• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

aznavar

کاربر ويژه
خدا وکیلی ظلم نیست 20-25 شهرتون همچین برفی بیاد و خود شهر هیچ!! این عکسو فولادی گذاشته بود مربوط به اوایل بهمن امسال و همون سیستم که 68 میل امد. ظاهرا 98 درصدش بصورت برف بوده
ببیند اون درخت تا کجا تو برفه! یک متر شده؟

xhclrb0kow9tmr8ull8r.jpg

mohamad$

کاربر ويژه
خدا وکیلی ظلم نیست 20-25 شهرتون همچین برفی بیاد و خود شهر هیچ!! این عکسو فولادی گذاشته بود مربوط به اوایل بهمن امسال و همون سیستم که 68 میل امد. ظاهرا 98 درصدش بصورت برف بوده
ببیند اون درخت تا کجا تو برفه! یک متر شده؟

xhclrb0kow9tmr8ull8r.jpg

درود بر سجاد عزیز . منظورت 20 - 25 کیلومتری شهر بود ؟ کلا این جور شرایط وقتی پیش میاد که میلیمتر بارش بالا باشه . 13 بهمن هم تهران همینطوری شد . 30 میل بارش بود نیمه شب . از سمت شمال شهر برف اغاز میشد و به یکباره با طی 2 - 3 کیلومتر از برف نیم سانتی به 40 سانت میرسیدیم .

این برای ارتفاع 2100 متری هست که نزدیک 40 سانت شاید میشد . در حالی که اون روز 1500 متر به زحمت نیم سانت بود و پای کوه 10 سانت

mohamad$

کاربر ويژه
اگه میلیمتر بارش پایین باشه یه دفه سانت برف بالا نمیره با طی مسافت کوتاه

mohamad$

کاربر ويژه
سجاد جان کلا شهر خرم اباد شرایط برفش در طول زمستان چطوره ؟ فکونم امسال از 88 هم بدتر بوده واسه شما درسته ؟

Rastegari

Banned
این نقشه های سایت فورکا هم خوبه هااااا

خیلی وقت بود ازش استفاده نکرده بودم!

__mie__-sat-20130318150000.jpg

و

ir_____-cloud-2013031818.jpg

و

ir_____-temp-2013031818.jpg

و

ir_____.png

و

ir_____-rain-2013031818.jpg

mohamad$

کاربر ويژه
مشهدیا امسال شانس آوردنا!
فردا شب حداقل از صدای انفجار در امونن

منطقه ما هر سال که میگذره چارشنبه سوری کم رونق تر میشه . اون بچه هایی که سالای قبل بودن الان دیگه بزرگ شدن نسل جدید دیگه مثل قبلیا نمیترکونن:خنده2:

aznavar

کاربر ويژه
سلام محمد عزیز. بله منظورم خارج از شهر بود. از زمانی که من یادمه اینجا هم همیشه اینجا همینطور بوده بیشتر اوقات برفابس. یعنی روزهای مخلوط برف و بارون اینجا خیلی زیاده. البته تا قبل 86 حداقل تو زمستون سه روز برف پدرو مادر دار داشتیم امیدوار دیگه هیچ وقت.. هیچوقت زمستون 91 تکرار نشه!سال 88 خوب بود یک روز برفی داشتیم. امسال اولین باره که میبینم اینجا سفید پوش نمیشه!
تا قبل همین 3-4 سال پیش بارشها منظم و سر موقع میومد. همین کوهی که الان عکسشو گذاشتم فاصلش با محل ما یک خیابونه بهار میشد انقد بارشها مطلوب بود که بخدا طول بعضی از گیاهایی که تو دامنش درمیومد به قد من میرسید. یه چشمه تو ارتفاع 1500 متریش هست(5-6 دیقه راهشه). سه ماه بهار آب داشت انقد که یه منبع کنارش درست کرده بودن و مردم ازش استفاده میکردن الان چند سالی هست که خشکیده. واقعا نمیدونم شاید باید به همین مقدار بارش دیگه عادت کنیم.. دیشب هم اخبار استان گفت که حدود 1 پنجم جنگلهای استان به علت خشکسالی و یه نوع آفت از بین رفته..

aznavar

کاربر ويژه
سلام محمد عزیز. بله منظورم خارج از شهر بود. از زمانی که من یادمه اینجا هم همیشه اینجا همینطور بوده بیشتر اوقات برفابس. یعنی روزهای مخلوط برف و بارون اینجا خیلی زیاده. البته تا قبل 86 حداقل تو زمستون سه روز برف پدرو مادر دار داشتیم امیدوار دیگه هیچ وقت.. هیچوقت زمستون 91 تکرار نشه!سال 88 خوب بود یک روز برفی داشتیم. امسال اولین باره که میبینم اینجا سفید پوش نمیشه!
تا قبل همین 3-4 سال پیش بارشها منظم و سر موقع میومد. همین کوهی که الان عکسشو گذاشتم فاصلش با محل ما یک خیابونه بهار میشد انقد بارشها مطلوب بود که بخدا طول بعضی از گیاهایی که تو دامنش درمیومد به قد من میرسید. یه چشمه تو ارتفاع 1500 متریش هست(5-6 دیقه راهشه). سه ماه بهار آب داشت انقد که یه منبع کنارش درست کرده بودن و مردم ازش استفاده میکردن الان چند سالی هست که خشکیده. واقعا نمیدونم شاید باید به همین مقدار بارش دیگه عادت کنیم.. دیشب هم اخبار استان گفت که حدود 1 پنجم جنگلهای استان به علت خشکسالی و یه نوع آفت از بین رفته..

ترافیک هوایی اینجا خیلی زیاد شده. دیروز داشتم از کوه برمیگشتم این صحنه رو دیدم جالب بود

jcrhqli1pupz5uk8iecw.jpg

mohamad$

کاربر ويژه

تشکر سجاد جان . خرم اباد فکونم یه 200 متر اگه بلند تر بود شرایط برفش خیلی بهتر میشد . اره متاسفانه خشکسالی ول کن نیست . جالبه که خاورمیانه هم اینطوری شده و به خصوص غرب ایران . چندین ساله متوالیه بارشای نیمه غربی زیر نرماله که این دیگه واقعا داره عجیب میشه !!

راستی شما قله این کوهای خرم آباد هم رفتی ؟ همین 3000 متری ها که عکسشون و میزاری . عکسی داری از اونجاها ؟

aria_tehran

کاربر ويژه
منطقه ما هر سال که میگذره چارشنبه سوری کم رونق تر میشه . اون بچه هایی که سالای قبل بودن الان دیگه بزرگ شدن نسل جدید دیگه مثل قبلیا نمیترکونن:خنده2:

قبلا از یه هفته پیش از چهارشنبه سوری هر شب صدای انفجار میومد ولی به قول تو هر سال بهتر میشه
مثلا خود من پارسال از خونه بیرون نرفتم چون اعتقادی ندارم
در حالی که وسایل محترقه هم موجود بودش ولی یدونه هم نزدم!
خدا کنه به جایی برسیم که همچین مراسمی دیگه نباشه

mohamad$

کاربر ويژه
قبلا از یه هفته پیش از چهارشنبه سوری هر شب صدای انفجار میومد ولی به قول تو هر سال بهتر میشه
مثلا خود من پارسال از خونه بیرون نرفتم چون اعتقادی ندارم
در حالی که وسایل محترقه هم موجود بودش ولی یدونه هم نزدم!
خدا کنه به جایی برسیم که همچین مراسمی دیگه نباشه

این مراسم اگر نوع برگزاریش تغییر کنه و از مواد کم خطر تر استفاده بشه خوبه . یه چیزی مثل جشن های سال نو چین

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا