• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
دوستان ببخشید پست نامربوط میدم ولی خداوکیلی بنظرتون باید این امتحانو چند میشدم؟؟؟؟؟!!!!:سکوت:

998cf03ny5wlaztzq6q.jpg

i6tg0b71l20z8kdhceii.jpg

19

aria_tehran

کاربر ويژه
:تعجب2::تعجب2:،جداً باید 19 میشدم؟؟؟؟؟!!!!شما چرا میگی 19؟؟نکنه شما هم 1 نمره رو یاد نداری مهردادجان؟؟؟؟!!!!:خنده1:،19 که نمیشم ولی 4یا 5 میشم!!!البته زیاد اختلاف نیس از 4 تا 19!!!!

بابا انقدر حرص نخور
من امسال نمره 2 هم داشتم تو جبر و احتمال:خنده1:
شیمی هم همیشه سفید میدم ولی معلممون یه نمره همین جوری میده برا دلخوشیم!
دانش آموزی که نمره ی کم نیاورد دانش آموز نیست:خنده1:

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
:تعجب2::تعجب2:،جداً باید 19 میشدم؟؟؟؟؟!!!!شما چرا میگی 19؟؟نکنه شما هم 1 نمره رو یاد نداری مهردادجان؟؟؟؟!!!!:خنده1:،19 که نمیشم ولی 4یا 5 میشم!!!البته زیاد اختلاف نیس از 4 تا 19!!!!

آره بابا کاری نداره

ما تجربی ها ریاضی مون خیلی سخت تر بود.

Mohammad-rasht

کاربر ويژه
اینجا مه داره غلیظ می شه، دید افقی رو حدود 700 متر تخمین می زنم.

فرودگاه:

[h=4]Current weather observation
The report was made 24 minutes ago, at 19:00 UTC
Wind calm
Temperature 11°C
Humidity 100%
Pressure 1009 hPa
Visibility 1000 m
Broken clouds at a height of 1000 ft
Overcast at a height of 8000 ft
mist

navid-mashhad

کاربر ويژه
محمد الان بعد 5 سال یادم نیست چطوری حل میشه
اما یادمه برای ما هم نمودار و سهمی و تابع و این ها بود دیگه !!! چرا میگی از کتاب نبوده!!

ماهان.

کاربر ويژه
درسته . تو دو سال اخیر تهران و کرج بارش های شدیدی تو تابستون داشتن که بیشتر به بارون پاییز میخورد تا تابستون . حالا باید اساتید بگن که تو این دو ساله سیستما چطور روی البرز جنوبی اینقدر قوی شدن که توی 24 ساعت بارش های بالای 35 میلیمتر هم رخ داده

از این سامانه در بندر انزلی 325 میلیمتر و در رشت 167 میلیمتر باران بارید.

جنب‌حاره‌ای تا مرکز ایران عقب‌نشینی کرده بود و از سمت شمال زبانه‌های ناوه‌ای وارد شده بود

64775117772728795651.gif

در سطح زمین هم پرفشاری در شمال دریای خزر قرار گرفته بود که زبانه‌هاش تا مرکز ایران رسیده بود.

67895873141787462096.gif

شاخص امگای سطح زمین هم ناپایداری شدیدی رو در سطح زمین نشون می‌ده که نشان صعود جو و ناپایداری هواست

26498200023765025110.gif

و این نقشه هم نشون می‌ده که در چه سطحی کندانس انجام می‌شه و در نیمه شمالی در سطح 925 ما کندانس رطوبت رو داریم

76897225309148505738.gif

aria_tehran

کاربر ويژه
خیلی دوست دارم ببینم آزاد راه تهران شمال کوه هاش چجوریه و آیا بینش جاهای سردسیر و پربرف داره یا نه
شبکه خبر سمت دامنه های شمالی البرز تو آزاد راهو که نشون میداد خیلی چشم نواز بود

محمد بجنورد

کاربر ويژه
بابا انقدر حرص نخور

احسنت احسنت!!!!من امسال 25صدم از 7 هم داشتم !!!!!!:خجالت2::خجالت2:،ولی تا حالا برگه ی سفید ندادم به معلم،البته میخواستم همین ریاضی رو سفید بدم ولی به اصرار دوستان 4-5 نمره رو تقلب کردم!!!

آره بابا کاری نداره

ما تجربی ها ریاضی مون خیلی سخت تر بود.

مهردادجان من اگه ریاضیم خوب که میرفتم تجربی و ریاضی!!!ریاضی واسه ما انسانی ها از فلسفه و منطق و عربی هم سخت تره!!!

خب معلم شما ... تشریف دارن

دمت گرم!!!

دوستان بهتره دیگه این بحث نمره رو ادامه ندیم،میترسم کاسه ی صبر مدیران عزیز به زودی سرریز کنه و ....

rahsazan

کاربر ويژه
عجب آپدیتی کرده وبلاگ هوای مشهد:ذوق زده:

پیش بینی اوضاع جوی کشور در واپسین روزهای زمستان91 و آغازین روزهای بهار 92

تاريخ : پنجشنبه بیست و چهارم اسفند 1391 | 9:37 قبل از ظهر | نویسنده : امیر محسن

آپدیت : شنبه 26 اسفند 1391 ساعت 23:00
خروجی مدل NOGAPS - بارش، فشار سطح دریا، ارتفاع ژئو پتانسیل در تراز 500 میلی بار

54 الی 90 ساعت آینده
ajzws0sh09vib6oiuiif.gif

خروجی مدل رطوبت و ارتفاع در تراز 700 میلی بار

66 الی 78 ساعت آینده

2jn0rose0ri9gvhjvr.gif

با عرض سلام و تبریک ویژه سال نو خدمت دوستان و عزیزان همراه وبلاگ هوای مشهد ، ضمن آرزوی روزهای خوب و بیادماندنی و خاطرات شیرین برای شما عزیزان ، آخرین وضعیت جوی کشور را با توجه به آغاز سفرهای نوروزی در روزهای پیشرو و اهمیت این موضوع بشرح ذیل خدمت شما عزیزان عرض میکنم:
- آغاز فعالیت سامانه بارشی از روز یکشنبه در سر تاسر نیمه غربی کشور به شکل رگبار و رعد و برق و وزش باد نسبتا شدید آغاز خواهد شد که میشه به استانهای آذربایجان غربی- شرقی-کرمانشاه – ایلام – لرستان- کردستان و خوزستان اشاره کرد. شدت بارش ها در نواحی شمالی کردستان و جنوب آذربایجان غربی خواهد بود.
- در روز دوشنبه 28 اسفند 1391 با ریزش هوای سرد ناشی از نفوذ پر فشار مهاجر اروپایی به سواحل دریای خزر بارشها در استان های گیلان- مازندران- اردبیل آغاز و بر شدت آن در ساعات پیشرو افزوده خواهد شد و دریای خزر مواج خواهد گردید.با توجه به کاهش محسوس دمای هوا در اواخر وقت روز دوشنبه احتمال بارش برف در استانهای اردبیل، شمال آذربایجان- محورهای کوهستانی استان گیلان و گذرگاههای کوهستانی رشته کوههای البرز- بخشهایی از استان همدان – زنجان و قزوین دور از انتظار نخواهد بود. در این روز در استانهای کهکیلویه و بویراحمد- شمال خوزستان- بخشهایی از استان فارس- لرستان و اصفهان احتمال وقوع رگبار و رعد و برق و وزش باد شدید وجود دارد.
- در روز سه شنبه 29 اسفند 1391 علاوه بر بارش در استانهای گیلان- مازندران- گلستان – مرکزی- تهران بتدریج دامنه بارش ها به نیمه شرقی کشور خصوصا استانهای سمنان- خراسان شمالی و خراسان رضوی هم کشیده خواهد شد. در طول این روز علاوه بر احتمال بارش برف در محورهای کوهستانی رشته کوههای البرز ، از اواسط وقت روز سه شنبه بارشها بهمراه رگبار و رعد و برق و وزش باد شدید در استانهای خراسان شمالی- رضوی آغاز خواهد گردید و با توجه به نفوذ هوای سرد بر میزان و شدت بارشها در این نواحی افزوده خواهد شد.
- در شامگاه سه شنبه و اوایل وقت بامداد چهارشنبه 30 اسفند به دلیل کاهش قابل ملاحظه دما احتمال بارش برف بهمراه کولاک برف در جاده های کوهستانی استانهای خراسان شمالی و خراسان رضوی خصوصا مسیر جنگل گلستان به بجنورد و بجنورد به قوچان وجود دارد.

e72gyg70kmug***nz96s.jpg

x4iw4sulndhp18jap0tv.jpg

v85q64owcmyedph2auy.jpg

- در ارتباط با شهر مشهد به امید خدا بارشها از بعد از ظهر روز سه شنبه 30 اسفند آغاز خواهد گردید و تا ظهر چهارشنبه 29 اسفند و واپسین دقایق سال 1391 ادامه خواهد داشت. شدت بارشها در شهر مشهد در شامگاه سه شنبه و اوایل وقت چهارشنبه خواهد بود و احتمال ابگرفتگی معابر عمومی و وقوع پدیده SNOW-RAIN خصوصا در نواحی غربی مشهد دور از انتظار نخواهد بود.

آخرین ویرایش توسط مدیر:

mohamad$

کاربر ويژه

بابا انقدر حرص نخور

اوه بابا شما ترکوندید دیگه :خنده1: من دوره دبرستان معدل کل دیپلمم زیر 18.5 نبود ولی پیش دانشگاهی ترکاندم 15 شدم:خنده2: البته دانشگاه بیشتر برامون حکم تفنن و تفریح پیدا کرده:ایرانجمن:تا محل کسب دانش و بیشتر میریم با اساتید سلام و احوال پرسی میکنیم و التماس دعا برای اخر ترم:خجالت2:

Abbath

New member
درود...

فردا اگه مشکلی نباشه میام مشهد و مزاحم دوستان مشهدی میشم:گل: البته قبلش تهران یه مقدار کار دارم که تا ظهر انجام میشه

امیدوارم مهمان خوبی باشم :خنده1:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا