• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
تبریک می گم .
من این جور برف ها رو دوست دارم .

سلام آبتین عزیز

خیلی ممنون از لطفت دوست خوبم ولی میخوام بگم که وضع تمام خیابونها و بزرگراه در مشهد در حال حاضر افتضاحه فقط نمیدونم تقاطع های غیر همسطح و زیر گذر ها رو چی روش ریختن که یخ نمیزنه و خیسه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ali.doosti

کاربر ويژه
نیروی دریایی مقدارم واس شما درست می زنه؟واس ما همیشه زیاد می زنه ولی پیک بارش و زمان و مکانشون دقیقه!

arashz

مدیر بخش هواشناسی
سعادت آباد که حسابی سرد شده!

سیستم بعدی فراگیر میشه یا نه؟ تا الان که چیز دندون گیری ازش ندیدم!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
دوستان

نمیدونید چه عکسهایی گرفتم. فقط فرصت ادیت به من بدین و بذارید یک مارک روش بزنم چون امروز صبح که چک میکردم تعداد زیادی از عکسهایی که چه در اینجا و چه در وبلاگ هوای مشهد به اشتراک گذاشته بودم تو خیلی از سایتها و و بلاگها منتشر شده و متاسفانه منبع عکسها در ذیل نوشت عکسها درج نشده!!!!!!!!!!!!!!!!

منتهی اینو که اینجا می نویسم به کسی برنخوره چون رو گوگل که سرچ میکنی بارش شدید برف در مشهد هم اسم اینجا در صدر میاد بالا و هم اسم وبلاگ هوای مشهد:خنده1:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
دمای هوا در فرودگاه به دلیل ابری شدن هوا در افزایش پیدا میکنه ولی تو غرب مشهد که آسمون ژرفه و صافه و میشه ستاره ها رو دونه دونه شمرد.

meteogram_celcius.cgi

mohamad_73

کاربر ويژه
دوچيز مدهوشم ميکند:آبي آسماني که ميبينم و ميدانم که نيست و خدايي که نميبينم و ميدانم که هست

saeed hh

کاربر ويژه
تو شبکه 4ایران داره یه مستند نشون میده دربارهی نوسازی مترو نیویورک نگاه کن اونا کجا هستند و ما کجا عجب چیزی درست میکنند

سیبری

کاربر ويژه
جالبه که دمای قوچان سر شب بخاطر ابر خیلی پایین نبود و جالبتر اینکه از 10 - در ساعت 7:30 به 19- در ساعت 8:30 رسیده !!!و این نشون میده ابر و مه چقدر در جلوگیری از سرد شدن هوا موثرن

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا