یک سری عکس مقایسه ای میذارم.
ولی خیلی عجیب که سمت شما در محدوده زمانی ساعت 22 تا 24 اصلا نشست برف نداشته ولی محله ما کلا در اون زمان یعنی از ساعت 21:00 نشست برف بر روی زمین آغاز شده بود. و کلا سفید پوش بودیم ما
یک دونه عکس خوشگل دیگه با این ایرانسلم با زحمت فراوان آپلود کرده بودم و میخواستم بذارمش و از دوستان میخواستم خواهش کنم که با حال و هوای عکس یک شعر و یا روایات بنویسند که دیگه ذوقم خشکید:ناراحت: