• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ماهان.

کاربر ويژه
وای دوستان فردا امتحان تاریخ دارمو هیچی نخوندم!!یادم رفته بود!!!امروز هم که امتحان ریاضی رو حسابی خراب کردم!!!از 17 نمره{17سوال}3یا 4 بیشتر نمیشم!!!البته همه ی کلاس مثل من امتحان دادن!!سوالا جوری بود که مثلا به ماهان بدیشون فکرنکنم بتونه زودتر از 20دقیقه حلشون کنه!!!دوستان فعلا...

اتفاقن من قضایایی که دبیرستان می‌خوندیم رو یادم رفته! اثبات قضایای اصول موضوعه‌ی دستگاه اعداد حقیقی که توی حسابان داشتیم مثلن!! ولی خب کاربردشون باعث می‌شه که خودشون فراموش نشن. این چرت و پرت‌هایی که توی دبیرستان می‌خونی مثل اکسترمم نسبی و مطلق و تقعر و تحدت باعث می‌شن که بعدن چیزای سنگین‌تر رو بتونی بفهمی. البته مفاهیم خیلی از اینا یکی دو سال بعد فراموش می‌شن و باید برای یاد آوردن‌شون یه مروری بشه!

ماهان.

کاربر ويژه

فردا تماس مي گيرم ببينم مي تونم برم آمار رو بگيرم يا مي گه چك بكش!!!! اگه امار رو بدن خيلي خوب ميشه :خنده1:

والا من ازشون آمار باران‌سنجی‌های هواشناسی گیلان رو خواستم،‌ بهم گفتن یا نامه بیار از دانشگاه یا اینکه پول بده! سازمان دولتی برای ارائه خدماتی که وظیفه‌ش هست پول می‌گیره! بدبختیه داریم؟!

navid-mashhad

کاربر ويژه
وای محمد ریاضیات انسانی که چیزی نداره!!
4 تا اتحاد مزدوج و مرکب داره دیگه !!
من 20 شدم:خجالت2:

محمد بجنورد

کاربر ويژه
اتفاقن من قضایایی که دبیرستان می‌خوندیم رو یادم رفته! اثبات قضایای اصول موضوعه‌ی دستگاه اعداد حقیقی که توی حسابان داشتیم مثلن!! ولی خب کاربردشون باعث می‌شه که خودشون فراموش نشن. این چرت و پرت‌هایی که توی دبیرستان می‌خونی مثل اکسترمم نسبی و مطلق و تقعر و تحدت باعث می‌شن که بعدن چیزای سنگین‌تر رو بتونی بفهمی. البته مفاهیم خیلی از اینا یکی دو سال بعد فراموش می‌شن و باید برای یاد آوردن‌شون یه مروری بشه!

جاااااااااااااااانننننننننننننن!!!اکسترمم؟؟؟!!!تقعر و تحدت؟؟!!!ماهان جان من انسانی هستم ها!!!!ریاضی ما که چیزی نداره به اون صورت!!!{البته طبق گفته ی کسانی که رشته شون ریاضیه!!!}توابع و معادله ی درجه ی دوم و معدلات رادیکالی و سهمی و... فکرنکنم زیاد سخت باشه واست!!!

saeed hh

کاربر ويژه
حتما اگه یه سامسونگ گالکسی هم بهت بدن با هتل دبی عوضش می کنی؟ :89:

آخه این مقایسه ها چیه که می کنی؟ بچه هی نیا وسط پارازیت بنداز :نیش:

تا دیروز به معماری جنوب تهران علاقه داشتی! حالا کلاست رفته بالا عشق دبی شدی؟ :15:

ای خدا داریم با کی بحث می کنیم :64::نیش:

ادمه دیگه جاکش الخطاست پس فردا دیدی به یه چیز دیگه علاقه مند شدم!!

ماهان.

کاربر ويژه
جاااااااااااااااانننننننننننننن!!!اکسترمم؟؟؟!!!تقعر و تحدت؟؟!!!ماهان جان من انسانی هستم ها!!!!ریاضی ما که چیزی نداره به اون صورت!!!{البته طبق گفته ی کسانی که رشته شون ریاضیه!!!}توابع و معادله ی درجه ی دوم و معدلات رادیکالی و سهمی و... فکرنکنم زیاد سخت باشه واست!!!

آها نمی‌دونستم انسانی هستی. خب ریاضیات انسانی‌ها ساده‌ست ولی کله‌ی من هیچوقت احتمالن از پس فلسفه و منطق و این خزعبلات بر نمی‌آد!!

Mohammad-rasht

کاربر ويژه
سلام دوستان

پیدیده این روز های رشت،باد گرم همچنان ادامه داره...

آسمان امشب شفافیت خاصی داره.

ماهان.

کاربر ويژه
سلام دوستان

پیدیده این روز های رشت،باد گرم همچنان ادامه داره...

آسمان امشب شفافیت خاصی داره.

رشت با افتخار تمام امروز گرمترین مرکز استان بود و برگ زرین دیگری در رکوردهای امسال گشود!!

رشت: 28.2+
بندرعباس: 27.1+
اهواز: 26.0+
گرگان: 25.0+
بوشهر: 22.2+

Rastegari

Banned
من این عکس ها رو بگذارم و برم . هر وقت میام سرتون رو درد میارم! ولی یه روزی می فهمید که من چه نخبه ای بودم و از اطلاعات گهربار من استفاده لازم رو نبردید. :نیش:

یه چیزی هم در مورد خودم بگم. من کلا آدم سنتی هستم . خیلی از شما سفر دبی رو به یاسوج ترجیح می دید ولی من یه سفر چند نفره با رفیقام به طبیعت ایران رو ترجیح می دم. کلا آرومم می کنه . یه حس خوبی بهم دست میده. احساس راحتی که دارم . چون میهن خودمه. همین سیزده بدر رو می خوایم بریم پشتکوه بوشهر! بخدا خیلی لذت می برم. اگه بیان بگن برو دبی می گم نمیام! البته سفر های خارجی هم حال و صفای خاص خودشو داره. ولی من اون حس قشنگه رو نمی گیرم! سفر خارجی برام خاطره نمیشه.

همین که داخل ماشین به آهنگ های شامهر گوش بدم و از زیبایی های جاده های ایران استفاده رو ببرم برام بسه...

~~~

فکر کنم روی تابلو نوشته البرز؟ در کل عکس های زیبایست

این آقایون هم نمی دونم کی هستن! حتما کوهنورد اند! ولی من نمی شناسمشون

33.jpg

7.jpg

6.jpg

34.jpg

55.jpg

65.jpg

87.jpg

255709_10150219371047305_820102304_6812093_221902_n.jpg

254390_10150219373282305_820102304_6812116_2763602_n.jpg

253731_10150219372042305_820102304_6812104_8033160_n.jpg

IMG_05.JPG

IMG_0581.JPG

IMG_0595.JPG

IMG_0625.JPG

IMG_0635.JPG

IMG_0652.JPG

IMG_0673.JPG

محمد بجنورد

کاربر ويژه
آها نمی‌دونستم انسانی هستی. خب ریاضیات انسانی‌ها ساده‌ست ولی کله‌ی من هیچوقت احتمالن از پس فلسفه و منطق و این خزعبلات بر نمی‌آد!!

وایییییییی،گفتی فلسفه و منطق!!!چقدر شیرین و جذابه این درس!!!

محمد تقلب بلد نیستی؟!
:))

چاکر داش ممدرضا!!!اتفاقا اون 3-4نمره رو هم با تقلب میگیرم دیگه!!!!وگرنه باید برگه رو سفید میدادم!!!:خنده1::خنده1: ،سوالا اینقدر طولانی بود جوابشون که نتونستم بیشتر از 4تا سوال رو جواب بدم وگرنه رفیقم همه ی جوابای درست رو واسم نوشته بود تو چک نویسش!!توکل برخدا!!انشاالله فردا امتحان تاریخ رو خوب بدم!!!

ماهان.

کاربر ويژه
ماهان جان انشالله فردا از 30 می گذریم و رکورد خودمون رو دوباره می شکنیم !!!

محمد جان در این لحظه هم که باهاتون صحبت می‌کنم (ساعت 21:30 به وقت محلی) دمای رشت 21+ بود که بعد از بندرعباس گرمترین مرکز استان بود. در صورت تداوم پدیده فون، احتمالن صبح فردا هم در دمای کمینه رشت یکی از رکوردهای گرما می‌شه!

navid-mashhad

کاربر ويژه
طبس یک جایی داره به اسم حموم مرتضی علی!!
اما این در حقیقت یک چشمه آب گرمه طبیعیه که به وسیله شیارهای جالبی به رود کوچکی ریخته میشه و تا مسافتی آب سرد و گرم در این نهر با هم مخلوط نمیشه ( یعنی یک طرف سرد و یک طرف گرم ) !!! دلیل اینکه به اینجا میگن حموم اینه که آب به داخل حفره های کپسول مانند میره و آدما می تونن داخلش قرار بگیرن و تا گردن داخل آب گرم فرو برن !!! من شاید عید سری به اونجا بزنم بعد 10 سال
حموم مرتضی علی در روستای خور ( گویش محلی KHAOR ) طبس قرار گرفته !!

ali.doosti

کاربر ويژه
عارف میشه کمتر عکس بذاری؟
حالا عکس مناسبتی باشه یه چیزی از برف دیروزی امروزی ولی تایپیک طبیعت گردی که نیست!

Mohammad-rasht

کاربر ويژه
محمد جان در این لحظه هم که باهاتون صحبت می‌کنم (ساعت 21:30 به وقت محلی) دمای رشت 21+ بود که بعد از بندرعباس گرمترین مرکز استان بود. در صورت تداوم پدیده فون، احتمالن صبح فردا هم در دمای کمینه رشت یکی از رکوردهای گرما می‌شه!

درسته ماهان جان.هوا هم اصلا جالب نیست.

همینطور می شه به احتمال خیلی زیاد.این کم فشار گردن کلفت تر از اینه که بزاره حتی موقت سوی جریانات عوض بشه.

mohamad_73

کاربر ويژه
ایول محمد فقط برو تقلب کن حوصله داری درس میخونی
:دی
این نوید از مشهد کجاست فعلا یکی خوردن:خنده1:

mohamad$

کاربر ويژه
متاسفانه شهر های ایران اینقدر از نظر نوع ساختمان سازی و شکل خیابونا و کلا مبلمان شهری افتضاح و زشت هستن که ادم و اصلا جذب نمیکنه . لاس وگاس مگه چی بوده . بیابونای نوادا چی داره . ولی یه شهری به این زیبایی ساختن که اگه اصلا هیچ جاذبه طبیعی هم نداشته باشه به دلیل زیبایی بافت شهریش که خودش شامل امکانات رفاهی و هزار جور چیز دیگه میشه جمعیت و به خودش جذب میکنه .

خدا وکیلی به جز دو سه تا دونه شهر تو ایران کدوم شهر ما نوع شهرسازیش زیبا هست .

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا