ali.doosti
کاربر ويژه
مهرداد جان من که دیگه هیچی نمی گم فقط عارف عزیز بدونن که من سر حسادت نگفتم چون واقعا چیزی نیست که حسادت بیاره! من جنگل های کردستان و جنوب آذربایجان غربی و سرسبزیشونو دیدم و یاسوجو متعلقاتشم تابستون بودم!اگر میخاید جایی برید که همش سبز باشه و نیاز به این نباشه 100 ک.متر برید تا به یه پارک جنگلی برسید کردستانه!(فارغ از شمالو گردنه حیرانو اردبیل). همه جاش یک نواخت سبزو هرجا اراده کردی بساطو پهن کن و پر از چشمه هم هست.
درود،ازناوالیگودرزم همین مشخصاتو داره ولی چهارمحالو کهگیلویه مناثر از عرض جنوبیشون در تابستان سرسبزیشونو از دست می دن و کوه های تفت دیده در انتظارته که البته در محل آبشارهاشو اینا سرسبز هست ولی محدود به جاهای خاصه.
بنده دیگه عرضی ندارم هرچند معتقدم الان که فصل سفر داره می رسه این بحث ها در صورتی که درست و بی بغضو کینه مطرح شه خیلیم جالب و مفیده:گل:
درود،ازناوالیگودرزم همین مشخصاتو داره ولی چهارمحالو کهگیلویه مناثر از عرض جنوبیشون در تابستان سرسبزیشونو از دست می دن و کوه های تفت دیده در انتظارته که البته در محل آبشارهاشو اینا سرسبز هست ولی محدود به جاهای خاصه.
بنده دیگه عرضی ندارم هرچند معتقدم الان که فصل سفر داره می رسه این بحث ها در صورتی که درست و بی بغضو کینه مطرح شه خیلیم جالب و مفیده:گل: