mehrdad_teh
متخصص بخش هواشناسی
چه سالی شود امسال!
چطور مگه ماهان جان؟
چه سالی شود امسال!
چطور مگه ماهان جان؟
شنبه 26/12/1391 | یک شنبه 27/12/1391 | دو شنبه28/12/1391 | |||||||
نواحی شمالی | نیمه ابری تا تمام ابری ، در برخی نقاط مه رقیق صبحگاهی با احتمال رگبارپراکنده باران ، گاهی وزش باد بتدریج کاهش ابر | قسمتی ابری در برخی نقاط مه رقیق صبحگاهی در برخی ساعات افزایش ابر و توأم با وزش باد | قسمتی تا نیمه ابری ، در بعداز ظهر افزایش ابر با احتمال رگبار پراکنده و دربرخی نقاط گاهی با وزش باد نسبتاً شدید | ||||||
نواحی مرکزی | قسمتی تا نیمه ابری ، در برخی نقاط مه رقیق صبحگاهی با احتمال رگبار پراکنده باران ، گاهی وزش باد بتدریج کاهش ابر | کمی تا قسمتی ابری، در برخی نقاط مه رقیق صبحگاهی دربرخی ساعات افزایش ابر و توأم با وزش باد | قسمتی تا نیمه ابری ، در بعداز ظهر افزایش ابر با احتمال رگبار پراکنده و دربرخی نقاط گاهی با وزش باد نسبتاً شدید | ||||||
نواحی جنوبی | کمی تا قسمتی ابری در برخی نقاط با احتمال رگبارپراکنده باران ، گاهی وزش باد ، بتدریج کاهش ابر | صاف تا کمی ابری گاهی افزایش ابر توأم وزش باد | کمی تا قسمتی ابری ، در بعدازظهر افزایش ابر با احتمال رگبار پراکنده و دربرخی نقاط گاهی با وزش باد نسبتاً شدید | ||||||
شهرستان مشهد | قسمتی تا نیمه ابری با احتمال رگبار پراکنده باران ، گاهی وزش باد ، بتدریج کاهش ابر | صاف تا کمی ابری گاهی افزایش ابر توأم با وزش باد | قسمتی تا نیمه ابری ، در بعداز ظهر افزایش ابر با احتمال رگبار پراکنده و گاهی با وزش باد نسبتاً شدید | ||||||
کمینه دما | بیشینه دما | کمینه دما | بیشینه دما | کمینه دما | بیشینه دما | ||||
9 | 19 | 8 | 23 | 9 | 26 | ||||
کنترل اتوماتیک سرعت غیرمجاز بین دو ایستگاه توسط راهنمایی و رانندگی در اتوبانها
موقع ورود به اتوبان از پلاک شما عکس گرفته میشه و زمان ورود خودروی شما به اتوبان هم ثبت میشه. و در انتهای اتوبان و عوارضی بعدی هم به همین صورت. بعد برفرض اگر فاصله قم تا تهران با سرعت مجاز باید در 70 دقیقه طی بشه، اما تصاویر نشون بدن که شما 50 دقیقه ای این مسیر رو طی کردی ، جریمه در انتظارتونه.
حالا بعضی ها شاید بگن قبل از رسیدن به عوارضی بعدی، پلاک رو مخدوش میکنیم. شاید بشه اما ریسکه. مخدوش کردن پلاک مجازاتش 6 ماه زندانه!!
ولی راه های دیگه ای هم هست. مثلا گازشو بگیری با 200 تا سرعت بری بعد وسط راه بزنی کنار یه سیگار دود کنی دوباره راه بیفتی :دی البته توصیه نمیشه این کارا.
کنترل اتوماتیک سرعت غیرمجاز بین دو ایستگاه توسط راهنمایی و رانندگی در اتوبانها
موقع ورود به اتوبان از پلاک شما عکس گرفته میشه و زمان ورود خودروی شما به اتوبان هم ثبت میشه. و در انتهای اتوبان و عوارضی بعدی هم به همین صورت. بعد برفرض اگر فاصله قم تا تهران با سرعت مجاز باید در 70 دقیقه طی بشه، اما تصاویر نشون بدن که شما 50 دقیقه ای این مسیر رو طی کردی ، جریمه در انتظارتونه.
حالا بعضی ها شاید بگن قبل از رسیدن به عوارضی بعدی، پلاک رو مخدوش میکنیم. شاید بشه اما ریسکه. مخدوش کردن پلاک مجازاتش 6 ماه زندانه!!
ولی راه های دیگه ای هم هست. مثلا گازشو بگیری با 200 تا سرعت بری بعد وسط راه بزنی کنار یه سیگار دود کنی دوباره راه بیفتی :دی البته توصیه نمیشه این کارا.
سلام بر دوستان عزیز
متاسفانه مدیر مدرسه به خونه زنگ زد و به مادرم گفت که اگه فردا نیاد محمد،17 فروردین بیاد پروندشو بگیره!!!:خنده1:،مجبور شدم بیام.امروز هم فقط 3 نفر رفته بودن مدرسه!!!
سلام محمدجانسلام بر دوستان عزیز
متاسفانه مدیر مدرسه به خونه زنگ زد و به مادرم گفت که اگه فردا نیاد محمد،17 فروردین بیاد پروندشو بگیره!!!:خنده1:،مجبور شدم بیام.امروز هم فقط 3 نفر رفته بودن مدرسه!!!
سلام بر دوستان عزیز
سلام بر دوستان عزیز
سلام بر دوستان عزیز
محسن جان خوشبحالتون روز اول فروردین برف داریدارز
ومه اول عید برف بیاد خیلی حال میده:خنده1::خجالت2: