• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ماهان.

کاربر ويژه

چطور مگه ماهان جان؟

مهرداد جان، سال‌هایی که در شمال زمستان گرمتر و تا حدی کم‌بارش‌تر از نرمال داشتیم بهار (و حتا اسفند)‌ پربارش‌تر بود. مدعاش هم زمستان بسیار کم‌بارش 87 و بهار بسیار بسیار عالی 88 و همچنین زمستان گرم 88 و بهار بسیار پربارش 89 بود. بهار 89 حتی در تهران هم ترکونده بود. یادمه روز آخر اموزشی که رژه داشتیم بندر انزلی عین زمستون بارون شدید می‌بارید و 29 فروردین دمای هوای ظهر 12+ بود. روزهای بعدش هم تهران دم به ساعت بارون می‌بارید.

به هر حال انتظار من این بود که بهار بارش بیشتر از نرمال باشه!

rahsazan

کاربر ويژه
بولتن پيش بينـي وضـع هـواي استانتاریخ : 26/12/1391 مرکز پیش بینی اداره کل هواشناسی خراسان رضوی
طبق آخرین نقشه ها و تصاویر ماهواره هواشناسی طی 72 ساعت آینده ، در برخی ساعات عبور امواجی با طول موج کوتاه و ناپایدار از روی استان خراسان رضوی ، موجب افزایش ابرناکی ، رگبار های پراکنده و وزش باد در سطح استان
( در برخی نواحی وزش باد نسبتاً شدید ) خواهد شد.
پیش بینی وضع هوای استان خراسان رضوی
شنبه 26/12/1391 یک شنبه 27/12/1391دو شنبه28/12/1391
نواحی شمالی
نیمه ابری تا تمام ابری ، در برخی نقاط مه رقیق صبحگاهی با احتمال رگبارپراکنده باران ، گاهی وزش باد بتدریج کاهش ابرقسمتی ابری در برخی نقاط مه رقیق صبحگاهی در برخی ساعات افزایش ابر و توأم با وزش بادقسمتی تا نیمه ابری ، در بعداز ظهر افزایش ابر با احتمال رگبار پراکنده و دربرخی نقاط گاهی با وزش باد نسبتاً شدید
نواحی مرکزیقسمتی تا نیمه ابری ، در برخی نقاط مه رقیق صبحگاهی با احتمال رگبار پراکنده باران ، گاهی وزش باد
بتدریج کاهش ابر
کمی تا قسمتی ابری، در برخی نقاط مه رقیق صبحگاهی دربرخی ساعات افزایش ابر و توأم با وزش بادقسمتی تا نیمه ابری ، در بعداز ظهر افزایش ابر با احتمال رگبار پراکنده و دربرخی نقاط گاهی با وزش باد نسبتاً شدید
نواحی جنوبیکمی تا قسمتی ابری در برخی نقاط با احتمال رگبارپراکنده باران ، گاهی وزش باد ، بتدریج کاهش ابرصاف تا کمی ابری گاهی افزایش ابر توأم وزش بادکمی تا قسمتی ابری ، در بعدازظهر افزایش ابر با احتمال رگبار پراکنده و دربرخی نقاط گاهی با وزش باد نسبتاً شدید
شهرستان
مشهد
قسمتی تا نیمه ابری با احتمال رگبار پراکنده باران ، گاهی وزش باد ،
بتدریج کاهش ابر
صاف تا کمی ابری گاهی افزایش ابر توأم با وزش بادقسمتی تا نیمه ابری ، در بعداز ظهر افزایش ابر با احتمال رگبار پراکنده و گاهی با وزش باد نسبتاً شدید
کمینه دمابیشینه دماکمینه دمابیشینه دماکمینه دمابیشینه دما
919823926
گزارش وضع هوا در 24 ساعت گذ شته : در24ساعت گذشته قوچان با حداقل دمای 3+ درجه سانتیگراد سرد ترین و تایباد با حداکثر دمای 26+ درجه سانتیگراد گرمترین شهرهای استان خراسان رضوی بوده اند . طی این مدت حداقل و حداکثر دمای مشهد 9+ و20+ درجه سانتیگراد بوده است .
طی24 ساعت گذشته ، بیشترین بارندگی از ایستگاه هواشناسی زاوه و به میزان 9/5 میلیمتر گزارش شده است .

ماهان.

کاربر ويژه
مقایسه 16 روز اول ماه مارس (تا صبح امروز) امسال و سال گذشته ایستگاه ماگدبورگ

مارس 2013

Capture.JPG

مارس 2012

Capture1.JPG

ماهان.

کاربر ويژه
کنترل اتوماتیک سرعت غیرمجاز بین دو ایستگاه توسط راهنمایی و رانندگی در اتوبانها

موقع ورود به اتوبان از پلاک شما عکس گرفته میشه و زمان ورود خودروی شما به اتوبان هم ثبت میشه. و در انتهای اتوبان و عوارضی بعدی هم به همین صورت. بعد برفرض اگر فاصله قم تا تهران با سرعت مجاز باید در 70 دقیقه طی بشه، اما تصاویر نشون بدن که شما 50 دقیقه ای این مسیر رو طی کردی ، جریمه در انتظارتونه.

576156_581153828562001_1541595208_n.jpg

حالا بعضی ها شاید بگن قبل از رسیدن به عوارضی بعدی، پلاک رو مخدوش میکنیم. شاید بشه اما ریسکه. مخدوش کردن پلاک مجازاتش 6 ماه زندانه!!
ولی راه های دیگه ای هم هست. مثلا گازشو بگیری با 200 تا سرعت بری بعد وسط راه بزنی کنار یه سیگار دود کنی دوباره راه بیفتی :دی البته توصیه نمیشه این کارا.

rahsazan

کاربر ويژه

موقع ورود به اتوبان از پلاک شما عکس گرفته میشه و زمان ورود خودروی شما به اتوبان هم ثبت میشه. و در انتهای اتوبان و عوارضی بعدی هم به همین صورت. بعد برفرض اگر فاصله قم تا تهران با سرعت مجاز باید در 70 دقیقه طی بشه، اما تصاویر نشون بدن که شما 50 دقیقه ای این مسیر رو طی کردی ، جریمه در انتظارتونه.

حالا بعضی ها شاید بگن قبل از رسیدن به عوارضی بعدی، پلاک رو مخدوش میکنیم. شاید بشه اما ریسکه. مخدوش کردن پلاک مجازاتش 6 ماه زندانه!!
ولی راه های دیگه ای هم هست. مثلا گازشو بگیری با 200 تا سرعت بری بعد وسط راه بزنی کنار یه سیگار دود کنی دوباره راه بیفتی :دی البته توصیه نمیشه این کارا.

سلام ماهان جان
با این کار سرعت متوسط رو کنترل میکنن و در روش دیگه، سرعت لحظه ای رو هم میگیرن
speed_detection_film.jpg

DSC01628_small_thumb.jpg

IMG_0062_small.jpg

Untitled-8.jpg

DSC00828.jpg

البته این دوربینها کاربردهای دیگه ای هم داره مثل :
ثبت تخلفات عبور از چراغ قرمز، ورود به محدوده طرح و ...
برای محدوده زوج و فرد مشهد که از امروز اجرایی شده، در محلهای خروجی از همین دوربینها استفاده میشه پس دوستان مشهدی و مهمانان عزیزمون مراقب باشند

آخرین ویرایش:

imboeing

کاربر ويژه

خوب كاري نداره كه نرسيده به اكثر عوارضي ها خاكي داره ميزنيم در خاكي اونور دوباره وارد جاده ميشيم ! من ديدم راننده براي ندادن پول اين كارو كرد ! البته رسما پدر خودش ما و ماشين رو در اورد :خنده2:

محمد بجنورد

کاربر ويژه
سلام بر دوستان عزیز

متاسفانه مدیر مدرسه به خونه زنگ زد و به مادرم گفت که اگه فردا نیاد محمد،17 فروردین بیاد پروندشو بگیره!!!:خنده1:،مجبور شدم بیام.امروز هم فقط 3 نفر رفته بودن مدرسه!!!

Rastegari

Banned
سلام بر دوستان عزیز

متاسفانه مدیر مدرسه به خونه زنگ زد و به مادرم گفت که اگه فردا نیاد محمد،17 فروردین بیاد پروندشو بگیره!!!:خنده1:،مجبور شدم بیام.امروز هم فقط 3 نفر رفته بودن مدرسه!!!

من سال دیگه می خوام با دیپلم فنی و حرفه ای برم پیش دانشگاهی رشته علوم تجربی بشینم :خنده1:

می خوام برم شیمی یا علوم زمین شناسی!

rahsazan

کاربر ويژه
سلام بر دوستان عزیز

سلام محمدجان
امروز میرفتی به مدیرتون میگفتی پروندمو بده:خنده1:
اونوقت مدیرتون میفهمید بچه های فروم کین
اگه لازمه من و امیر بیایم یه گفتمانی داشته باشیم
rocket-smiley-face.gif

آخرین ویرایش:

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
سلام بر دوستان عزیز

خوب مي گفتي پرونده رو همين امروز بده !

اين حربه ها قديمي شده

Rastegari

Banned
سلام بر دوستان عزیز

تو دوران تحصیلم همیشه 3 نفر پاچه خوار و بادمجان دور قاب چين بودن! هنوز نسلشون منقرض نشده؟! :138:

سیبری

کاربر ويژه
سلام بر دوستان عزیز

یادم نمیاد اسفند کلاس رفته باشم چه مدرسه چه دانشگاه!

mohamad_73

کاربر ويژه
محسن جان خوشبحالتون روز اول فروردین برف داریدارز
ومه اول عید برف بیاد خیلی حال میده:خنده1::خجالت2:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا