• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

sinaet

متخصص بخش فوتبال
پیش بینی بارش ۷ روز آینده نمای خاورمیانه

امروز

mide_qpf_day1.png

روز 2

mide_qpf_day2.png

روز 3

mide_qpf_day3.png

روز 4

mide_qpf_day4.png

روز 5

mide_qpf_day5.png

روز 6

mide_qpf_day6.png

روز 7

mide_qpf_day7.png

هواشناسی ایران

sinaet

متخصص بخش فوتبال
پیش بینی بارش ۷ روز آینده نمای آفریقا

امروز
Rafravn244.png

روز دوم
Rafravn484.png

روز سوم
Rafravn724.png

روز چهارم
Rafravn964.png

روز پنجم
Rafravn1204.png

روز ششم
Rafravn1444.png

روز هفتم
Rafravn1684.png

هواشناسی ایران

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
پیش بینی سایت ودر دات کام خیلی امیدوار کننده است و میشه به بارش برف خالص در بامداد چهارشنبه در کل سطح شهر مشهد امیدوار بود:

در حدود 1 تا 3 اینچ هم برف پیش بینی شده:

30ulxrwwnch0p0mgq.jpg

vocs5svs343u19f51vv4.jpg

sinaet

متخصص بخش فوتبال
نقشه جدید مجموع بارش تا 192 ساعت آینده:

83114967076448523089.png

39696623903611644131.png

روز دوشنبه :

برای استان های آذربایجان غربی، شرقی، اردبیل،کردستان، کرمانشاه،ایلام، زنجان، همدان، مرکزی،اردبیل،خوزستان،لرستان،چهارمحال و بختیاری، کهگلویه و بویر احمد، اصفهان، و ارتفاعات شمالی بوشهر و فارس بارش باران همراه با رعد و برق پدیده جوی در این مناطق خواهد بود.به تدریج از بعد از ظهر بارش ها در استانهای گیلان، مازندران، گلستان، قزوین و تهران اغاز می شود.

روز سه شنبه:

با تضعیف شدن بارش ها در نیمه غربی کشور همچنان بارش ها در استانهای اردبیل، گیلان،مازندران، گلستان، خراسان شمالی و رضوی،آذربایجان شرقی تداوم خواهد داشت که سبب آب گرفتگی معابر عمومی در پاره ای مناطق نیز می شود. برای ارتفاعات و منایق سردسیر بارش به شکل برف نمایان می شود. و بارش ها در روز چهارشنبه در شمال شمال شرق کشور متمرکز می شود. تا اینه از اواسط روز چهارشنبه این سیستم کامل از مرزهای شرقی کشور خارج خواهد شد.

سیستم پایان هفته برای نیمه جنوبی کشور قوی تر شده است.....

همزمان با ورود به سال جدید بارش باران نیمه جنوبی را فرا می گیرد........

همان طور که چند روز پیش در مورد بارش های آخر هفته نیمه جنوبی اطلاعاتی جزیی به آگهی دوستان رسید تایید شده است و از اواخر روز چهارشنبه به تدریج با نفوذ سامانه جنوبی بارش ها در جنوب غرب و جنوب آغاز خواهد شد.در روز پنج شنبه به دلیل مساعد شدن شرایط همرفتی مناسب و پارمترها دیگر سطح زمین علاوه بر جنوب بارش ها به نواحی مرکزی و نیمه شرقی و حتی مناطق مرکزی و شرقی زاگرس کشور نیز کشیده می شود.اگه تغییری خاصی در نقشه ها ایجاد نشه شدت بارش ها برای پنج شنبه بعد از ظهر و شب و همچنین روز جمعه در استانهای فارس،بوشهر، کرمان،یزد، اصفهان،سیستان و بلوچستان، کهگلویه و بویر احمد،خراسان جنوبی و ارتفاعات شمالی و شرقی هرمزگان پیش بینی شده است( احتمال تغییر در الگوی نقشه ها زیاد است).

خدا رو شکر وضعیت دمای دریاها، از جمله دریای عرب،اقیانوس هند(iod+)، خلیج فارس، دریای سرخ و مدیترانه شبیه به اوایل فروردین 88 شکل گرفته و قطعا در میزان و وسعت بارش ها در کشور و بویژه نیمه جنوبی نقش بسزایی دارد و با این وضعیت می توان گفت همانند فروردین 88 انشالله فروردین 92 نیز در خاطرات ثبت و ضبط خواهد شد.....

هواشناسی لارستان

sinaet

متخصص بخش فوتبال

himideast_None_anim.gif
afghan_sat_720_usen.jpg

تصویر ماهواره ای کل زمین
latest_met-iodc_ir_fd.gif

تصویر ماهواره ای گرد و خاک( به رنگ صورتی قابل مشاهده است)
EUMETSAT_MSG_RGB-dust-easternAfrica.jpg

هواشناسی لارستان

پسرخاله

کاربر ويژه
مجموع بارش 5 روزآینده

mide_qpf_120hr_msg1.png

هواشناسی ایران

سلام:گل:
سپاس بابت نقشه هایی که میزاری :گل: فقط اگه لطف کنی نقشه هارو به مرور بزاری خیلی بهتره یه دفعه 1000 تا نقشه تو یه صفحه میزاری آدم سرگیجه میگیره و ترافیک بچه ها هم تموم میشه و برای بعضیها هم که سرعتشون کمه لود نمیشه. البته من مشکلی از این بابت ندارم چون هم سرعتم خوبه هم اینترنتم نامحدوده ولی دچاره سرگیجه میشم!

sinaet

متخصص بخش فوتبال
سپاس بابت نقشه هایی که میزاری :گل: فقط اگه لطف کنی نقشه هارو به مرور بزاری خیلی بهتره یه دفعه 1000 تا نقشه تو یه صفحه میزاری آدم سرگیجه میگیره و ترافیک بچه ها هم تموم میشه و برای بعضیها هم که سرعتشون کمه لود نمیشه. البته من مشکلی از این بابت ندارم چون هم سرعتم خوبه هم اینترنتم نامحدوده ولی دچاره سرگیجه میشم!

چشم.:گل:

ali.doosti

کاربر ويژه
سلام برهمگی..
دیشبم بارش داشتیم...
همین که هوا پاکوبهشتی شده خداروشکر!میزانش در خور نبود...صفی آبادم که گویا طبق معمول هیچی نیومده ولی من با سددز نگاه می کنم می گم چقدر بوده تقریبا...

mohamad$

کاربر ويژه
ارتفاعش 2700 متره؟
موندم با این ارتفاع چرا انقدر کمه برفش؟!:تعجب2:

اره 2700 . آخه امسال آبعلی هم خبری نبوده . میگم که گند بوده برف . در حالت عادی باید بیش از این حرفا باشه .

من تو چند وقت اخیر از بهمن تا الان دقت کردم هر چی اقدسیه میباره ابعلی کمتر از اون میباره !! و این عجیبه ! آبعلی باید بیشتر بباره . سمت طالقان هم همینطور بوده و بارشا جالب نبوده

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی

سلام هومن جان

اون نقطه زرد داخل نقشه های نیروی دریایی حدفاصل دشت سرولایت سبزوار و به سمت قوچان هست.

احتمال بارش برف برای نیمه شب سه شنبه و بامداد چهارشنبه برای نیشابور هم دور از انتظار نیست.

این دوست عزیزمون هم بعضی از نقشه ها رو از صبح تا حالا چند بار تکراری گذاشتند و اگه از خودشون هم یک ذره خلاقیت و ابتکار به خرج بدن و کمتر کپی برداری کنند خیلی خوب میشه:گل:

پسرخاله

کاربر ويژه
اره 2700 . آخه امسال آبعلی هم خبری نبوده . میگم که گند بوده برف . در حالت عادی باید بیش از این حرفا باشه .

من تو چند وقت اخیر از بهمن تا الان دقت کردم هر چی اقدسیه میباره ابعلی کمتر از اون میباره !! و این عجیبه ! آبعلی باید بیشتر بباره . سمت طالقان هم همینطور بوده و بارشا جالب نبوده
درسته اصلا انگار امسال ارتفاعات تهران و البرز از شمال تهران کمتر باریدن! جای تامله داره واقعا.
طبیعتن ضخیره برفه چندانی نداریم

sinaet

متخصص بخش فوتبال
پوشش ابر
روزاول

Iran.cloud.24.cc23.jpg

Iran.cloud.36.cc23.jpg

روز دوم
Iran.cloud.48.cc23.jpg

هواشناسی جزیره

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Rastegari