البته قبل از 6 شهریور بازم تو چند روز ابتدایی شهریور بارون سیل اسا اومد ولی مهراباد دقیقا 0 میل اومد لعنتی . موج بارش از چند تا کوچه بالاتر از مهراباد شروع شده بود . اقدسیه 17 میل اومد اون شب . بارش طی 15 دقیقه نازل شد !!!! کلا بارش اون ماه مهراباد فکونم 20 میل شد و اقدسیه 64 میل
جالبه میخوام اوضاع نقشهها رو برسی کنم ببینم منبع رطوبتش از کجا بوده,اولی ۲۶ تیر بوده میشه لطف کنی بقیه بارشهای پارسالو در تابستون بم بگی ،ببینیم منبع رطوبت و اوضاع نقشهها چطور بوده در اون روزا
۸۴۹۳۶ تاریخ انتشار: ۳۰ شهريور ۱۳۸۸ - ۱۷:۴۸
صفحه نخست » سیاسی
تعداد کشته شدگان سيل در مشهد به 6 تن رسيد . مدير کل دفتر بازسازي و ستاد حوادث غير مترقبه خراسان رضوي با اعلام اين خبر افزود:بر اثر بارندگي شديد و رگبارهاي سيل آسا که عصر يکشنبه در مشهد و مناطق اطراف اين شهر آغاز شد ، رودخانه فصلي در روستاهاي ابرخان و کنه بيست از توابع شهر مشهد طغيان کرد و موجب جاري شدن سيل در اين منطقه شد .
به گزارش واحد مرکزي خبر ، جواد عرفانيان گفت:در اين حادثه ماموران آتش نشاني تلاش کردند جان افراد گرفتار در سيل را نجات دهند که در نهايت توانستند پيکر بي جان 6 نفر از حادثه ديدگان را از آب خارج کنند.
وي افزود:اقدامات امدادي ماموران آتش نشاني در اين منطقه همچنان ادامه دارد .
مدير کل دفتر بازسازي و ستاد حوادث غير مترقبه خراسان رضوي ، با اشاره به رگباري بودن بارندگي هاي اخير از مردم خواست از حضور در مناطق سيل خيز خودداري کنند.
سلام
فوركا اپديت شد
اخر هفته هوا دوباره سرد ميشه
بعضی از نقشههاشو من اینجا گذاشتم، دیگه نمیدونستم که باید چی بذارم!
http://www.iranjoman.com/showthread.php?t=56411&page=3620&p=325880#post325880
صبح روز قبل از بارش اصلی من تهران بودم و پراکنده بارون میبارید با گوشیام میدیدم که بارش برف رو از ایستگاه آلودگی گزارش کردی.
۸۴۹۳۶ تاریخ انتشار: ۳۰ شهريور ۱۳۸۸ - ۱۷:۴۸
صفحه نخست » سیاسی
تعداد کشته شدگان سيل در مشهد به 6 تن رسيد . مدير کل دفتر بازسازي و ستاد حوادث غير مترقبه خراسان رضوي با اعلام اين خبر افزود:بر اثر بارندگي شديد و رگبارهاي سيل آسا که عصر يکشنبه در مشهد و مناطق اطراف اين شهر آغاز شد ، رودخانه فصلي در روستاهاي ابرخان و کنه بيست از توابع شهر مشهد طغيان کرد و موجب جاري شدن سيل در اين منطقه شد .
به گزارش واحد مرکزي خبر ، جواد عرفانيان گفت:در اين حادثه ماموران آتش نشاني تلاش کردند جان افراد گرفتار در سيل را نجات دهند که در نهايت توانستند پيکر بي جان 6 نفر از حادثه ديدگان را از آب خارج کنند.
وي افزود:اقدامات امدادي ماموران آتش نشاني در اين منطقه همچنان ادامه دارد .
مدير کل دفتر بازسازي و ستاد حوادث غير مترقبه خراسان رضوي ، با اشاره به رگباري بودن بارندگي هاي اخير از مردم خواست از حضور در مناطق سيل خيز خودداري کنند.