• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ali.doosti

کاربر ويژه
مهرداد جان من که دیگه هیچی نمی گم فقط عارف عزیز بدونن که من سر حسادت نگفتم چون واقعا چیزی نیست که حسادت بیاره! من جنگل های کردستان و جنوب آذربایجان غربی و سرسبزیشونو دیدم و یاسوجو متعلقاتشم تابستون بودم!اگر میخاید جایی برید که همش سبز باشه و نیاز به این نباشه 100 ک.متر برید تا به یه پارک جنگلی برسید کردستانه!(فارغ از شمالو گردنه حیرانو اردبیل). همه جاش یک نواخت سبزو هرجا اراده کردی بساطو پهن کن و پر از چشمه هم هست.
درود،ازناوالیگودرزم همین مشخصاتو داره ولی چهارمحالو کهگیلویه مناثر از عرض جنوبیشون در تابستان سرسبزیشونو از دست می دن و کوه های تفت دیده در انتظارته که البته در محل آبشارهاشو اینا سرسبز هست ولی محدود به جاهای خاصه.
بنده دیگه عرضی ندارم هرچند معتقدم الان که فصل سفر داره می رسه این بحث ها در صورتی که درست و بی بغضو کینه مطرح شه خیلیم جالب و مفیده:گل:

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
مرسی محمدعزیز. لینک ماهنامه هاش متاسفانه کار نمیکنه
آمار سایت چهارمحال رو که دیدم تا قبل از 84 سال های 1369 و1352 مث امسال داغون بودن والبته بعد از 84 احتمالا 88 و 90 و 91 هستن

hat833o7c4dg0rc55pw.png

سجاد جان روي عنوان پست كليك كن تا وارد پست ثابت بشي اون وقت مي توني به امار دسترسي داشته باشي البته آمار ماهيانه از ابتداي سال آبي جاري هست :گل:

ماهان.

کاربر ويژه
ایییی واییی عارف جان من برای یه بار هم که شده بی‌خیال شو از گفتن اینکه فلان جا خوشگلتر از فلانجاست. بابا هر جا زیبایی خودشو داره، تو چرا فکر می کنی ماسوله از رشت زیباتره؟ یا یاسوج از اینجا؟ زیبایی امر مطلقی نیست و نسبیه. من یاسوج رو دیدم و اون عکسی که گذاشتی رو حداقلش در اطراف یاسوج ندیدم. طبیعت‌ش بد نبود ولی آش دهن سوزی هم نبود. شهرش که وحشتناک بود و واقعن توی ذوق آدم می‌زد!!!! جاده‌ش که حضرت ملک‌الموت رو جلوی چشم آدم می‌آورد!

چیزی که در جاده‌های منتهی به یاسوج دیدم فقط جنگل‌های نیمه انبوه بلوط بود اونم در اردی‌بهشت که سبز ترین ماهش هست و به هیچوجه - 0 درصد! - با شمال و حتی سواحل شرقی دریای کاسپین قابل مقایسه نیست. اگه منظورت از اون عکس استان کهگیلویه‌ و بویراحمد هست باز یه چیزی. درست نیست که عکس مثلن جواهردشت رو بذاریم و بگیم جنگل‌های اطراف رشت.

این عکس رو در چند کیلومتری جنوب یاسوج گرفته بودم، اردی‌بهشت 90.

12052011139.jpg

saeed hh

کاربر ويژه
خوب مثلا من بمیدونستم یاسوج سرسبز هستش میتونم یه همچین چیزی درست کنم چه ربطی داشتش ولی این درسته که مردم ایران کور و کر هستن اگه یاسوج دوهزار برابر هم سرسبزی داشتش ولی بازم توریست جذب نخواهد کردش اگه میبینی دبی با ابوهوای جهنمیش اونهمه سرمایه جذب میکنه ولی یاسوج با ابوهوای بهشتیش توی فقر دستوپا میزنه به فهمیدن یا نفهمیدن هستش پس همیشه عقل مقدم بر ابوهواست عقله که باعث رفاه و اسایش میشه نه ابوهوا!!

ali.doosti

کاربر ويژه
ایییی واییی عارف جان من برای یه بار هم که شده بی‌خیال شو از گفتن اینکه فلان جا خوشگلتر از فلانجاست. بابا هر جا زیبایی خودشو داره، تو چرا فکر می کنی ماسوله از رشت زیباتره؟ یا یاسوج از اینجا؟ زیبایی امر مطلقی نیست و نسبیه. من یاسوج رو دیدم و اون عکسی که گذاشتی رو حداقلش در اطراف یاسوج ندیدم. طبیعت‌ش بد نبود ولی آش دهن سوزی هم نبود. شهرش که وحشتناک بود و واقعن توی ذوق آدم می‌زد!!!! جاده‌ش که حضرت ملک‌الموت رو جلوی چشم آدم می‌آورد!

چیزی که در جاده‌های منتهی به یاسوج دیدم فقط جنگل‌های نیمه انبوه بلوط بود اونم در اردی‌بهشت که سبز ترین ماهش هست و به هیچوجه - 0 درصد! - با شمال و حتی سواحل شرقی دریای کاسپین قابل مقایسه نیست. اگه منظورت از اون عکس استان کهگیلویه‌ و بویراحمد هست باز یه چیزی. درست نیست که عکس مثلن جواهردشت رو بذاریم و بگیم جنگل‌های اطراف رشت.

مشاهده پیوست 21278
یا خدا!شاهد از غیب رسید...
ما بسیار ارادت داریم ماهان جان حرف دلمو زدی بخدا!کلا درست گفتن و شک نکنید به حرفای ماهان عزیز...

محمد بجنورد

کاربر ويژه

مشاهده پیوست 21278

:توافق::توافق:،واللا ماهان جان منم اردیبهشت رفتم یاسوج ولی این مناظر و تصاویری که عارف میذاره رو ندیدم!!!!:تعجب2:،شهرش رو هم که خوب گفتی!!میخواستیم 3روز یاسوج باشیم ولی با دیدن همچین شهری بیشتر از 22ساعت نموندیم!!!:خنده1:

hamed2148

کاربر ويژه

این خانه قشنگ است ولی خانه من نیست
این خاک چه زیباست ولی خاک وطن نیست

آن کشور نو آن وطــــن دانش و صنعت
هرگز به دل انگیــــــــــزی ایران کهن نیست

در مشهد و یزد و قم و سمنان و لرستان
لطفی است که در کلگری و نیس و پکن نیست

در دامن بحر خزر و ساحل گیلان
موجی است که در ساحل دریای عدن نیست

در پیکر گلهای دلاویز شمیران
عطری است که در نافه ی آهوی ختن نیست

آواره ام و خسته و سرگشته و حیران
هرجا که روم هیچ کجا خانه من نیست

آوارگی وخانه به دوشی چه بلایی ست
دردی است که همتاش در این دیر کهن نیست

من بهر که خوانم غزل سعدی و حافظ
در شهر غریبی که در او فهم سخن نیست

هرکس که زند طعنه به ایرانی و ایران
بی شبهه که مغزش به سر و روح به تن نیست

پاریس قشنگ است ولی نیست چوتهران
لندن به دلاویزی شیراز کهن نیست

هر چند که سرسبز بود دامنه آلپ
چون دامن البرز پر از چین وشکن نیست

این کوه بلند است ولی نیست دماوند
این رود چه زیباست ولی رود تجن نیست

این شهرعظیم است ولی شهرغریب است
این خانه قشنگ است ولی خانه من نیست

استاد فرشیدورد

ali.doosti

کاربر ويژه
سد دز داره آخرین تلاش هاشو می کنه زیر نرمال نره!
با 405 م.م و 1.5% فراتر از نرمال بودن که با این وضع تا قبل از بارش بعدی یقینا زیر نرمال میاد!

Rastegari

Banned

مشاهده پیوست 21278

بخدا نمی خواستم دیگه این بحث رو کش بدم. می ترسم مهرداد هم عصبی بشه...

ماهان من اومدم یه مقایسه بین سنندج و یاسوج کردم! سنندج همین چهار تا درخت بلوط رو هم نداره! سنندج خشکه درخت هم که اصلا نداره!

کردستان مردمش این هم پول دارند بعد میگن استان محروم! تا حالا کسی رو دیدی بگه کهگیلویه و بویراحمد محرومه؟؟؟

بخدا من اینقدر تبلیغ یاسوج می کنم چون دلم براشون می سوزه. همشون فقیر هستن. بیکارترین استان ایرانه.

ولی پتانسیل گردشگری بالایی داره

یکی از بهترین فصل های یاسوج هم اوایل فروردین ماه هستش. که بنظرم سرسبزترین فصلشه

امسال می خواستیم بریم یاسوج ولی حیف که اساس کشی داریم . سال دیگه میرم اینقدر عکس میگیرم تا برای همه روشن بشه... :خنده1:

navid-mashhad

کاربر ويژه
به نظر من چیزی که خود آدم در به وجود آوردنش نقشی نداره ارزش اینکه آدم بهش افتخار کنه یا تعصب روی اون داشته باشه نداره
ما نباید روی ملیت-زبان-نژاد-شهر حتی کشور پا فشاری (تعصب) کنیم چون نقش ما در منتسب بودن به اون 0%
مثلا من هیچ نقشی در اینکه در ایران-شهر مشهد به دنیا اومدم ندارم - پس نباید بیام در مقام مقایسه با شهر دیگری قرارش بدم چون خودم در به وجود اومدن این انتساب نقشی ندارم

دوست داشتن رو جدا میدونم از تعصب!!
کلا انسان باید برای اکتساباتش بیشتر از انتساباتش ارزش قائل بشه

saeed hh

کاربر ويژه
به نظر من چیزی که خود آدم در به وجود آوردنش نقشی نداره ارزش اینکه آدم بهش افتخار کنه یا تعصب روی اون داشته باشه نداره
ما نباید روی ملیت-زبان-نژاد-شهر حتی کشور پا فشاری (تعصب) کنیم چون نقش ما در منتسب بودن به اون 0%
مثلا من هیچ نقشی در اینکه در ایران-شهر مشهد به دنیا اومدم ندارم - پس نباید بیام در مقام مقایسه با شهر دیگری قرارش بدم چون خودم در به وجود اومدن این انتساب نقشی ندارم

دوست داشتن رو جدا میدونم از تعصب!!
کلا انسان باید برای اکتساباتش بیشتر از انتساباتش ارزش قائل بشه

نوید امشب پرچم اث میلان بالاست یا نه کار خیلی سختی جلوی شیر زخم خورده دارن :خجالت2:

ماهان.

کاربر ويژه
یا خدا!شاهد از غیب رسید...
ما بسیار ارادت داریم ماهان جان حرف دلمو زدی بخدا!کلا درست گفتن و شک نکنید به حرفای ماهان عزیز...

:توافق::توافق:،واللا ماهان جان منم اردیبهشت رفتم یاسوج ولی این مناظر و تصاویری که عارف میذاره رو ندیدم!!!!:تعجب2:،شهرش رو هم که خوب گفتی!!میخواستیم 3روز یاسوج باشیم ولی با دیدن همچین شهری بیشتر از 22ساعت نموندیم!!!:خنده1:

دوستان این جای بدبختیه که یه مرکز استان ما باید اینقدر از لحاظ پیشرفت عقب مونده باشه. یاسوج تا سال 62 حتی جاده‌ی آسفالته‌ هم نداشت و تا همین پارسال رانندگی توی جاده‌ی آسفالته‌اش با بستن کمربند انفجاری و زدن دکمه‌ی انفجار معادل بود. خب چه می‌شه کرد؟ من نمی‌گم یاسوج طبیعتش بده، اتفاقن نسبت به هشتاد درصد ایران طبیعتش بهتره. ولی مقایسه‌اش با جاهای دیگه اصلن صحیح نیست.

aznavar

کاربر ويژه
راستی مهرداد امروز هر چه تلاش کردم نتونستم این پدیده رو ببینم. البته گردو خاک بود و سفید کوه هم دید رو محدود میکنه تا 1500 متری رفتم بالا اما فاییده ای نداشت

baqlqlf0xxqggh8emy5.jpg

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا