• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

sinaet

متخصص بخش فوتبال
پیش بینی دما برای امروز
gaiqfjufvcgmrgpdiq0t.gif

Iran.lapse.12.cc23.jpg

sinaet

متخصص بخش فوتبال
پرفشار جنب حاره ای (هرچه این پرفشار از روی ایران عقب تر برود احتمال تشکیل و تقویت ابرها بیشتر می شود یعنی این پرفشار اگر روی منطقه ای قوی باشد مانع صعود هوای سطح زمین به طبقات بالاتر و در نتیجه مانع تشکیل ابر و یا تقویت ابرهایی که قبلاٌ تشکیل شده می شود.)
رنگ های قرمز و جگری....قوی
سبز و زرد.................ضعیف
msl_uv850_z500%21Geopotential%20500%20hPa%20and%20Temperature%20at%20850%20hPa%210%21Africa%21pop%21od%21oper%21public_plots%212012072212%21%21chart.gif

sinaet

متخصص بخش فوتبال
رطوبت در سطح زمین امروز:
این نقشه میزان رطوبت نسبی موجود در سطح زمین را نشان می دهد و به طور خودکار هر ساعت یکبار به روز می شود.
mide_humidity_i1_points.png

رطوبت در تراز ۸۵۰هکتوپاسکال:
رطوبت در طبقه ۸۵۰ از آن جهت مهم است که خیلی وقتها ابرها در طبقه ۷۰۰تا ۸۵۰ تشکیل می شوند بعضی وقتها با وجود اینکه رطوبت در سطح زمین زیاد است اما به دلایلی رطوبت در طبقه۸۵۰ کم است به همین خاطر ابر تشکیل نمی شود. افزایش رطوبت طبقه۸۵۰ موجب تشکیل ابر و تقویت ابرهای تشکیل شده خواهد شد.
رطوبت در طبقه۸۵۰ امروز(۶صبح):
f30_rh850.png

sinaet

متخصص بخش فوتبال
نقشه احتمال بارش برف و تشکیل ابرهای باران زا مناطق سبز رنگ احتمال بارش برف و مناطق آبی احتمال تشکیل ابرهای باران زا را نشان می دهد
Iran.prec.12.cc23.jpg

sinaet

متخصص بخش فوتبال
بارش امروز:
mide_qpf_24hr_msg1.png

روزاول

casia3.24hr.png

روزدوم
casia3.48hr.png

روزسوم
casia3.72hr.png

روزچهارم
casia3.96hr.png

روزپنجم
casia3.120hr.png

روزششم
casia3.144hr.png

روز اول
Rafravn244.png

رو دوم
Rafravn484.png

روز سوم
Rafravn724.png

روز چهارم
Rafravn964.png

روز پنجم
Rafravn1204.png

روز ششم
Rafravn1444.png

روز هفتم
Rafravn1684.png

sinaet

متخصص بخش فوتبال

نه لطفا به این سوال ها پاسخ بدهید.
1-گل مریم درچه دمایی رشد می کند ؟
2-پیاز آن را در فصل زمستان باید چه کار کنیم؟
3-میزان آبی که به آن باید داد چقدر است؟
4-آیا به تغیر دما ناگهانی واکنش نشان می دهد یا خیر؟
5-نوبت های آب دهی آن هر چند روز است؟
و....

یعنی کسی نبود که به سوال هایم جواب بدهد.:گل:

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
گزارش: 91/12/26 - 13:41

كارشناس: محمد پور

korosh911226.png

حدودا 120 ساعته كه در بيشتر نقاط كشورمون شرايط آرام جوي رو داريم. روزهاي آفتابي و شب هايي صاف و آرام و هوايي گرم. كه روند افزايشي اون رو در بيشتر نقاط كشورمون داشتيم بخصوص در استان هاي اردبيل و گيلان نسبت به ديگر نقاط افزايش دما بسيار محسوس تر بود. اما بعد از اين 5 روز طي فردا بعد از ظهر بايد منتظر آخرين قدرت نمايي زمستان باشيم بله درست حدس زديد، سامانه بارشي، امروز در نقشه هاي ما خودنمايي مي كرد و نشون ميده از فردا بعد از ظهر بايد منتظر نفوذ اين سامانه بارشي به مرزهاي غربي كشورمون باشيم. پس جاي تعجبي نداره اگر براي فردا بعد از ظهر و سر شب، در استان هاي آذربايجان غربي،آذربايجان شرقي، اردبيل، كردستان،كرماشاه، ايلام، زنجان، همدان، لرستان بعلاوه مناطقي از خوزستان بارش باران رو حداقل به شكل پراكنده داشتيم باشيم. عرض كردم باران، چون با توجه به افزايش قابل توجه دما كه در روزهاي گذشته تا امروز رخ داده، در اكثر موارد بارش به شكل باران خواهد بود و تنها در نواحي سردسير و مرتفع بارش ها رو به شكل برف پيش بيني كرديم كه قطعا ارتفاعات شمال غرب و همينطور ارتفاعات زاگرس و البرز خواهد بود. اما با حركت اين سامانه به سمت شرق، پيش بيني شده كه در روز دوشنبه در حاشيه جنوبي البرز منظورم استان هايي مثل: زنجان، قزوين، البرز، تهران و سمنان بعلاوه استان هاي گيلان، مازندران و گلستانپيش بيني بارش داريم. عمده فعاليت و حيطه بارشي اين سامانه عمدتا در نوار غربي و همينطور استان هاي ساحلي خزر و دامنه هاي جنوبي البرز در روز دوشنبه خواهد بود و بتدريج هم به كار خودش در كشور پايان خواهد داد.

model911226.png

در 24 ساعت گذشته در ميان مراكز استان ها، بندر عباس با دماي 31 + و همينطور اهواز با دماي 34 + بالاي صفر بعنوان گرمترين مراكز استان بودن، اهواز گرمترين بود و همينطور شب گذشته هم تنها شهر كرد دماش به زير صفر رفت، با دماي حدود 3 - .

محمد بجنورد

کاربر ويژه
درود دوباره ی مرا پذیرا باشید،عذرخواهی میکنم بابت دیرجواب دادن:خجالت2:

سلام محمدجان
امروز میرفتی به مدیرتون میگفتی پروندمو بده:خنده1:
اونوقت مدیرتون میفهمید بچه های فروم کین
اگه لازمه من و امیر بیایم یه گفتمانی داشته باشیم
rocket-smiley-face.gif

سلام بر محمدرضای عزیز{جناب مهندس میری}:احترام:،واللا الان اینقدر اعصابم خورده که تو این فکر هستم که فردا یه دو سه تا نارنجک دستی از رفیقام بگیرم بذارم زیر ماشینش!!!:خنده1:

دیگه این یه روزی{فردا رو} کرایه نمیکنه که بخواد از جانب شما و امیر عزیز گفتمان و مذاکرات صورت بگیره!!!بعدشم به زحمتش نمی ارزه!!!30لیتر بنزین 400 تومنی!!!!خداوکیلی نمی صرفه1!!!!!:خنده1:

خوب مي گفتي پرونده رو همين امروز بده !

اين حربه ها قديمي شده

من که صحبت نکردم وگرنه میگفتم همین الان پرونده رو با پیک موتوری بفرسته!!کرایه شم خودش حساب کنه!!!!من نمیخواستم بیام ولی به خاطر اصرار مادرم و آبروی پدرم مجبور شدم بیام،چون میدونستم این حرفا همش کشکه!!!
تو دوران تحصیلم همیشه 3 نفر پاچه خوار و بادمجان دور قاب چين بودن! هنوز نسلشون منقرض نشده؟! :138:

نه متاسفانه!!هنوز که هنوزه پاچه خواران و ... مالان!!نسلشون برقراره!!!!:خنده1:

یادم نمیاد اسفند کلاس رفته باشم چه مدرسه چه دانشگاه!

چاکر داش محسن عزیز:احترام::aminkhan:،خوش بحالت داداش!!!ولی من تا جایی که یادم میاد تا آخرین روز مدرسه رو نپیچوندم!!!!فقط و فقط هم به خاطر اصرار پدر و مادر

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
زلزله اي به بزرگي 2 ريشتر ظهر امروز حوالي ري در استان تهران و در 7 كيلومتري شهر تهران رويداد. كانون اين زلزله كه در عمق 5 كيلومتري زمين اتفاق افتاده ست داراي بيشينه موج 2.2 ريشتر بود.

محمد بجنورد

کاربر ويژه
اطلاعیه جدید سازمان!!!

در آخر هم واسه روزهای آینده ی مشهد پیش بینی صادر کردن که بنظر میرسه هوای مشهد رو با شمال اشتباه گرفتن!!!:خنده1::خنده1:همش نیمه ابری تا ابری و بارش باران!!!!!{البته به غیر دوشنبه}،شایدم من اشتباه میکنمو هوای مشهد این طوری باشه!!!چون نقشه ها رو هنوز ندیدم!!!

http://irimo.ir/main.pdf

ali.doosti

کاربر ويژه
خداوند اجر دهد به کسی که به من بگه چطوردر12ساعت70م.م بارش 5-6 روز اول عید در یک آن از نروژو اکیوودرو....... حذف میشه!آخه مگه هم چین چیزی ممکنه!کم نبودکه...کلی بارون بود!افسردگی مفرط دچارشدم الآن:-/

navid-mashhad

کاربر ويژه
امروز رفتم جمهوری . چیزی در حد جهنم بود . در هر متر مربع 5 عدد ماشین . و 20 عدد ادم . جمعیت غوغا میکرد . گرمای هوا و الودگی هم روش . مردم تهران وحشتناک در تکاپو . همه کارای 1 سال و گذاشتن تو یک هفته انجام بدن .

با درد مشترک:گل:
از مرکز شهر مشهد میام الان
وحشتناک بود آقا وحشتناک !!! خیابون ها شده بود پارکینگ . کوچه های تنگ و باریک مرکز شهر هم که نمیشه ماشین پارک کرد!!
4-5 روز اول عید که پامو مرکز شهر نمیزارم!!!!

بابا چقدر میخواین ماشین تولید کنین بسه دیگه بسه !!!!!!!!!!!!

mohamad$

کاربر ويژه
با درد مشترک:گل:
از مرکز شهر مشهد میام الان
وحشتناک بود آقا وحشتناک !!! خیابون ها شده بود پارکینگ . کوچه های تنگ و باریک مرکز شهر هم که نمیشه ماشین پارک کرد!!
4-5 روز اول عید که پامو مرکز شهر نمیزارم!!!!

بابا چقدر میخواین ماشین تولید کنین بسه دیگه بسه !!!!!!!!!!!!
درود .
امروز تو تاکسی که بودم همه از گرمای هوا مینالیدن و عصبی بودن که چرا اینقدر گرم شده . تابستون شده . هوا که گرم میشه مردم قاطی میکنن . گرما کلا عاشق کشور ما هست . بر عکس سرما که از ایران فراریه .

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا