• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
حالا چرا مال منو ویرایش می کنی؟ حیف نبود؟ :خنده2:

چرا حیف هست ولی بهترینهاش رو انتخاب کن بذار

این شکلی لذتش بیشتره و دوستانی که با اینترنت کم سرعت میان هم بهتر می تونند استفاده کنند.

بنظرمن بهترین ها رو بذار و بقیه رو لینک بده که هرکسی مایل بود خودش بصورت انفرادی بره ببینه.

mohamad$

کاربر ويژه
هواشناسی استان تهران به جای اینکه ورداره با خط نستعلیق اسم ایستگاه بنویسه بهتره یه چار تا امار درست و حسابی بزاره . والا ! :دی

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
این نقشه رطوبت تراز 700 میلی بار هست و بنظر میرسه که اون نقاطی که به رنگ قرمز مشخص شدند اوایل شامگاه سه شنبه بارش خوبی رو دشت کنند

ATEST31735.png

Rastegari

Banned
اوکی امیرمحسن.

sinaet جان شما هم تصاویرتون رو داخل یک صفحه نگذارید.

بارش بوشهر چی شد؟ :64::40:

meteogram.php

navid-mashhad

کاربر ويژه
دوستان

اینهم عکس و تصویر رو یکجا نذارید لطفا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

به خدا امیر محسن محله ما فیبر نوری نیست متاسفانه که از مخابرات اینترنت نامحدود بگیرم!!
مجبورم پول بدم به وایمکس فلان شرکت که نامرد بدجوری گرون کرده !!
روز برف 17 اسفند خودم 6-7 تا عکس بیشتر نزاشتم ( البته چون اون روز بیشتر بچه ها خوشحال بودن مساله ای نبود اینترنت )
عارف جون دمت گرم !! به خدا یاسوج و کوهرنگ قشنگ ترین جای ایرانه !! اگه می خوای روزی 300 تا عکس بزاری یه تاپیک برای خودت باز کن !!
آقا سینا خیلی کارت خوبه که فقط پست هواشناسی می دی ولی قبلش یه چک بکن ببین چون بیشتر نقشه ها و اطلاعیه هات رو بچه ها گذاشتن یا با این وبلاگ ها آشنا هستن

rahsazan

کاربر ويژه
به خدا امیر محسن محله ما فیبر نوری نیست متاسفانه که از مخابرات اینترنت نامحدود بگیرم!!
روز برف 17 اسفند خودم 6-7 تا عکس بیشتر نزاشتم ( البته چون اون روز بیشتر بچه ها خوشحال بودن مساله ای نبود اینترنت )
عارف جون دمت گرم !! به خدا یاسوج و کوهرنگ قشنگ ترین جای ایرانه !! اگه می خوای روزی 300 تا عکس بزاری یه تاپیک برای خودت باز کن !!
آقا سینا خیلی کارت خوبه که فقط پست هواشناسی می دی ولی قبلش یه چک بکن ببین چون بیشتر نقشه ها و اطلاعیه هات رو بچه ها گذاشتن یا با این وبلاگ ها آشنا هستن
من الان میترسم ترافیک شرکتمون تموم بشه:سکوت:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی

سلام نوید جان

متاسفانه هم هزینه اینترنت خیلی گرونه هم سرعت اینترنت خیلی پایین هست.

واقعا خیلی از عکسهای عارف قشنگه ولی گذاشتن متوالی تصاویر و یا نقشه ها که به نظر من اکثرشون یا منقضی شدن و یا اعتبار آنچنانی ندارند، اصلا و تحت هیچ عنوان ضرورتی نداره به خدا .

بعد هم خیلی از دوستان این نقشه ها رو بصورت انفرادی چک میکنند و اصلا گذاشتن پی در پی این نقشه ها چیزی جز اصراف وقت و هزینه نیست برای دوستان.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام استاد مهدی عزیز

امروز تحلیل نقشه چی دارید واسمون.

بنظرت پیش بینی برف سایت ودر داتکام برای مشهد چند درصد احتمال تحقق داره:گل:

mohamad$

کاربر ويژه
بارش سال آبی مهراباد تا پایان بهمن حدود 165 بوده بعدش نوشتن 96 میلیمتر ! چه قدر بی مسئولیت

mohamad$

کاربر ويژه
ببخشید 165 تا وسطای اسفند هست . ولی تا اخر بهمن دست کم 140 میشد که به هر حال غلط زدن

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
محمد رضا جان

ببین باز هر چی فرودگاه بارید به غرب مشهد تعمیم ندی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

شدت بارش غرب مشهد دقیقا رو پشت بوم خونه ما و نوید کمپرس هست:شاد2:

3j99rckac3jl9zpu8um9.jpg

rahsazan

کاربر ويژه
محمد رضا جان

ببین باز هر چی فرودگاه بارید به غرب مشهد تعمیم ندی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

شدت بارش غرب مشهد دقیقا رو پشت بوم خونه ما و نوید کمپرس هست:شاد2:

ای آقا همه بارش مشهد رو برمیدارین میبرین سمت خودتون بعد واسه ما کلاس میزارین:غش2:

rahsazan

کاربر ويژه
در هرصورت من همین الان از بارشهای غرب مشهد برائت جسته و فرودگاه مشهد رو مبنای بارش میدانم:49:

hmv1g7wuh9w60sq9j2v.gif

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا