• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

محمد بجنورد

کاربر ويژه
محمد الان بعد 5 سال یادم نیست چطوری حل میشه
اما یادمه برای ما هم نمودار و سهمی و تابع و این ها بود دیگه !!! چرا میگی از کتاب نبوده!!

بخدا کل کتاب و جزوه ی خود معلم رو گشتیم{با رفقا} ولی نتونستیم یه دونه سوال رو به صورت کامل پیدا کنیم!!!:تعجب2::تعجب2:،همین الان برو کتاب سوم انسانی رو بگیر و جواباشو پیدا کن اگه فکر میکنی از کتاب بوده و من دروغ میگم!!!:خنده1::خنده1:

خداییش این که خیلی راحته :زبون:
شاید باور نکنی، ولی ما قسمت‌های جبرش رو اول دبیرستان می‌خوندیم!!!

:تعجب2::تعجب2:،ماهان جان بی زحمت جواباشو تو یه پست خصوصی واسم ارسال کن:خنده1:منتظرم!!!

دوستان لطفا دیگه این بحث رو ادامه ندید؛امیرمحسن عزیز هم اومدنو نمیخوام روی دیگر ایشون رو ببینم!!!:خنده1:

ماهان.

کاربر ويژه
اوه بابا شما ترکوندید دیگه :خنده1: من دوره دبرستان معدل کل دیپلمم زیر 18.5 نبود ولی پیش دانشگاهی ترکاندم 15 شدم:خنده2: البته دانشگاه بیشتر برامون حکم تفنن و تفریح پیدا کرده:ایرانجمن:تا محل کسب دانش و بیشتر میریم با اساتید سلام و احوال پرسی میکنیم و التماس دعا برای اخر ترم:خجالت2:

اتفاقن من نمره‌ی کتبی دیپلمم‌ حدود 17.5 بود، ولی پیش‌دانشگاهی بالای 18 بودم. دانشگاه هم که دیگه آدم باید کتاب و درس رو بذاره کنار و بره دنبال زندگی و آخر ترم هم بیوفته دمبال استادا :سوت::احترام:

mohamad$

کاربر ويژه
خیلی دوست دارم ببینم آزاد راه تهران شمال کوه هاش چجوریه و آیا بینش جاهای سردسیر و پربرف داره یا نه
شبکه خبر سمت دامنه های شمالی البرز تو آزاد راهو که نشون میداد خیلی چشم نواز بود

مگه افتتاح شده ؟ مسیر رفتش و فقط دیدم از بقل جاده امامزاده داوود قراره شروع بشه . تونل هاش و داشتن درست میکردن

ماهان.

کاربر ويژه
بخدا کل کتاب و جزوه ی خود معلم رو گشتیم{با رفقا} ولی نتونستیم یه دونه سوال رو به صورت کامل پیدا کنیم!!!:تعجب2::تعجب2:،همین الان برو کتاب سوم انسانی رو بگیر و جواباشو پیدا کن اگه فکر میکنی از کتاب بوده و من دروغ میگم!!!:خنده1::خنده1:

:تعجب2::تعجب2:،ماهان جان بی زحمت جواباشو تو یه پست خصوصی واسم ارسال کن:خنده1:منتظرم!!!

دوستان لطفا دیگه این بحث رو ادامه ندید؛امیرمحسن عزیز هم اومدنو نمیخوام روی دیگر ایشون رو ببینم!!!:خنده1:

باشه، حل می‌کنم، بعدش عکس می‌گیرم و آپلود می‌کنم واست.

aria_tehran

کاربر ويژه
آزاد راه تهران شمال
4

4

4

4

محمد بجنورد

کاربر ويژه
اوه بابا شما ترکوندید دیگه :خنده1: من دوره دبرستان معدل کل دیپلمم زیر 18.5 نبود ولی پیش دانشگاهی ترکاندم 15 شدم:خنده2: البته دانشگاه بیشتر برامون حکم تفنن و تفریح پیدا کرده:ایرانجمن:تا محل کسب دانش و بیشتر میریم با اساتید سلام و احوال پرسی میکنیم و التماس دعا برای اخر ترم:خجالت2:

:خنده2::خنده2::خنده1::خنده1:،ما جوانان آینده ساز ایران هستیم!!!!:خنده1:

aria_tehran

کاربر ويژه
مگه افتتاح شده ؟ مسیر رفتش و فقط دیدم از بقل جاده امامزاده داوود قراره شروع بشه . تونل هاش و داشتن درست میکردن

کد خبر: ۹۰۴۶۵
تاریخ انتشار: ۲۲ اسفند ۱۳۹۱ - ۱۰:۴۱

منبع: خبرگزاری ایسنا

درحالیکه روز گذشته اعلام شد قطعه چهار آزاد‌راه تهران - شمال به صورت غیر رسمی تا سه روز دیگر - جمعه 25 اسفند ماه - زیر بار ترافیک می‌رود، رییس شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل‌ و نقل گفت: " به منظور افتتاح رسمی این مسیر با حضور رییس‌جمهور، بهره‌برداری آن به پایان اسفندماه موکول شد".

احمد صادقی - معاون وزیر راه و شهرسازی در جریان بازدید از قطعه چهار آزاد‌راه تهران - شمال در گفت‌وگو با خبرنگار راه خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) اظهار کرد: ساخت قطعه چهار این آزادراه پایان یافته و تنها خط‌کشی در نقاطی از این مسیر باقی‌مانده است.
وی خاطر نشان کرد: در حال هماهنگی با رییس جمهور هستیم تا اواخر اسفند‌ماه و پیش از پایان سال، قطعه چهار آزاد‌راه تهران _ شمال به عنوان قطعه پایانی این پروژه را افتتاح کنیم.
معاون وزیر راه و شهرسازی افزود: در حال حاضر مسیر برای تردد آماده است و وسائل نقلیه وزارت راه و بنیاد مستضعفان به عنوان عاملان ساخت این قطعه در این مسیر تردد می‌کنند.
صادقی اظهار کرد: رنگ‌آمیزی نرده‌ها و نصب چراغ‌ها در قطعه چهار آزادراه تهران _ شمال رو به پایان است و برای اجازه ورود وسائل نقلیه شخصی به این قطعه نیازمند استقرار پلیس راه در این مسیر هستیم.
[h=4]213 میلیارد ریال هزینه‌ی ساخت قطعه چهار آزاد‌راه تهران _ شمالوی با اعلام این‌که هزینه‌ی ساخت قطعه چهار آزاد‌راه تهران _ شمال 213 میلیارد ریال تومان شده است، گفت: طبق قرار‌داد، هزینه ساخت این قطعه از آزاد‌راه تهران _ شمال باید به صورت مشارکت 50 درصدی از سوی دولت و بنیاد مستضعفان پرداخت می‌شد.
رییس شرکت ساخت و توسعه زیر بناهای حمل‌ و نقل کشور تاکید کرد: بنیاد مستضعفان و شرکت آزاد‌راه تهران _ شمال به عنوان پیمانکار ساخت قطعه چهار آزاد‌راه باید 50 درصد از هزینه‌های ساخت قطعه چهار را پرداخت می‌کردند اما دولت بیش از 50 درصد یعنی بخشی از تعهدات بنیاد را نیز پرداخت کرده است.
[h=4]تا یک ماه پس از افتتاح عوارض گرفته نمی‌شودصادقی درباره‌ی اخذ عوارض از وسائل نقلیه عبوری از قطعه چهار آزاد‌راه تهران _ شمال، گفت: طبق دستور رییس‌جمهور تا یک ماه پس از افتتاح قطعه چهار آزاد‌راه تهران _ شمال، هیچ‌گونه عوارضی از وسائل نقلیه‌ای که از این قطعه عبور می‌کنند، اخذ نمی‌شود.
معاون وزیر راه و شهرسازی درباره دلیل نگرفتن عوارض تا یک‌ماه، گفت: مردم باید با این مسیر آشنا شوند و تردد در آن را به مسیر‌های قدیمی ترجیح دهند، ضمن آنکه این دستور رییس‌جمهور می‌تواند عیدی برای مردم پس از گذشت سال‌ها از آغاز ساخت آزاد‌راه تهران _ شمال باشد.
وی درباره‌ی رقم عوارضی که قرار است برای ورود به قطعه چهار آزاد‌راه تهران _ شمال اخذ شود، اظهار کرد: هنوز رقم اخذ عوارض در این مسیر مشخص نشده است؛ این رقم را باید شورای رقابت تعیین و اعلام کند.
[h=4]افتتاح قطعه یک آزادراه تهران - شمال تا پایان سال 92صادقی درباره‌ی قطعه یک آزاد‌راه تهران _ شمال نیز گفت: کار ساخت این قطعه طبق زمان‌بندی‌ انجام شده و در حال پیشرفت است.
وی افزود: در حال حاضر شرکت چینی بدون مشکل خاصی در قطعه یک این آزاد‌راه فعالیت می‌کند.
رییس شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور تاکید کرد: ساخت قطعه یک آزاد‌راه تهران _ شمال که مسیر تهران به چالوس را 60 دقیقه کوتاه می‌کند، پایان سال 92 تمام می‌شود.

mohamad$

کاربر ويژه
اتفاقن من نمره‌ی کتبی دیپلمم‌ حدود 17.5 بود، ولی پیش‌دانشگاهی بالای 18 بودم. دانشگاه هم که دیگه آدم باید کتاب و درس رو بذاره کنار و بره دنبال زندگی و آخر ترم هم بیوفته دمبال استادا :سوت::احترام:

اره منم کتبی فکونم 17.20 یا 17.25 شدم . یاد دوران مدرسه بخیر . اون موقع من زمستونا شبا که بارون میومد هی ذوق داشتم فردا صبح میرم مدرسمون برف میبینم . مدرسمون سمت شمال غرب شهر بود . بالای نیایش . صبح که میشد سریع میزدم شبکه 1 ببینم جام جم برف اومده یا نه . اونجا میومد مدرسمونم میومد اکثرا . بعد به مامانم میگفتم بیا ببین برف اومده اخ جون . ولی زیاد توجهی صورت نمیگرفت .:خنده1:

mohamad_73

کاربر ويژه
دم خودم گرم با همه فرق دارم معدل دیپلم 14 معدل کلم تا الان در دانشگاه 17 برعکسم
خدایش کار من سختره در دانشگاهها با این وضعیت درسخون بودن سخته:خنده2:

IRAJ1

کاربر ويژه
با درود بر همه عزیزان :گل: و سنبل

ایرج شب عیدی یکم سرش شلوغه و نمیتونه خدمت شما عزیزان عزیزتر از :گل: برسه

اومدم بعد از عرض ارادات و تجدید بیعت با شما این پرسش را بپرسم :

که چرا سیستم ها ناتوانند از ورود به سرزمین اهورایی؟نمونش همینه که الان بروی باختر عراق فعاله ولی نمیتونه وارد کشور بشه ؟

navid-mashhad

کاربر ويژه

:تعجب2:،ماهان جان بی زحمت جواباشو تو یه پست خصوصی واسم ارسال کن:خنده1:منتظرم!!!

برادر من درس ن خ و ن د ی :خنده1::خنده2:

aria_tehran

کاربر ويژه
اره منم کتبی فکونم 17.20 یا 17.25 شدم . یاد دوران مدرسه بخیر . اون موقع من زمستونا شبا که بارون میومد هی ذوق داشتم فردا صبح میرم مدرسمون برف میبینم . مدرسمون سمت شمال غرب شهر بود . بالای نیایش . صبح که میشد سریع میزدم شبکه 1 ببینم جام جم برف اومده یا نه . اونجا میومد مدرسمونم میومد اکثرا . بعد به مامانم میگفتم بیا ببین برف اومده اخ جون . ولی زیاد توجهی صورت نمیگرفت .:خنده1:
وای منو به دوران دبستان و راهنمایی بردی با این حرفات
البته تو دوران دبستان و راهنمایی من یادم میاد برف مثل آدم میومد و احتیاجی به بالاشهر رفتن نبود!
ولی بعضی وقتا هم که منطقه ی ما یه چند تا دونه برف میومد و سعادت آباد تو برف دفن میشد باز مدرسه ی ما تو آریا شهر چون منطقه 2 بود تعطیل میشد!:خنده1:
فرض کن محله ی یه نفر هیچ خبری نباشه زمینا خشک باشه بعد تعطیل بشه.وای عجب حالی میده به اون طرف...
تهرانم شهر جالبیه ها!:خنده2:

آخرین ویرایش:

mohamad$

کاربر ويژه
وای منو به دوران دبستان و راهنمایی بردی با این حرفات
البته تو دوران دبستان و راهنمایی من یادم میاد برف مثل آدم میومد و احتیاجی به بالاشهر رفتن نبود!
ولی بعضی وقتا هم که منطقه ی ما یه چند تا دونه برف میومد و سعادت آباد تو برف دفن میشد باز مدرسه ی ما تو آریا شهر چون منطقه 2 بود تعطیل میشد!:خنده1:

اره خب منطقه ما هم میومد ولی خیلی وقتا هم میشد اینجا بارون بود و بالا برف . کلا این سمت ما که هستیم اریاشهر سالی لا اقل یه برف 15 - 20 سانتی باید داشته باشه . سالای که اینطور نباشه یعنی برف زیر نرمال بوده . ما اوایل که اومده بودیم اینجا برفا تا مدت ها تو کوچمون میموند و خیلی دیر تر اب میشد . الان یخبندونا خیلی کمتر شده

mohamad$

کاربر ويژه
اتوبان تهران شمال هم پس از سمت شمال افتتاح کردن . این سمتش که اووووه حالا حالا ها کار داره .

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا