• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
امیر محسن این نقشه های دمای کمینه و بیشینه زومش میشه کرد رو استان تهران ؟ کیفیتش کم میشه ؟ اگر ممکنه بزارید

محمد جان

اینهم زوم تهرانش تازه بیشتر هم میشه ولی تهران تو این تصویر دیده نمیشه:

oruabvnh4urq3br4.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
تصاویر ماهواره ای واقعی امروز

شهر های مشهد - قوچان- نیشابور و چناران تو تصویر پر برف زیر کاملا مشخص هستند:

i8ntzlubd7j0jd9uo3o6.jpg

ali.doosti

کاربر ويژه
همون طور که انتظار میرفت هشدار آلودگی شهرای صنعتی و بزرگ مثل تهران اراک و اصفهان و مشهد داده شد...سیستم بعدیم گویا همیچین مالی نیست!سلامی چیز زیادی ازش نگفت!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
در آپدیت جدید عمق نفوذ سامانه بیشتر شده و ظاهرا سامانه مذکور در حال تقویت و گسترش هست:

rdx47nmdlrlgqbm5x0jh.gif

5q7gey3kfafguhe94x63.gif

gu90nwugkrdh64pk6j9c.gif

آرش-مشهد

کاربر ويژه
سلام دوستان. هوای مشهد امروز خیلی خیلی تمیز بود. کوههای بینالود به وضوح از خونه ما دیده میشن.:ایرانجمن:

حیف که فردا افزایش دما و آلودگی رو خواهیم داشت. امروز که بر خلاف پیشبینی ها هوا در مشهد زیاد گرم نشده هنوز شهر در یخبندان هست. دمای فعلی در ساعت دو و نیم: 2-
فردا و پس فردا گرمای خیلی بدی پیشبینی شده که امیدوارم برف روی زمین شدتش رو کم کنه والا همه برفامون آب میشن.

در ضمن خدا رو شکر نروژ تو هر آبدیتش داره بارش دوشنبه سه شنبه مشهد رو افزایش میده:

http://www.yr.no/place/Iran/Razavi_Khorasan/Mashhad/long.html

ولی GFS هیچی نزده:

http://wxweb.meteostar.com/sample/sample_C.shtml?text=oimm&submit.x=5&submit.y=12

rahsazan

کاربر ويژه
سلام دوستان:احترام:
اول جا داره از دوستای عزیز که این عکسهای بسیار زیبا و هنرمندانه رو فرستاده بودن ، خصوصا امیرمحسن و محسن عزیز که توی این سرما عکسهای بسیار زیبارو گرفته بودن تشکر کنم
و دوم هم اینکه من امروز رفتم سمت زشک ، ماشالله انقدر ترافیک بود که فکر کنم دو برابر زمان شرایط عادی توی راه رفت و برگشت بودم و در مسیر ابرده به زشک هم خودروی راهداری مشغول برفروبی بود و نذاشت ما جلوتر بریم
وقتی برمیگشتم هم ترافیک مسیر رفت به سمت طرقبه - شاندیز به حدی بود که تا پل صیاد پس زده بود

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام دوستان:احترام:
اول جا داره از دوستای عزیز که این عکسهای بسیار زیبا و هنرمندانه رو فرستاده بودن ، خصوصا امیرمحسن و محسن عزیز که توی این سرما عکسهای بسیار زیبارو گرفته بودن تشکر کنم
و دوم هم اینکه من امروز رفتم سمت زشک ، ماشالله انقدر ترافیک بود که فکر کنم دو برابر زمان شرایط عادی توی راه رفت و برگشت بودم و در مسیر ابرده به زشک هم خودروی راهداری مشغول برفروبی بود و نذاشت ما جلوتر بریم
وقتی برمیگشتم هم ترافیک مسیر رفت به سمت طرقبه - شاندیز به حدی بود که تا پل صیاد پس زده بود

درود بر محمد رضای عزیز

خواهش میکنم.

عرض کنم خدمت تون ترافیک دیروز و دیشب ، درس خوبی به بنده داد تا ماشین رو امروز از تو خونه بیرون نیارم و یک ذره استراحت کنم:41:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
آپدیت امروز عصر نیروی دریایی یک مقدار امیدواری زیادی بوجود آورد که ما دوباره در مشهد شاهد بارش شدید برف باشیم!!!!!!!!

سامانه ای شمالی و با سرعت بسیار بالا و البته بارشهای حاصل از این سامانه بسیار شدید و بهمراه کولاک خواهد بود!!!!!!!!!!!!!!!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
دمای فعلی شهر مشهد:

The report was made 14 minutes ago, at 13:00 UTC
Wind 11 km/h from south/southeast
Temperature -8°C
Humidity 67%
Pressure 1029 hPa
Visibility 10 km or more
no clouds below 1500 m and no cumulonimbus

وضعیت
موضوع بسته شده است.