• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohamad_73

کاربر ويژه
امسال هم پاییز گرم بود هم زمستان حتی تابستانم گرم بودش!! به این چیزا ربطی نداره...

sinaet

متخصص بخش فوتبال
[FONT=Vazir, times, serif]بارشها در اردیبهشت سال آینده فراتر از نرمال خواهد بود .

دمای هوا طی پاییز 1391 گرم تر از نرمال بود ( پاییز جنوبی )

دمای دی ماه نرمال تا اندکی کمتر از نرمال بود .
[FONT=Vazir, times, serif]بهمن بسیار گرمتر از نرمال بود .

و بهار 92 از بهار 91 دماش کمتر خواهد بود .

مقدار انرژی دریافتی از خورشید بطور غیر عادی از بهمن ماه کاهش یافته

صحت این پیش بینی 75 درصد است.

navid-mashhad

کاربر ويژه
از پیج گزیده اخبار علمی-- ف ی س بوک

Aerogel یا دود منجمد ، با دارا بودن 96 درصد هوا سبک ترین جسم جامد به حساب میاد .

در صورتی که یک قطعه کوچکی از آن را در دست خود بگیرید ، عملا غیر ممک
ن است که آن را ببینید یا احساس کنید، اما اگر به آن ضربه بزنید ، مانند اسفنج است .
این ماده تا 4000 برابر وزن خود را تحمل می کند و در برابر انفجار مستقیم دو پوند دینامیت مقاوم است. این ماده همچنین بهترین عایق موجود شناخته شده است.

311129_169327813205243_1748121609_n.jpg

rahsazan

کاربر ويژه
سلام میری جان :گل:
مرکز شهر در عرف میشه همین محدوده آبی که مشخص کردم
البته از نظر تجاری و رفت و آمد خارج از این محدوده هم مرکز شهر های کوچولو وجود داره که برای منطقه خودشون حالت مرکزیت تجاری و یا اداری دارند

دستت درد نکنه نویدجان
بالاخره این محدوده مشخص شد:خنده1:
ما رو هم که تو مرکز شهر قرار دادی :خجالت2:

sinaet

متخصص بخش فوتبال
به چه چیزایی؟

منظور ایشون به این مطلب است که من این مطلب را پاک کردم.

[FONT=courier new, courier, monospace]پاییز پر بارش ، زمستان کم بارش را به دنبال دارد.

زمستان کم بارش ، بهار پر بارش را به دنبال دارد.
[FONT=courier new, courier, monospace]
دی کم بارش ، بهمن یا اسفند پربارش را به دنبال دارد .

زمستان گرم ، بهار سرد را به دنبال دارد.

بهار کم بارش ، تابستان پر بارش را به دنبال دارد .

sinaet

متخصص بخش فوتبال
این پیش بینی فصلی سازمان هواشناسی ایران است ( پیش بینی دمای زمستان 1391 )

حالا به نظرتون پیش بینی این سازمان در مورد بهار 1392 میتونه درست باشه

sinaet

متخصص بخش فوتبال
[FONT=tahoma, verdana, Vazir, helvetica, sans-serif]به دمای آب اقيانوسها از سال 1970 يك درجه فارنهايت اضافه شده.

آب گرم مانند يك سوخت راكت براي

تيفونها وهاريكن ها عمل مي كند. درسال گذشته دو مطالعه نشان داد كه در 35 سال گذشته تعداد

هاريكن گروه 4و5 دوبرابر شده در صورتيكه سرعت و مدت طوفان هاريكن 5 درصد افزايش پيدا كرده است

شواهد نشان مي دهد طی سالهای اخیر با بالا رفتن درجه حرارت سطح آب اقیانوس ها تعداد و قدرت

طوفان ها بیشتر گشته .
نکته : طوفانها پس از عبور بر روی آب های گرم از رطوبت تغذیه شده و قدرتشان بیشتر میشود .

پس همانطور که گفتم آب بارشی یا با بخار ، آب یست که گرم باشه ( دمایی بیشتر از حد طبیعی داشته باشه )

برای همین که وقتی آبهای خلیج پارس و دریای عمان و غرب اقیانوس هند گرم میشن بارندگی های ایران افزایش پیدا میکنه .

GibbonsIndianOceanMonsoons_85266.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی

منظور ایشون به این مطلب است که من این مطلب را پاک کردم.

پاییز پر بارش ، زمستان کم بارش را به دنبال دارد.

زمستان کم بارش ، بهار پر بارش را به دنبال دارد.

دی کم بارش ، بهمن یا اسفند پربارش را به دنبال دارد .

زمستان گرم ، بهار سرد را به دنبال دارد.

بهار کم بارش ، تابستان پر بارش را به دنبال دارد .

دوست عزیز

سلام و درود خدمت شما و عرض خسته نباشید.

اول از همه میخواستم از شما که اینقدر فعال در اطلاع رسانی پدیده های جوی هستید قدردانی کنم و در وهله بعدی سعی کنید که منابعی رو که در این اطلاع رسانی ازش استفاده میکنید حتما ذکر کنید

مثلا بنویسید این مطالب برگرفته از هواشناسی لارستان- هواکده- هوای تهران و............

از حسن توجه شما متشکرم:گل:

mohamad_73

کاربر ويژه
به نظرم درسته سینا اخه حداقل تا اواسط فروردین فک نکنم خبری باشه
ولی خداکنه اشتباه باشه

mohamad_73

کاربر ويژه
سال 88که بهار پربارش بود زمستان گرم بود ...ولی این ها بهونس
باید از دید علمیشو دید ..

navid-mashhad

کاربر ويژه
دستت درد نکنه نویدجان
بالاخره این محدوده مشخص شد:خنده1:
ما رو هم که تو مرکز شهر قرار دادی :خجالت2:

پ ن پ حتما شما حومه اید:خجالت2:
مرکز شهر و میشه از خیابون های یک طرفه - پیاده رو های شلوغ - خط ویژه اتوبوس - تجمع بیمارستان ها - مراکز خرید - خیابان هایی که هر کدوم بورس یک صنفند مثلا در مشهد خیابان سعدی ( لوازم خانگی و کتاب ) - خیابان جهانبانی ( دارو و ادوات پزشکی ) - خرمشهر ( اتومبیل ) - مصلی ( مواد غذایی ) - احمد آباد ( تلفن همراه ) - راهنمایی ( پوشاک ) - خسروی ( طلا و جواهر ) و ....شناخت

sinaet

متخصص بخش فوتبال

دوست عزیز

سلام و درود خدمت شما و عرض خسته نباشید.

اول از همه میخواستم از شما که اینقدر فعال در اطلاع رسانی پدیده های جوی هستید قدردانی کنم و در وهله بعدی سعی کنید که منابعی رو که در این اطلاع رسانی ازش استفاده میکنید حتما ذکر کنید

مثلا بنویسید این مطالب برگرفته از هواشناسی لارستان- هواکده- هوای تهران و............

از حسن توجه شما متشکرم:گل:

چشم از این به بعد حتما منبع اطلاعات را نیز می زنم.:گل:

rahsazan

کاربر ويژه
پ ن پ حتما شما حومه اید:خجالت2:
مرکز شهر و میشه از خیابون های یک طرفه - پیاده رو های شلوغ - خط ویژه اتوبوس - تجمع بیمارستان ها - مراکز خرید - خیابان هایی که هر کدوم بورس یک صنفند مثلا در مشهد خیابان سعدی ( لوازم خانگی و کتاب ) - خیابان جهانبانی ( دارو و ادوات پزشکی ) - خرمشهر ( اتومبیل ) - مصلی ( مواد غذایی ) - احمد آباد ( تلفن همراه ) - راهنمایی ( پوشاک ) - خسروی ( طلا و جواهر ) و ....شناخت

تاره 6 ماهه که کوچمون رو هم یکطرفه کردن:خنده1:
از کوچمون که میایم بیرون تو ترافیک گیر میکنیم​
week1_totp.png

mohamad$

کاربر ويژه
تو عکسای چند سال پیش این عکس و دیدم جالب بود مربوط به فروردین ماه. مسیر بین سقز و بانه . یادم نیست قبل دیواندره بود یا بعدش . این عدد 100 روی کوه چشم نواز بود . کلا جاده های کردستان خیلی قشنگ هستن

فردای اون روز یادم هست که همدان برف اومد صبح زود . البته در حد 2 - 3 سانت و تو چند ساعت هم آب شد .

navid-mashhad

کاربر ويژه
بهار پیش بینیش سخته - چون رخداد های در سطح محلی و ناگهانی و رگباری زیاد اتفاق می افته ممکنه یک محدوده بالاتر از نرمال باشه 40-50 کیلومتر اونور ترش زیر نرمال بشه !!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا