• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
Extreme Weather 101: Rising Temps & Snowstorms

• Published: December 27th, 2012
18 12 2 0

Can a warming planet really play a role in big snowstorms? In Extreme Weather 101, scientist Jay Lawrimore and meteorologist Dan Satterfield detail how increased temperatures can affect the formation of snowstorms that can blanket and paralyze a city.

این پست بالا یک ویدئوی 100 درصد علمی داره که با دو دانشمند گفتگو میشه

عنوان این پست این هست که آیا گرم شدن زمین میتونه منجر به وقوع طوفان بزرگ برف بشه ؟

وقتی این ویدیو رو دیدم دانشمندان مذکور به این جمع بندی رسیدند که بله گرم شدن سیاره زمین از حالا تا چندین دهه در زمستان ها میتونه منجر به وقوع طوفان های برف متعددی در برخی نقاط دنیا بشه، که خوب این دانشمندان بیشتر در مورد کشور خودشون صحبت کردند و گفتند که در دهه های پیشرو شمال شرق و میانه غربی آمریکا با طوفانهای برف بزرگ و متعددی مواجه خواهند شد!!!!!!!

آیا با توجه به شباهت اقلیم شمال شرق ایران و شمال شرق آمریکا با هم ، این پدیده در شمال شرق ایران هم به دفعات تکرار خواهد شد؟!!!!!!!!!!!!!!

آخرین ویرایش:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
دوستان میخوام آخرین اطلاعاتی رو که ماهواره هواشناسی بوسیله اشعه های باز تابش از فرض ایران به ثبت رسوندند رو واستون در پست بعدی بذارم که خدا رو شکر این اطلاعات هیچ ربطی به اطلاعات ایستگاهی زمینی ندارند.

منتظر باشید.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خوب تصویر اولی که انتخاب کردم و از نمایی بالا هست میزان پوشش برف در سطح کشور و آسیای میانه رو به تصویر کشیده که پوشش برف رو به رنگ قرمز میتونید در تصویر زیر ببینید:

rtbz61ua470i9klmh795.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
تصویر دوم که با زوم بالاتری هست انبوه پوشش برف رو در شمال شرق ایران - افغانستان و کوههای هندوکش و به سمت تاجیکستان نشون میده:

gm7n4kjscnhcvb6ahnxz.jpg

mohamad$

کاربر ويژه
دمای دیروز طالقان +3.4 / -9.4لواسان +2.2 / -6.7شهمیرزاد +1.3 / -9.4فیروزکوه +0.4 / -14.6دماوند -0.8 / -9.8آبعلی -2.2 / -9.4امروز صبح کمینه مهراباد -2.4 / اقدسیه -4.2 / کرج -2.8 / قزوین -6.4 / زنجان -8.4 /هواشناسی ایران پیشبینی دمایی 12 ساعت بعد هم نمیتونه انجانم بده . همه شهرا رو غلط گفته بود .

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
تصویر سوم ناسا مربوط میشه به دمای فعلی هوا در سطح زمین و خوب اون منطقه سفید رنگ رو مشهد هم بازتابش پوشش برف هست:

iodow2ttet1oo1i35s4r.jpg

saeed hh

کاربر ويژه
کد خبر: ۱۳۶۸۱۸
۰۸ دی ۱۳۹۱ - ۱۲:۴۰

این تصاویر باورنکردنی از یک مه کمان به عنوان یک پدیده نادر و شبه وار، به نظر می‌رسد که دریچه ای رو به یک دنیای دیگر باشد.

به گزارش خبرگزاری مهر، میخائیل بائوسکی این پدیده نادر را در طی سفر اخیر خود در منطقه کوهستانی چاتیر – داگ در جنوب اکراین ثبت کرده است.

مه ‌کمان (fogbow) همانند رنگین کمان است ولی با توجه به اندازه بسیار کوچک ریزچکه هایی که مه را می سازند (کوچکتر از 0.5 میلیمتر)، بسیار کمرنگ تر است، لبه بیرونی آن سرخ است و درون آن آبی. گاهی ریزچکه ها آنقدر کوچک هستند که رنگ مه‌کمان سفید است و از این رو آنها را رنگین کمان سپید نیز می نامند. در برخی موارد این پدیده نادر ابرکمان (cloudbow) نیز ذکر شده است.

46156_287.jpg

این مه کمان توسط میخائیل بائوسکی در منطقه کوهستانی جنوب اکراین مشاهده شده است

46157_444.jpg

این پدیده به نظر می رسد که درمیان مه باشد اما تأثیر رنگها نیز در آن مشاهده می شود

عکاس 61 ساله روسی این تصاویر اظهار داشت: من معمولا برای گرفتن تصاویری بی نقص به کوهستان می روم، وقتی این مه کمان را دیدم به واقع احساس کردیم که چیزی فراتر از دنیای واقعی است. من علم، فیزیک و تمام این فرآیند ها را می فهمم اما وقتی که در ارتفاع بلند کوهستانها هستید و پایین پایتان تنها ابر مشاهده می شوند این مه کمان سفید رنگ در مقابلتان درست شبیه درگاهی به یک جهان دیگر است.

وی افزود: با مشاهده این زیبایی طبیعی حیرت زده شدم، به همین دلایل است که نمی توانم از رفتن به کوهستان دست بکشم، این نقاط دارای فرصتهای عکاس شگفت انگیزی هستند.

مه کمانها معمولا روی آبهای قطبی مشاهده می شوند، اما امکان مشاهده آنها در مناطق کوهستانی نیز وجود دارد.

بائوسکی استاد شیمی دانشگاه به رغم دمای منجمد کننده که گاهی به 15 درجه زیر صفر می رسد، روزهای آخر هفته خود را صرف بالارفتن از کوه می کند تا تصاویر کامل و بی نقصی از طبیعت بگیرد.

46158_809.jpg

مه کمانها گاهی در مناطق کوهستانی رویت می شوند، اما این پدیده بیشتر روی آبهای قطبی شکل می گیرد

46159_776.jpg

عکاس 61 ساله این تصاویر اکثر روزهای آخر هفته خود را صرف بالارفتن از کوه به امید گرفتن تصاویر ناب می کند

سامیار هواشناس

کاربر ويژه
دمای دیروز طالقان +3.4 / -9.4لواسان +2.2 / -6.7شهمیرزاد +1.3 / -9.4فیروزکوه +0.4 / -14.6دماوند -0.8 / -9.8آبعلی -2.2 / -9.4امروز صبح کمینه مهراباد -2.4 / اقدسیه -4.2 / کرج -2.8 / قزوین -6.4 / زنجان -8.4 /هواشناسی ایران پیشبینی دمایی 12 ساعت بعد هم نمیتونه انجانم بده . همه شهرا رو غلط گفته بود .
پیش بینی دماشوم افتضاحه

saeed hh

کاربر ويژه
ببینم کسی عکسای خبری که من گذاشتمو میبینه واسه خودم که معلوم نیست ولی من هرچی توپی تی میذارم قشنگ معلوم میشه!!!!!!!!!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
تصویر چهارم ناسا از فراز آسمان ایران مربوط به دمای کمینه دیشب در سطح زمین هست و همانطوریکه ملاحظه میکنید شمال شرق ایران رسما دیشب سیبری بود و البته دامنه نفوذ هوای سرد در کل فلات ایران بسیار چشمگیر بوده:

wycgdormyt6ygnzmk62k.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
ببینم کسی عکسای خبری که من گذاشتمو میبینه واسه خودم که معلوم نیست ولی من هرچی توپی تی میذارم قشنگ معلوم میشه!!!!!!!!!

سلام سعید خان

مشکل این هست که شما قبلا این عکسها رو پی تی منتشر میکنید بعداز انتشار کپی میکنید میارید اینجا و چون تو آپلود سنتر اونجا ثبت شده نه من و نه هیچ کس دیگه ای هم نمی تونه ببینه.

saeed hh

کاربر ويژه

mohamad$

کاربر ويژه
امیر محسن این نقشه های دمای کمینه و بیشینه زومش میشه کرد رو استان تهران ؟ کیفیتش کم میشه ؟ اگر ممکنه بزارید

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا