• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohamad$

کاربر ويژه
بد ترین روز زمستون امسال همون زمانی بود که خبر رسید دمشق و فلسطین و بیروت و سواحل جنوبی و شرقی مدیترانه برف اومده ولی تهران نه سرد شد نه بارشی رخ داد !!!! خیلی مسخره بود !!!

آرش-مشهد

کاربر ويژه
خوب مثل اینکه سایت ودر هم با ما کمی شوخیش گرفته و نیاز به گفتمان سازنده من و امیر داره
shooting-soldier-baby-emoticon.gif
Gigakach_01.gif

10-Day Forecast for Mashhad, Iran
blank.gif
High /
Low (°C)
Precip. %
blank.gif
Tonight
Mar 18
33.gif
Mostly Clear11°0 %
Tue
Mar 19

[TD="class: f2a, bgcolor: #FCF1D0"]
26.gif

[TD="class: f2a, bgcolor: #FCF1D0"]Cloudy

[TD="class: f2a, bgcolor: #FCF1D0"]18°/5°

[TD="class: f2a, bgcolor: #FCF1D0"]20 %[/TD]

[TR]
[TD]Wed
Mar 20
[/TD]
[TD]
39.gif
[/TD]
[TD]AM Showers[/TD]
[TD]13°/4°[/TD]
[TD]50 %[/TD]

[TR]
[TD="class: f2a, bgcolor: #FCF1D0"]Thu
Mar 21
[/TD]
39.gif
[/TD]
[TD="class: f2a, bgcolor: #FCF1D0"]PM Showers[/TD]
[TD="class: f2a, bgcolor: #FCF1D0"]19°/8°[/TD]
[TD="class: f2a, bgcolor: #FCF1D0"]30 %[/TD]

[TR]
[TD]Fri
Mar 22
[/TD]
[TD]
39.gif
[/TD]
[TD]Scattered Showers[/TD]
[TD]17°/8°[/TD]
[TD]30 %[/TD]

[TR]
[TD="class: f2a, bgcolor: #FCF1D0"]Sat
Mar 23
[/TD]
26.gif
[/TD]
[TD="class: f2a, bgcolor: #FCF1D0"]Cloudy[/TD]
[TD="class: f2a, bgcolor: #FCF1D0"]21°/8°[/TD]
[TD="class: f2a, bgcolor: #FCF1D0"]0 %[/TD]
[/TR]

[/TD]
[/TR]

[/TD]
[/TR]

[/TD]
[/TR]

سلام محمد رضا جان. البته برای فردا شب Rain با احتمال 70 درصد زده!

rahsazan

کاربر ويژه
سلام محمد رضا جان. البته برای فردا شب Rain با احتمال 70 درصد زده!
سلام آرش جان
ظهر پیش بینی 90 درصد داشت تازه rain-snow هم پیش بینی کرده بود
حالا امیرمحسن چون گفت ولشون کنیم ماهم فعلا گفتمان نمیکنیم
خدا بهشون رحم کرد:خنده1:
این بارش قوچان که کم زدن رو باید با اداره دیدبانی صحبت کنیم یا بخش آمار؟

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
آقا من الان به یک نتیجه گیری خاصی رسیدم:

فردا شب آسمان مشهد در نبرد و تقابلی بین رعد و برقهای شدید و انفجاری بر فراز رشته کوههای هزار مسجد از یک سو رعد و برقهای مشابه و شدید دیگری از سوی رشته کوههای بینالود خواهد بود.

با این حساب احتمال رگبار شدید بهمراه تگرگ بیسابقه در مشهد و نیشابور خیلی زیاد شده چون کاهش ناگهانی و سریع دما رو هم داریم.

mohamad$

کاربر ويژه
89 که هر هفته یادمه برف بود . شمال تهران 19 و 26 دی دو تا برف سنگین 20 و 30 سانتی داشت . بهمن یه برف نسبتا سنگین و چند تا سبک شمال شهر و اسفند هم یه برف سنگین 30 سانتی

سمت ما هم 26 دی راحت 25 سانت میشد . بهمن هم فکونم سه مرتبه در حد 7 - 8 سانت برف اومد . اسفند هم یه مقدار اومد .

و علاوه بر اینا بارش زمستون هم بالای نرمال بود . شمال تهران 200 میلیمتر و فکونم رد کرد زمستون 89

آرش-مشهد

کاربر ويژه
سلام آرش جان
ظهر پیش بینی 90 درصد داشت تازه rain-snow هم پیش بینی کرده بود
حالا امیرمحسن چون گفت ولشون کنیم ماهم فعلا گفتمان نمیکنیم
خدا بهشون رحم کرد:خنده1:
این بارش قوچان که کم زدن رو باید با اداره دیدبانی صحبت کنیم یا بخش آمار؟

فکر کنم با بخش آمار باید صحبت کرد. البته به دیده بانی هم بگیم فکر کنم درست کنه. همین بارش اوایل دی مشهد رو که اشتباه زده بودن وقتی با آقای قرایی صحبت کردم تو گزارش بارش تجمعی درست شد.

سیبری

کاربر ويژه
سلام حاج محسن
بزار بعد تعطیلات اقدام مقتضی:sanjaghi: صورت خواهد گرفت:خنده1:
سلام محمد رضای عزیز
حیف که شما و یکی دیگه از دوستان خیلی عزیز یه رابطه هایی با هواشناسی استان دارن:خجالت2:
و گر نه با سپاهی گران از اکراد قوچان سازمان هواشناسی استان را زیر سم ستوران با خاک یکسان میکردیم!:خنده1:

آرش-مشهد

کاربر ويژه
89 که هر هفته یادمه برف بود . شمال تهران 19 و 26 دی دو تا برف سنگین 20 و 30 سانتی داشت . بهمن یه برف نسبتا سنگین و چند تا سبک شمال شهر و اسفند هم یه برف سنگین 30 سانتی

سمت ما هم 26 دی راحت 25 سانت میشد . بهمن هم فکونم سه مرتبه در حد 7 - 8 سانت برف اومد . اسفند هم یه مقدار اومد .

و علاوه بر اینا بارش زمستون هم بالای نرمال بود . شمال تهران 200 میلیمتر و فکونم رد کرد زمستون 89

به عکس برای ما بسیار افتضاح بود! البته بیشتر از اون پاییز مسخره اش بود که فکر کنم فقط تو آبان یه 10 میلیمتری بارون اومد و دیگه هیچ!!!!

زمستون بارش برفای نسبتا خوبی رو داشتیم ولی کلا سال زراعی خیلی خیلی خشکی برای مشهد بود با بارش 130 میلیمتر!!!

mohamad$

کاربر ويژه
فکر کنم با بخش آمار باید صحبت کرد. البته به دیده بانی هم بگیم فکر کنم درست کنه. همین بارش اوایل دی مشهد رو که اشتباه زده بودن وقتی با آقای قرایی صحبت کردم تو گزارش بارش تجمعی درست شد.

آرش جان میگم سفارش ما هم بکنید بگید امار های تهران و درست کنند . ما که هر چی میگیم توجه نمیکنند :خنده2:

rahsazan

کاربر ويژه
سلام محمد رضای عزیز
حیف که شما و یکی دیگه از دوستان خیلی عزیز یه رابطه هایی با هواشناسی استان دارن:خجالت2:
و گر نه با سپاهی گران از اکراد قوچان سازمان هواشناسی استان را زیر سم ستوران با خاک یکسان میکردیم!:خنده1:
:خجالت2:
ما مخلص شما و لشکرتون هستیم
تازه امیرمحسن هم چند روزیه که از پیش بینیهای استان ابراز رضایت نسبی کرده:خنده2:

mohamad$

کاربر ويژه
به عکس برای ما بسیار افتضاح بود! البته بیشتر از اون پاییز مسخره اش بود که فکر کنم فقط تو آبان یه 10 میلیمتری بارون اومد و دیگه هیچ!!!!

زمستون بارش برفای نسبتا خوبی رو داشتیم ولی کلا سال زراعی خیلی خیلی خشکی برای مشهد بود با بارش 130 میلیمتر!!!

اره پاییزش که خوب نبود فقط آبان 89 بارشای تهران نرمال بود ولی اذر گند زد هیچی نیومد ولی خب زمستونش راضی کننده بود واسه تهران . البته در کل سال زراعی 89 - 90 بارشای تهران زیر نرمال بود . مهراباد 190 میلیمتر اومد !! و اقدسیه 413 میلیمتر .

Rastegari

Banned
سلام محمد رضای عزیز

اونجا هم دست از اعمال تروریستی تان بر نمی دارید؟ :نیش:

آرش-مشهد

کاربر ويژه
آرش جان میگم سفارش ما هم بکنید بگید امار های تهران و درست کنند . ما که هر چی میگیم توجه نمیکنند :خنده2:

ای بابا ما که کاره ای نیستیم محمد جان. نمیدونم چی شد که گفتمانم جواب داد!!!:خنده1: یه بار دیگه ام گفتم چرا سایت رو به روز نمیکنید که خدا رو شکر همون روز به روز شد:خنده2: (البته خیلی از دستم عصبانی شد که این آمار رو برای چی میخوای و از کجا زنگ زدی و.....!!)

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
:خجالت2:
ما مخلص شما و لشکرتون هستیم
تازه امیرمحسن هم چند روزیه که از پیش بینیهای استان ابراز رضایت نسبی کرده:خنده2:

آره

پیش بینی و اخطاریه امروزشون بعد از مدتهای مدید به دلم نشست و بنظر بی نقص بود. دیگه میشه یوایش یواش به تامل و همکاری با این دوستان امیدوار شد.

این نوشابه رو هم به افتخارشون باز میکنیم:

coke-smiley.gif

فقط خدا کنه عاقبت بخیر بشیم در انتها!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
shark-attack-smiley.gif

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خوب بچه ها من تا کتک نخوردم برم خرید شب عید و از این حرفها....................

فعلا خدانگهدار تا بعد>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

آرش-مشهد

کاربر ويژه
فکر کنم GFS تو آبدیت جدیدش بارش فردامون رو زیاد کرده ولی متاسفانه بارش جمعه رو تقریبا نابود کرده باشه:ناراحت:

aznavar

کاربر ويژه
خب دوستان عکس هایی که میزارم عکس هایی هست که خودم میگیرم و تا جایی که امکان داره حجمشون رو کم میکنم(معمولا بین 70 تا 100 کیلو بایت)
حجم این دوتا عکس هم 70 و 76 کیلو بایت هست
پاییز

c6pp8x7yo8p1e0wq4jmi.jpg

sjd188tlbi3uzsqzlvb8.jpg

Rastegari

Banned
بله! زمانیکه زبان گفتمان به پایان میرسه زبان گلوله آغاز میشه!

البته قبلش یه :97:راهپیمایی سکوت:97: هم برگزار کنید!

حالا مال شما خوبه. هواشناسی بوشهر مسخره شو در آورده. همیشه میگه: (آسمان نیمه ابری همراه با وزش باد)! ولی ما نه لکه ابر می بینیم نه بادی حس می کنیم.:آه:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا