• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام امیرمحسن جان
سمت ما که مه نیست البته 2 ساعت قبل ابری شد و بعد صاف شد اما دوربینهای مرکز کنترل میدون سپاد و فجر رو مه آلود نشون میداد

سلام محمد رضا جان

خیلی ممنون

اینهم آخرین متوگرام فرودگاه عجیب و غریب مشهد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

meteogram_celcius.cgi

saeed hh

کاربر ويژه
دوستان

دمای هوا در غرب مشهد فکر کنم از 20- زیر صفر هم رد شده:

علت داره چون اولا اینجا در محله ما حتی 1 ثانیه هم مه رخ نداده چه برسه به اینکه بخواد دید افقی 100 متر باشه

دوما زمستان 86 رو من به خوبی بیاد دارم امشب هم مثل همون شب از دودکش تمام منازل مسکونی بصورت یکپارچه و عمود دود به سمت آسمون داره میره!!!!

دو حالت بیشتر نداره یا واقعا اونجا مه هست و دما روند افزایش داره یا ....

دوستان مشهدی دوست دارم از محله هاتون یک گزارش بدین که آیا واقعا در محل سکونت شما آسمان مه الود هست یا هوا مثل اینجا کاملا صاف و تیره ژرف!!!!!!!!!!!!

امیر محسن از سیستم یک شنبه چه خبر ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ به نظر میاد ازدوهفته دیگه باسیستم بسیار قوی وسرد مواجه هستیم

rahsazan

کاربر ويژه
تصاویر اتوآپدیت میباشند

شرق مشهد - میدون عباسپور
192.168.50.186.jpg

فجر
192.168.96.62.jpg

نمایشگاه
192.168.41.53.jpg

آخرین ویرایش:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
حالا چرا اعداد فشار سنج متوگرام با آماری که در سایتهای دیگه منتشر میشه چرا اینقده متناقضه

مثلا اینجا از سر شب فشار سطح دریا در مشهد رو زده 1033 میلی بار :

The report was made 15 minutes ago, at 20:00 UTC
Wind 7 km/h from south
Temperature -11°C
Humidity 92%
Pressure 1033 hPa
Visibility 0800 m
fog

در صورتیکه اطلاعات متوگرام نشون میده که فشار هوا در مشهد در حال حاضر بین 1037 تا 1038 میلی بار در نوسان هست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dr.ben

کاربر ويژه
امیر محسن از سیستم یک شنبه چه خبر ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ به نظر میاد ازدوهفته دیگه باسیستم بسیار قوی وسرد مواجه هستیم

سلام امیر محسن عزیز. منم همین سوال رو داشتم. به نظرتون دوشنبه سه شنبه هفته آینده رشت ما خبری از برف میشه؟

محمد بجنورد

کاربر ويژه
دوستان

علت داره چون اولا اینجا در محله ما حتی 1 ثانیه هم مه رخ نداده چه برسه به اینکه بخواد دید افقی 100 متر باشه

دوما زمستان 86 رو من به خوبی بیاد دارم امشب هم مثل همون شب از دودکش تمام منازل مسکونی بصورت یکپارچه و عمود دود به سمت آسمون داره میره!!!!

دوستان مشهدی دوست دارم از محله هاتون یک گزارش بدین که آیا واقعا در محل سکونت شما آسمان مه الود هست یا هوا مثل اینجا کاملا صاف و تیره ژرف!!!!!!!!!!!!

سلام استاد،خوبید؟؟درسته خیلی دیر شده ولی منم برف سنگین رو بهتون تبریک میگم،من الان جلال آل احمد{ایرج میرزای قبل}هستمو هوا هم صافه،ولی 2-3ساعت پیش که اول میثاق بودم،مه بسیار شدیدی بود.

rahsazan

کاربر ويژه
دوستان

راستی امروز جلسه شورای هماهنگی مدیریت بحران استان هم تشکیل شد

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی

فعلا بی خبرم سعید عزیز

امشب قرار بود چند تا عکس از امروز بذارم . کاری پیش اومد مجبور شدم برم بیرون!!!!!!

حالا بذار بچسبم به عکسها تا بعد در مورد نقشه ها ببینیم چی میشه!

عکسهای امروز رو با دوربین حرفه ام گرفتم و فکر کنم عکسهای خوبی شده باشه

mohamad$

کاربر ويژه
آقا راهسازان عزیز تصاویر کنترل ترافیک شهر ما هم دارید ؟ از کجا میشه گرفت

خیلی تشکر:گل:

rahsazan

کاربر ويژه
%d8%b4%d9%88%d8%b1%d8%a7%d9%8a%20%d9%87%d9%85%d8%a7%d9%87%d9%86%da%af%d9%8a%20%d9%85%d8%af%d9%8a%d8%b1%d9%8a%d8%aa%20%d8%a8%d8%ad%d8%b1%d8%a7%d9%86%201.jpg
استاندار خراسان رضوي تاکید کرد:
لزوم تداوم آمادگی و خدمات رسانی مطلوب تر اعضای شورای مدیریت بحران استان به ویژه در مناطق روستایی

استاندار خراسان رضوي خواستار تداوم آمادگي و حضور فعال تمامي دستگاه هاي خدمات‌رسان استان، به منظور ارتقاي سرویس‌دهی به مردم با توجه به بارش برف، ورود موج سرما و كاهش شديد دما در استان شد.
به گزارش روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، محمدحسين فروزان‌مهر در جلسه شوراي هماهنگي مديريت بحران استان گفت: بارش هاي متوالي برف طي دو روز گذشته، باعث كندي تردد در معابر و محورهای استان شده كه حضور موثر تمامي دستگاه هاي خدمات‌رسان را براي اطمینان از مناسب بودن اوضاع و رفع موانع و مشکلات ایجاد شده، طلب مي‌كند.
رييس شوراي هماهنگي مديريت بحران خراسان رضوي با اشاره به كاهش شديد دما در استان از امشب، بر لزوم اطلاع‌رساني نکات موردنیاز به عموم مردم در این رابطه و همچنین رعایت صرفه جویی در مصرف حامل های انرژی به ویژه سوخت در تمامي دستگاه هاي اجرايي استان و مصارف خانگي تاكيد كرد.
فروزان‌مهر همچنين به شركت پخش فرآورده هاي نفتي استان نيز توصيه كرد تا ضمن پایش کامل شرایط استان براي سوخت رساني به جايگاه هاي عرضه سوخت و تامين سوخت روستاها، آمادگی لازم را داشته باشند.
وي در ادامه، با تاكيد بر بازگشايي هرچه سریع تر برخي محورهای فرعي و راه هاي روستايي از سوی اداره كل راه و شهرسازي، از پليس راهور استان خواست تا در جهت استقرار نيروهای انتظامی موردنیاز در جاده هاي استان اقدام نمايد.
استاندار خراسان رضوي همچنين خواستار استقرار اكيپ هاي امدادي و فعال‌تر شدن بيشتر راهدارخانه‌ها در سطح جاده‌هاي استان شد و گفت: واحدهاي امدادي نيز بايد به صورت مستمر در معابر حضور داشته و به مردم خدمت رسانی کنند.
رييس شوراي مديريت بحران خراسان رضوي با تقدير از خدمات ارائه شده از سوی دستگاه هاي استان در طول اين مدت، تصریح كرد: با توجه به تاخير در تردد برخي پروازها، حركت قطارها و وسايل نقليه عمومي برون شهري در اثر بارش نزولات آسماني، در پاسخگویی و راهنمایی مطلوب مسافران، خصوصا در پایانه ها باید دقت نظر کافی از سوي مراكز خدمات رسان صورت گیرد.
فروزان‌مهر از فرمانداران نيز خواست تا با فعال تر نمودن شوراي هاي هماهنگي مديريت بحران در شهرستان ها، وضعیت شهرستان خود در زمینه های اشاره شده را به طور کامل رصد كنند.
استاندار خراسان رضوي همچنین با تاكيد بر ضرورت تامين امنيت و تسهيل در تردد زائران پياده، از دستگاه هاي خدمات‌رسان خواست تا در اين زمينه مراقبت و همكاري هاي لازم را داشته باشد.
نماینده عالی دولت در استان خراسان رضوي با بيان اينكه برف رحمت و بركت الهي است، اظهار کرد: در پی بارش نزولات آسماني و بهبود وضعيت ذخاير آبي استان، مديريت صحيح منابع آبي، روان‌آب ها و سيلاب ها، علاوه بر استفاده بهينه از منابع آبي و كاهش مصرف، خروج وضعيت دشت هاي استان از حالت هشدار را نیز به دنبال خواهد داشت.
گفتني ست در این جلسه هر یک از اعضای شورای مدیریت بحران استان گزارش برنامه ها و اقدامات دستگاه خود در تغییر شرایط جوی اخیر را ارائه نمودند و هیچ گونه مشكل حادي در استان از ناحیه آنان گزارش نشد./ک.د/11176/

منبع خبر:روابط عمومی استانداری خراسان رضویکد خبر:

41441تاريخ:

۱۳۹۱/۱۰/۰۷ساعت:

۱۵:۴۴

rahsazan

کاربر ويژه

arashz

مدیر بخش هواشناسی
دوستان

امیدوارم این چند شب بسیار سرد رو به سلامتی عبور کنید و مشکلی پیش نیاد، همینجا از دوستانی که در خونه بخاری گازی دارن خواهش میکنم اگر امکانش هست کمی شعله رو کم کنند تا مشکلی برای هموطن های ما در خراسان و بقیه نقاط سرد بوجود نیاد و این موج رو بدون مشکل عبور کنیم.

Dr.ben

کاربر ويژه
نقشه ناهنجاری های بارشی 30 روز گذشته، بارش های فراتر از نرمال جنوب غرب کشور در این نقشه خودنمایی می کنه:

p.30day.figb.gif

mohamad$

کاربر ويژه
مخلصیم
مرکز کنترل ترافیک تهران تا چند سال پیش تصاویر برخی دوربین ها رو بصورت فریم هر 2 دقیقه روی سایت میذاشت اما الان این امکان رو برداشته
لینک:http://trafficcontrol.tehran.ir/Default.aspx?tabid=121
الان نقشه لحظه ای سرعت و تردد رو میذارن

خیلی ممنون . اینم شانس ما . کاش اینجا هم میزاشتن

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا