• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

سیبری

کاربر ويژه
bywhterk509bw2wpfd09.jpg

parisa

متخصص بخش
main-top.gif
وضعيت لحظه اي آب و هواي مشهد در ساعت 9:29 بعد از ظهر

-14°
طلوع آفتاب: 6:39 صبح
غروب آفتاب: 4:22 بعد از ظهر
سرعت باد: 0 كيلومتر بر ساعت
رطوبت هوا: 91 درصد
وضعيت جوي: مه آلود
پيش بيني هواي امروز و فرداي مشهد
امروز: كمينه: °-12بيشينه: °-3
31.png
فردا: آفتابي كمينه: °-7بيشينه: °2
32.png

آرش-مشهد

کاربر ويژه
دمای مشهد به علت مه آلود بودن متاسفانه افزایش پیدا کرده و الان به 12- رسیده!

در ضمن اخبار شبکه یک نشون میداد شهرستان ریگان استان کرمان بعد از 15 سال برف اومده!!! (ذوق مرگ شده بودند):شاد:

محمد بجنورد

کاربر ويژه
سلام دوستان،به دوستان مشهديمون تبريك ويزه عرض ميكنم.من الان مشهدم.جلال ال احمد.ديشب كه رسيدم مشهد با كولاك مواجه شدم.ديشب هم هاشميه ٧٧ بودم.خيلي برف اومده اونجا.فكر كنم ٤٠ به بالا بود.دقايقي بيش ميثاق بودم،٢متريت ديده نميشد!

rahsazan

کاربر ويژه
تاخیر و لغو برخی پروازهای فرودگاه مشهد

[h=4]Current weather observation
The report was made 11 minutes ago, at 19:00 UTC
Wind 04 kt from south/southeast
Temperature -11°C
Humidity 85%
Pressure 1034 hPa
Visibility 0100 m
fog
1.jpg

Dr.ben

کاربر ويژه
تماشای هاله نورانی کم‌نظیر ماه را از دست ندهید (+عکس)
خبرآنلاین - شب‎های سرد فرصت مناسبی است برای جستجوی پدیده‌های جوی که در اثر شکل‌گیری بلورهای متنوع یخ در ارتفاعات بالای جو پدید می‎آیند؛ بخصوص وقتی که ابرهای رقیق و مرتفع سیروس از مقابل ماه (یا خورشید) عبور کنند.

اغلب مردم هاله 22 درجه دور ماه را دیده‌اند، حلقه‌ای سفیدرنگ به دور ماه که قطر آن 22 درجه است و در شعاع آن می‎توان 22 قرص ماه بدر را جای داد (قطر ماه بدر نیم درجه است). اما هارالد ادنس، منجم آماتور اهل نیومکزیکو در شب 21 دسامبر / 1 دی چشم‌اندازی بی‌‎نظیر را مشاهده می‌‎کرد. او علاوه بر هاله 22 درجه به دور ماه (حلقه بزرگ‎‌تر)، هاله دیگری به قطر 9 درجه را نیز می‎دید (حلقه کوچک‎تر). این حلقه نورانی را بازتاب پرتوهای سفیدرنگ ماه از سطح بلورهای هرمی‌شکل یخ ایجاد می‎کنند، درحالی‌که هاله 22 درجه ناشی از بازتاب نور از سطح بلورهای شش‎وجهی یخ (درست به شکل مداد های شش ضلعی بسیار دراز) ایجاد می‎کنند.

توجه داشته باشید که دایره سفیدرنگ مرکز تصویر خود ماه نیست، بلکه به خاطر نوردهی بلندمدت (15 ثانیه) به منظور ثبت هرچه بهتر نور ستارگان، منطقه نزدیک ماه دچار نوردهی بیش از حد شده و این دایره سید بزرگ را ایجاد کرده‎اند. ماه درواقع حدود یک‌چهارم خوشه پروین (خوشه متراکمی از ستارگان که بالاتر از هاله دیده می‎شود) بزرگی دارد.

ali.doosti

کاربر ويژه
نروژ فقط کاهش 10 درجه ای دما واسمون زده...
خداکنه از اون سرما خشکه ها نیاد باز که حتی بادم نمیاد اینجا!هروقت سرما شدید شه اینجا خشک میشه :|

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
دوستان

دمای هوا در غرب مشهد فکر کنم از 20- زیر صفر هم رد شده:

علت داره چون اولا اینجا در محله ما حتی 1 ثانیه هم مه رخ نداده چه برسه به اینکه بخواد دید افقی 100 متر باشه

دوما زمستان 86 رو من به خوبی بیاد دارم امشب هم مثل همون شب از دودکش تمام منازل مسکونی بصورت یکپارچه و عمود دود به سمت آسمون داره میره!!!!

دو حالت بیشتر نداره یا واقعا اونجا مه هست و دما روند افزایش داره یا ....

دوستان مشهدی دوست دارم از محله هاتون یک گزارش بدین که آیا واقعا در محل سکونت شما آسمان مه الود هست یا هوا مثل اینجا کاملا صاف و تیره ژرف!!!!!!!!!!!!

rahsazan

کاربر ويژه
دوستان

دمای هوا در غرب مشهد فکر کنم از 20- زیر صفر هم رد شده:

علت داره چون اولا اینجا در محله ما حتی 1 ثانیه هم مه رخ نداده چه برسه به اینکه بخواد دید افقی 100 متر باشه

دوما زمستان 86 رو من به خوبی بیاد دارم امشب هم مثل همون شب از دودکش تمام منازل مسکونی بصورت یکپارچه و عمود دود به سمت آسمون داره میره!!!!

دو حالت بیشتر نداره یا واقعا اونجا مه هست و دما روند افزایش داره یا ....

دوستان مشهدی دوست دارم از محله هاتون یک گزارش بدین که آیا واقعا در محل سکونت شما آسمان مه الود هست یا هوا مثل اینجا کاملا صاف و تیره ژرف!!!!!!!!!!!!

سلام امیرمحسن جان
سمت ما که مه نیست البته 2 ساعت قبل ابری شد و بعد صاف شد اما دوربینهای مرکز کنترل میدون سپاد و فجر رو مه آلود نشون میداد

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا