محمد جان
امروز نرفتی کوهنوردی ؟ من که اولین جمعست خونم
نه والا . اصلا حالش و ندارم با این وضعیت برف تهران . الان سمت شما برفا وضعیتش چطوره ؟
محمد جان
امروز نرفتی کوهنوردی ؟ من که اولین جمعست خونم
تغییری نکرده مثل دیروزه که اومده بودی اما ادم شهرو نگاه میکنه میخواد بالا بیارهنه والا . اصلا حالش و ندارم با این وضعیت برف تهران . الان سمت شما برفا وضعیتش چطوره ؟
Extreme Weather 101: Rising Temps & Snowstorms
18 12 2 0
- Published: December 27th, 2012
Can a warming planet really play a role in big snowstorms? In Extreme Weather 101, scientist Jay Lawrimore and meteorologist Dan Satterfield detail how increased temperatures can affect the formation of snowstorms that can blanket and paralyze a city.
با توجه به اینکه دیدبان ممکنه در اون ساعت خواب بوده الکی یه چیزی گزارش کرده کم نیستدیشب ساعت 18:30 دمای آبعلی -9 بود و ساعت 12:30 شب به -6 رسید !
پیش بینی دماشوم افتضاحهدمای دیروز طالقان +3.4 / -9.4لواسان +2.2 / -6.7شهمیرزاد +1.3 / -9.4فیروزکوه +0.4 / -14.6دماوند -0.8 / -9.8آبعلی -2.2 / -9.4امروز صبح کمینه مهراباد -2.4 / اقدسیه -4.2 / کرج -2.8 / قزوین -6.4 / زنجان -8.4 /هواشناسی ایران پیشبینی دمایی 12 ساعت بعد هم نمیتونه انجانم بده . همه شهرا رو غلط گفته بود .
ببینم کسی عکسای خبری که من گذاشتمو میبینه واسه خودم که معلوم نیست ولی من هرچی توپی تی میذارم قشنگ معلوم میشه!!!!!!!!!