• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

sinaet

متخصص بخش فوتبال
easatir00.gif

sinaet

متخصص بخش فوتبال
با اعتماد به خروجی مدل های امروز سیستمی که مدت ها منتظرش بودیم از 3 فروردین ماه وارد کشور خواهد شد.به دلیل همراهی این موج با رطوبت بسیار خوب از دریای سرخ،اقیانوس هند و دریای عرب عمیق به نظر میرسن.روزهای 4 و 5 فروردین ماه اوج فعالیت این سیستم در کشور خواهد بود.منتظر های خبرهای خوش بعدی هم باشید.

نقشه مربوط به 5 فروردین 92 :

01323149041553292435.png

navid-mashhad

کاربر ويژه
سمت ما بعد از اون گزارشی که بعد از ظهر دادم به مدت 10 دقیقه رگبار درشتی داشتیم و بعد از مدت ها صدای رعد و برق رو هم شنیدیم
آیا فرودگاه بارشی ثبت کرده؟؟

mohamad$

کاربر ويژه
امیر محسن جان نقشه نیرو دریایی که صبح گذاشتید اپدیت های جدیدش هنوزم سرما همراه با بارش و برای ایام عید نشون میده روی جنوب البرز ؟

mohamad$

کاربر ويژه

اره محمد جان

همچنان به وقت خودش باقی هست اون نقشه

پس یعنی احتمالش هست امسال توی عید یه سرمای غیر منتظره و برف نسبتا خوب تو شهر تهران رخ بده ؟ آخه اون نفوذ 540 که تو نقشه مشخص بود به فروردین نمیخورد اصلن ! تا نیمه جنوبی ایران رفته بود پایین .

aznavar

کاربر ويژه
بالاخره تونستم چنتا عکس از برف اینجا پیدا کنم
شب خوش دوستان:گل:

مخملکوه ز بلوار مدیریت گرفته شده

jtd2l1691stv7a4w8v.jpg

ueg96cr3qkav491mzdrb.jpg

دریاچه و پارک کیو

c9ylb2nd0k0nu0p5c9i9.jpg

1j2abqyfpqcg7u3loz.jpg

آخرین ویرایش:

mohamad$

کاربر ويژه
بالاخره تونستم چنتا عکس از برف اینجا پیدا کنم
شب خوش دوستان:گل:

مخملکوه ز بلوار مدیریت گرفته شده

jtd2l1691stv7a4w8v.jpg

ueg96cr3qkav491mzdrb.jpg

دریاچه کیو و پارک زیبا کنار

c9ylb2nd0k0nu0p5c9i9.jpg

1j2abqyfpqcg7u3loz.jpg

بسیار زیبا . سجاد جان تو گوگل ارث عکس زیاده منطقش هم مشخصه بگردی مطمئنا پیدا میکنی . فقط باید تیک عکس و زده باشی تا تو نقشه نشونشون بده

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
پس یعنی احتمالش هست امسال توی عید یه سرمای غیر منتظره و برف نسبتا خوب تو شهر تهران رخ بده ؟ آخه اون نفوذ 540 که تو نقشه مشخص بود به فروردین نمیخورد اصلن ! تا نیمه جنوبی ایران رفته بود پایین .

محمد جان

تو ارتفاعات امکانش زیاد هست.

همیشه نفوذ کانتر 540 دکامتر به عرضهای جنوبی تر به معنای بارش برف نیست!

sinaet

متخصص بخش فوتبال
وضعیت جوی کشور از لحاط بارشی از یکشنبه تا سه شنبه به تفکیک استانی به شرح زیر است:

روز یکشنبه:

بارش باران همراه با رعد برق و احتمالا تگرگ در استانهای آذربایجان غربی، شرقی، کردستان، کرمانشاه، شمال ایلام،زنجان و اردبیل.

روز دوشنبه :

برای استان های آذربایجان غربی، شرقی، اردبیل،کردستان، کرمانشاه،ایلام، زنجان، همدان، مرکزی،اردبیل،خوزستان،لرستان،چهارمحال و بختیاری، کهگلویه و بویر احمد، اصفهان، و ارتفاعات شمالی بوشهر و فارس بارش باران همراه با رعد و برق پدیده جوی در این مناطق خواهد بود.به تدریج از بعد از ظهر بارش ها در استانهای گیلان، مازندران، گلستان، قزوین و تهران اغاز می شود.

روز سه شنبه:

با تضعیف شدن بارش ها در نیمه غربی کشور همچنان بارش ها در استانهای اردبیل، گیلان،مازندران، گلستان،بخش هایی از خراسان شمالی و رضوی،آذربایجان شرقی تداوم خواهد داشت.

rahsazan

کاربر ويژه
منبع: هواشناسی لارستان
http://larestanweather.blogfa.com/

rightc.gif
وضعیت بارش و دمای مناطق مختلف کشور

[TD="width: 7"]
leftc.gif
[/TD]

[TR]
[TD="bgcolor: #FFFFFF, colspan: 3"]آپدیت پنج شنبه 24 اسفند 91 ساعت 11:30

بررسی نقشه های پیش یابی نشان دهنده جوی پایدار طی سه روز آتی در غالب نقاط کشور می باشد تنها پدیده که می توان به ان اشاره کرد گذر موجی ضعیفی سبب افزایش ابر و احتمال بارش خفیف برای نیمه شمالی کشور می باشد. اما مطابق با انتظارات موج جدیدی طی روز یکشنبه به کشور نفوذ خواهد کرد و در نیمه غربی، دامنه زاگرس ، شمال غرب، سواحل و به تدریح شمال شرق بارش پیش بینی شده است.طی 72 ساعت آینده بر میزان دما در سطح کشور افزوده می شود اما بر عکس از اواخر یکشنبه با نفوذ هوای نسبتا سرد عرض های شمالی شرایط برای کاهش دما بین 6 تا 12 بویژه در نیمه شمالی کشور مهیا می شود و تا روز سه شنبه نیز تداوم می یابد.
[/TD]
[/TR]

aznavar

کاربر ويژه
بسیار زیبا . سجاد جان تو گوگل ارث عکس زیاده منطقش هم مشخصه بگردی مطمئنا پیدا میکنی . فقط باید تیک عکس و زده باشی تا تو نقشه نشونشون بده

مرسی محمد جان. دوتا اولی رو همینجوری ک میگی پیدا کردم. راستی خواستم عکس بزارم تو گوگل ارث موقع آپلود شدن ارور میداد!کار خاصی باید انجام بدم که عکس آپ بشه؟

mohamad$

کاربر ويژه
مرسی محمد جان. دوتا اولی رو همینجوری ک میگی پیدا کردم. راستی خواستم عکس بزارم تو گوگل ارث موقع آپلود شدن ارور میداد!کار خاصی باید انجام بدم که عکس آپ بشه؟

خواهش میکنم . والا فکر میکنم عکسای گوگل ارث توی سایت پانوراما باید اپلود شه . ماهان فکر کنم اونجا عکس اپلود کرده بهتر میدونه . البته سایت پانوراما شیلتره

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا